Pavel_P je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:No bilo bi pa zanimivo če bi se midva srečala kje na cesti!![]()
A nimaš ti mal bl zverine? S2 neki ful porihtan? Al s čim si mislil da bi primerjala?

Ehh, drugače moj ko bom do konca porihtal "še nisem"

Pavel_P je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:No bilo bi pa zanimivo če bi se midva srečala kje na cesti!![]()
A nimaš ti mal bl zverine? S2 neki ful porihtan? Al s čim si mislil da bi primerjala?
Dejan_S2 je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:No bilo bi pa zanimivo če bi se midva srečala kje na cesti!![]()
Nene, sem kar S2-ko mislil. Ampak sem mislil serijsko in recimo pospeševanja ob boku od recimo 80km/h v 3 na AC pa do 200. Bi bila sigurno ZELO blizu, ker tile TDI-ji vem kako dobro grejo!
![]()
Ehh, drugače moj ko bom do konca porihtal "še nisem"ops: bo pa čisto druga zgodba... tam se bomo pogovarjali o nekje 1,8 kg/KM!
SamoK je napisal/-a:
pa kaj ti to resno? pa ti ves kaj si napisal? mislim da ne..
toliko da te pavim na realna tla,
primerjava:
Enzo ferrari - 2,07kg/KM
Koenigsegg CCX (806KM) - 1,4kg/KM
in pa slavni Bugatti Veyron 16.4 (1001KM) - 1,8kg/KM ..torej toliko kot ti!
hehe, zdaj pa mi gre res ze posteno na smeh!
SamoK je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:No bilo bi pa zanimivo če bi se midva srečala kje na cesti!![]()
Nene, sem kar S2-ko mislil. Ampak sem mislil serijsko in recimo pospeševanja ob boku od recimo 80km/h v 3 na AC pa do 200. Bi bila sigurno ZELO blizu, ker tile TDI-ji vem kako dobro grejo!
![]()
Ehh, drugače moj ko bom do konca porihtal "še nisem"ops: bo pa čisto druga zgodba... tam se bomo pogovarjali o nekje 1,8 kg/KM!
pa kaj ti to resno? pa ti ves kaj si napisal? mislim da ne..
toliko da te pavim na realna tla,
primerjava:
Enzo ferrari - 2,07kg/KM
Koenigsegg CCX (806KM) - 1,4kg/KM
in pa slavni Bugatti Veyron 16.4 (1001KM) - 1,8kg/KM ..torej toliko kot ti!
hehe, zdaj pa mi gre res ze posteno na smeh!
Dejan_S2 je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:No bilo bi pa zanimivo če bi se midva srečala kje na cesti!![]()
![]()
Shket je napisal/-a:Dejan_S2 samo za v vednost kakšni ljudje te postavljajo na "realna tla";
http://www.slo-drift.com/test/viewtopic.php?t=611
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7438069378
W|zz je napisal/-a:Hm, sam ti maš 6s do 100, on pa 8. To je kar konkretna razlikaMa pa dosti navora ja..
Me zanima kako bi zgledala bok ob boku tvoj s2 pa recimo čipan gti (245km). Sicer nisem še meril pospeškov, maš pa ti pomoje pri nižjih hitrostih vseeno prednost. Morda tudi pri višji.. Bi bilo zanimivo...
audi a3 je napisal/-a:Ja bilo bi res zanimivo probat to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov