smo res... tomo kaj tej ti voziš zaj? enkrat si spraševal o nekem širjenju, pa tam ko v ui temi od dojče stylina pokazu feltno.. bi lahk nam malo predstavo
Vozim še vedno istega polota vendar v stock stanju. Zadal sem si prevelik cilj ki ga ne morem izpomnat tako, da sem projekt opustil, roba je prodana,...obljubljam pa da ko (nevem kdaj) pride drug avto se bo predstavu
Pa še zadnji odbijač "cleanan", da se bo ujemal s sprednjim. Drugače pa ta odbijača ne prideta do izraza če avto ni konkretno znižan, tako da jih ne bom prej dajal na avto, dokler ne bo tudi to urejeno.
lepo nimaš kaj, svaka čast da si še podaljške zraven "skital", jaz si nisem upal, ker kak bi 1x nasedel bi poknalo po celi dolžini, in je spet delo jovo na novo! . Drugače pa upam da boš tudi zadnji znakec odstranil ter letvice z strani, in si itak zmagal, še posebej ker je 3 vratni!!
pinny je napisal/-a:kk se boš še zjezu ob slabem vremenu z pogledom na zadno šajbo
meni pa je glih to najbolj smešno,ko folk tak veselo vklapla zadnji brisalec,ko tako veselo meče vso svinjarijo iz ceste ter kamenčke na zadnjo šipo,katero nato lepo vleče brisalec po šipi ter jo zrisa
primozek68 je napisal/-a:Ja pa? A je šajba, da se skoz vidi, al da bo namesto po 5 letih spraskana šele po 10h? Men ni neki ful dogodek, da mam nespraskano šajbo od prahu...
mislim da če ga ne uporabljam,pa niti pozimi strgala za led,nebo spraskana niti po 20 letih :P
@ezzy: sem se že sprijaznil, da enkrat bo prišlo do tega, da bom nasedel, samo s tem se bomo ukvarjali bo bo prišlo tako daleč . Drugače pa zadaj prideta odstranjena še kljuka in znak. Letvice na bokih pa zaenkrat ostajajo.
AVX je napisal/-a: Res manka mu še samo podn, pa ene prave felgice
Podn bo.
Felge pa tudi. Samo se še za velikost nisem odločil, kje je še model, širina, et...