Keri program pa je to ker druga slika je nora.Jst bi to zadevo rabil za slike hiše kjer bi to noro izpadlo.
Drgač pa lep Stilo ta barva mu noro hudo lepo sede.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
program je original od panasonicovega digitalca...kliče pa se PHOTOIMPRESSION 5...no pa ker je bla vsem druga slika tako ql, evo še neki takih...res dobr efekt pa ful zanimivo izpadejo vn osebe..res lepo "narisane"
Priponke
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.
komen še tu se ti enkrat opravičujem za zadnjič ,ker sem se zmotla ,kaj naj rečem tvoj fiat mi je zlo všeč je pa res tud eden izmed tistih ,ki se mi na avtomobilizmu zdi najlepši,varne km ti želim ,pa čuvaj ga
tako....avto je končno dobil malo več zraka za dihat-notr je zdej športni filter PRO TYPE, ki mu da kr jezn globok glas trenutno nimam nobene slike o filtru, zato pa imam neki novih....
Priponke
sestra in njen fant ob stilotu :o)
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.