Zmenili smo se da tiste ne omenjamo več. Kaj je lepo obnašanje je relativna stvar ko te za vsakim postom eden provocira nebi spet o tem.
Prosim držimo se teme.
Hvala še enkrat na podpori. Vztrajen bom do konca seveda.
Zdaj bi po vsem tem izpadel neresen da obupam. Nisem kar tako klical Tokyo in se menil kdaj lahko pridem z vso dokumentacijo in polno škatlo "strokovno" montirane opreme pa naj Sumitomo določi komisijo katera bo odločila po uvidu na vse "fact" kako ih tukaj kliče Japonc. Kao ti "fact" katere so oni pregledali detajlno niso ne vem kaj. Jaz mu napišem, da sem njegov mail forwardiral direktno v Švedsko saj direktor Volva ima nadzor tega primera še vedno...hahahahha umrl sem od smeha ko sem bral njegov mail. Sem mu napisal dobil boš ti fact ko grem v Tokio junija.
Ker moram počakati še par dni potem objavim vse maile in korespodenco da se nasmejete kakšne "univezitetne" odgovore sem prejemal. Da so dva odvetnika Summita prebrala dopis mojega odvetnika Mirota Senice in da je napisan na 6 straneh je to za njih nerelevantno ker im je naštel vse napake, vse detajlne elemente, vso škodo na novem vozilu ocenjeno v Volvu -12 % od nabavne cene vozila, vse stroške nategovanja odhodov v Mb, V švedsko pot, telefone, odvetniške stroške itn...)
Seveda ko so na Švedskem prebrali odgovor Summita, da so bili še bolj jezni na tak odnos do stranke kar im v pogodbi izrecno stoji, da ime Volvo morajo spoštovati in se ne smejo spuščati v kreganja ter laži te vrste kot delajo zdaj. Seveda šef servisa misli, da lahko laže še naprej. Samo ne za dolgo časa. Zdaj ko komisija Volvo-Sumitomo Corp. prevzame zadevo bojo spet letele glave. In vam povem preed meseci so bile zamenjave in letele glave zaradi mene in še bojo pa naj zgleda da se napihujem in kurcim a ni tako. Japonci če pridem v Tokyo bojo pošiljali nože za Harakiri. (mal heca mora biti je tako?) da ne bo sam "jamranja" in "pedantnosti".
Veš kaj dragi šefe servisa ker ažurno bereš vse moje poste preberi še tole:
Mislim, da je boljše za vse osebe katere koristijo Summit servise od Forda, Jaguarja, Range Roverja in Volva, da odstopiš in podaš pisno opravičilo za moj primer ker boš stem dokazal spoštovanje do reputacije vseh naštetih znamk, katere niso dobile reputacijo s takšnim odnosom do strank kakšnega si ti izvajal do mene in veliko drugih, saj veš koliko si pritožb sprejel samo v lanskem letu.
Jaz grem skozi zid ko imam prav. In verjemi mi da ga imam. Moj avto, vsak euro
zaslužim z delom in ne z krajo zato ko se boš naučil prvo ceniti tujo lastnino boš se naučil priznati napako in je plačati.
Jaz pišem direktno in za tem stojim a če bi meni večina osebja v Summitu govorila kot šefu poprodaje in servisa, da sem "piška" in si komaj želijo, da greš stran bi se vprašal ZAKAJ ???
Fact ali ne fact factično bom vesel, da grem spet na Japonsko ker od leta 1997 nisem bil. Bom že prejadral Ocean Race in je očitno dirka čez Ocean...
p.s.
barva je stvar ukusa. Na tem svetu nas je veliko različnih in imamo vsi svoje želje, navade itn... barva oceana modra je unikatna in meni kot večini predivna.
In vidiš. Ti si lepo izrazil svoje mnenje, svoje poglede s katerimi se jaz strinjam in te razumem. Če bi me začel pod....vati kot na unem V for. seveda nebi bil tih in nikoli ne bom. Niso dojeli, da sem ih ornk popalil.
hvala uživajte v vročem vikendu