ja tale avtek ni svoh,je kr zanimiv
drgac ga je pa za grajat,tud citroen ne dela vec dobrih sportnih avtomobilov
1.c2 vts je na zacetku ko pohodis gas zeloooo len sej pol se mu kr mal zmesa k ga spravis na obrate,sam od zacetka je bl tema.
2.avtp je cez ovinke prava formula,drzi se ceste kot da je naliman na cesto,sam spet ga mores drzat na obratih da kam gre,zici pa nimajo cist nc oprijema in te mece iz ene strani na drugo.
to sm sam testiral ker ga imamo doma oziroma ga ma moja mami,pa je isto crne barve.
drgac pa ce bi dal zice od saxoja notr bi bil oprijem dost boljsi,to tud vem ker ga imam sam,saxoja namrec:)
mreza gre ven v kratkem, je bilo samo za casno da filter dobiva vec zraka
men se pa zdi da se fajn drzi, kar se sedezev tice...ja pa itak mal konjev normalno da ga je treba pod obrati drzat....sam je poraba dost velka...cca. 9.5
hvala za komentarje
lp, mitja
Enim nebo všeč pa bojo grajal.... Ampak meni je ful ušeč! Spredn odbijač mu sede u nulo! Sam morš gledat kot da že ma 18ke gorih Lepo je tole! Pa zelo mi je všeč tudi ona zgornja mrežica ker tista original plastična reč pa res nevem ka tam dela
Lepo ga vozi!
Zadnjič spremenil Bezi, dne So mar 22, 2008 4:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
hudo...hvala ti!! ker sm lih te feltne gledu, pa nisem vedu ce bi pasale! HVALA!
pimped: pomojem da sm doskrat reku da mi feltne niso tak bistvo, da mi je bl plastika učeš, ja drugač pa res, feltne pridejo pa nekaj malenkosti še!!!
lp, mitja
Brez zamere, ampak men je ubitačno grd.... No, mogoč mal pretiravam, ampak sprednji in zadnji obijač sta za kozlat. Spredaj tista gormozanska mreža za mrčes lovit, zadaj pa......niti se neznam izrazit, čemu bi blo to podobno....
ManIAK je napisal/-a:Brez zamere, ampak men je ubitačno grd.... No, mogoč mal pretiravam, ampak sprednji in zadnji obijač sta za kozlat. Spredaj tista gormozanska mreža za mrčes lovit, zadaj pa......niti se neznam izrazit, čemu bi blo to podobno....