K@TJA je napisal/-a:kolk ur pa si ti to delu ,da si jo tak lepo poštimu,po mojem je blo to, kr neki ur dela
Dariooo je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:ma stari, k da bi jo lih iz tovarne vn prpelu. Res najbolj huda petka, že barva ful sede.
js ko sm prvic slike pogledal sm prvo mislu da je petka predelana na photoshop..hehe..pol pa ko sm vidu vse kose porihtane in to.....![]()
ej neki mi povej..kaj vzmeti si jih ti barval al si kupu take barve (kar dvomim)? ce si jih barval, kje in kako si jih, ker ta barva more bit raztegljiva, ker vzmeti se krcijo in raztegujejo in ce bi bla barva toga bi tik-tak popokala??
LP
dete je napisal/-a:resnično veliko vloženega truda v ta avtomobil, čuvej gače bo pa kakšna priložnost se pa z veseljem dobimo na kakšni kavici, ker tak avto bi si res rad u živo ogledou
Designo je napisal/-a::bow
res si se potrudu, respect
kok denarja si vložu v komplet obnovo?
kakšni so podatki motorja?
KM? navor? 0-100?
crash1@siol.net je napisal/-a:Designo je napisal/-a::bow
res si se potrudu, respect
kok denarja si vložu v komplet obnovo?
kakšni so podatki motorja?
KM? navor? 0-100?
ohooo....denarja sm uložu mal čez 1.000.000 SIT, tako da se mi jo splača res čuvat![]()
![]()
podatki:
Motor 1397 ccm
Moč 88/120 KW/KM
Pospešek 7,3 s do 100km/h , čeprav s 17 col ne vem lih kolko je :P
andrej86 je napisal/-a:svetovna petka
samo probaj jo še vizuelno znižat.pragovi pa dikskretni podaljški ki nebojo kvarili gt turbo looka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dejan_S2 je napisal/-a:Ja tisto stran z podatkom 7,3sek tudi jaz poznam "ko predstavlja belo GTT ane"![]()
Sem ti na te podatke izračunal premer![]()
195/55/13 ==> 544,7mm
205/40/17 ==> 595,8mm
Razlika: 51,1mm po celotnem premeru oz. 25,55mm več okoli![]()
Ja težja je pa res sigurno 17" bolj...
...Jaz sem na moji imel celo 195/50/13 ...je kolesa noro vrtelo "manjša ročica"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov