simply je napisal/-a:Katero dekle pa "pozira" zraven avtomobila?
to je bila hostesa na showu cirkovci 2008
ManIAK je napisal/-a:Kaj majo otroci tu veze?
Pustil bi avto v orig. stanju, pa bi namest tiste štange kupu otrokoma nekaj koristnega.
Courage™ je napisal/-a:Ne morete pricakovat od cloveka da bo mel tipi top avto, ce pa ma dva otroka
Wanted je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ne morete pricakovat od cloveka da bo mel tipi top avto, ce pa ma dva otroka
glej tebi sem tak že povedaj da vse kaj delam delam sam,avto,hiša in vse ostalo kaj sodi k dobremu živlenju meni keša nena da atek oz. od ateka firma al pa bilo kdo drugi tako da take poste zadrži zase.
burka je napisal/-a:Vsi ostali naj bi bili tiho, medtem ko pa ti vse povprek napadas?? Vecini uporabnikov avto ni vsec in ce ti to ne pase, enostavno pobrisi poste in se odjavi s foruma.
splash je napisal/-a:Wanted je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ne morete pricakovat od cloveka da bo mel tipi top avto, ce pa ma dva otroka
glej tebi sem tak že povedaj da vse kaj delam delam sam,avto,hiša in vse ostalo kaj sodi k dobremu živlenju meni keša nena da atek oz. od ateka firma al pa bilo kdo drugi tako da take poste zadrži zase.
owned![]()
Wanted je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kaj majo otroci tu veze?
Pustil bi avto v orig. stanju, pa bi namest tiste štange kupu otrokoma nekaj koristnega.
Glej moji otroci majo verjetno dosti veči in dosti koristnejših stvari kot si ti kdaj imel ker vem kaj nudim sebi,mojim otrokom in vsem ostalim v familiji tako da nena z takimi da bi lahko otokom kaj več dal.Če si ti imel slabo otoštvo jaz nemorem pomagat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov