sky88 je napisal/-a:kok bi se pa kej opazla razlika na moci avta,a pridobis dosti na tem?LP
MadBoy87 je napisal/-a:DamjanV je napisal/-a:MadBoy87 je napisal/-a:a gre to kam?
A bo kater Hondaš povedal, da honda ne gre?
ne mene zanima zato ker honde so dobre mislim masine so zahrbtne..ma 75konjev pa po moje potegne..sam dobr so pa ene k ne..lepe so tut:)
MadBoy87 je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:kake ti sukas angel pa to nemores belivat.men solze tecejo od smeha od tvojih bolnih stavkov
rojen komik stari moj rojen:)
sky88 je napisal/-a:ja za mene gre cist dost,ce mi pa enkrat ne bo dost si bom pa neki mocnejsega kupu.mislim pa da za tako malo masino gre kr uredu,pa koncna je visja od 165km/h,sam dobr normalno da je serijsko vedno manj napisano,kokr grejo u resnici.vendar po menjavi dihtunge,ecu od 90 km in pa ispuh od kolektorja do konca+filter bi mogla kr it,se mi vsaj zdi.zdj pa vasa mnenja?ko ste nekateri tk pametni.LP
=ZiAn= je napisal/-a:MadBoy87 je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:kake ti sukas angel pa to nemores belivat.men solze tecejo od smeha od tvojih bolnih stavkov
rojen komik stari moj rojen:)
Off: A lahko že nehaš v vsaki tem pisat bedarije pa uničevat vsako temo v kateri sodeluješ s svojimi offtopici![]()
Saj je bilo zabavno prvih 50x zdaj si pa že tečen s tem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov