S passatom 1.8T ko ma 150KM gre tolk ne da bi s hondo!

makz je napisal/-a:Deacon Squeeze je napisal/-a:dons sm se spet pelou s hondo...in sm su s 4o po ravnini dobrih 200km/h....bla je cista ravnina....ce se cesta rahlo spusca se da it do 210km/h...
in kaj poj ce mas ti 130KM???sej jih ma ksn avto tut 300km ali vec pa ne gre 400km/h in vec....
ajoj![]()
300KM pa 400km/h![]()
veyron z 1000KM dosega 400km/h...
ta honda ne gre vec k 150 u 4.prestavi
Corleone je napisal/-a:makz je napisal/-a:Deacon Squeeze je napisal/-a:dons sm se spet pelou s hondo...in sm su s 4o po ravnini dobrih 200km/h....bla je cista ravnina....ce se cesta rahlo spusca se da it do 210km/h...
in kaj poj ce mas ti 130KM???sej jih ma ksn avto tut 300km ali vec pa ne gre 400km/h in vec....
ajoj![]()
300KM pa 400km/h![]()
veyron z 1000KM dosega 400km/h...
ta honda ne gre vec k 150 u 4.prestavi
130
rok46 je napisal/-a:u 4. sm se js pelal 200 sam z fiat barcheta pa ma mislim da 130KM,neki tazga ... pa sem sam komej verjeu da je to možno ... samo s hondo k ma pa 75KM pa s 4 . 210 ,sori sam tale je pa bosa
PS: mogl bi odprt eno temo ki bi se imenovala butaste izjave ... no to bo ziher not dal
Neyo-Neyo je napisal/-a:pa kaj vam ni jasn pejte se enkat pelat s hondo pa boste vidl ne pa kle prazne slame tlačt
če gre men u 4 200km/h
pol gre tud njemu sigurno 180km/h
je pa to tud končna hitrost pomoje 200 ne verjamem da gre ker že men noče it čez
AudiRSboy je napisal/-a:4 brzina prleze do 175kmh...tud dons sprobano...
5ta brzina se pa cist umiri (pol kda v drek stops)... in razvije se nek do 180/185...
to je pa to.... (pa je 90konska in ne 70 pa se mau)
Neyo-Neyo je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:4 brzina prleze do 175kmh...tud dons sprobano...
5ta brzina se pa cist umiri (pol kda v drek stops)... in razvije se nek do 180/185...
btw se da 75KM z malo predelav hitr na 90KM spravt
sploh mi pa ni jasn kaj se bunite s tem če gre men u 4 200 je čis tmožn da gre njemu tud 180 sam da gre pa 210 to pa tud jaz ne vrjamem pa nehte se že norca delat > pelte se enkrat s hondo pa pol govorte. Jaz ne morem pomagat če se vam renault ne vrti tko kot hondaDrugič pa premislte mal kaj kupujete
AudiRSboy je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:4 brzina prleze do 175kmh...tud dons sprobano...
btw se da 75KM z malo predelav hitr na 90KM spravt
sploh mi pa ni jasn kaj se bunite s tem če gre men u 4 200 je čis tmožn da gre njemu tud 180 sam da gre pa 210 to pa tud jaz ne vrjamem pa nehte se že norca delat > pelte se enkrat s hondo pa pol govorte. Jaz ne morem pomagat če se vam renault ne vrti tko kot hondaDrugič pa premislte mal kaj kupujete
kokr sm jst zasledu on nima predelane....
pa naj ti povem da me ni neki naudusla honda....pa jo vozm skor usak danups se zgodi
Neyo-Neyo je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:kokr sm jst zasledu on nima predelane....
pa naj ti povem da me ni neki naudusla honda....pa jo vozm skor usak danups se zgodi
jah jaz pa lahko povem da smo mel doma fiata in me tud ni navdušu če smo že pri tem u bstvu sm totalno razočaran nad tem avtom....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov