No da malo osvežim, avto nisem prodal imam še, res sem se premislil kajti, nimam nobenih težav je nizek strošek samo tankam.... in se mi na splača sploh pozimi.
Sedaj je pač obut v zimske 16 col copatke....
Drgač pa še zmeri razmišljam o 20colah in čip tuningu ampak vse to spomladi.
Sam še zmeri noben čip ne naredi tega kar dobiš od 3.0 V6 Kok bi mogu pa doplačat, če bi tega prodov pa še enga (3.0) z namčije uvozu kokr si tega. Pa daš na unga 20'' pa je popoln coupe
ja ja isto črnga sm imel 3.0 210konjski letnik 01.
Ta je pa 12/04 razlika je v letniku kar dosti in res je da je 3.0 jih malo teh novejših faceliftov modelov. Tu mi gre predvsem za letne stroške. Seveda je lepo in luštno ker gre bogato bolj od HDIja. Sedaj pa samo za šminko gre
Vreden je pa 3.0 itak manj od dizla, čeprav je nov mogoče malenkost dražji.Vsaj pri nas
no ker se zelo malo vozim pa še to po večini sam po Lj in krajši odseki obvoznice, sem bil zdj malo na relaciji 110km v vsako smer (lj-brežice in naprej) nisem ga tiščal tam med 130 in 150 pa AC, med odseki pa 70-90 mi je pil 6.1litra, kar se mi zdi kar vredu glede na obtežitev. Verjamem pa da bi z 19col pil vsaj pol litra več. Sedaj so gor zimske gume na original 16 col platiščih
Sem se res odločil in tegale kupeja dal v oglase. Z avtom ni nič narobe še zmeri je perfect, le jaz bi si želel spremembe. Mogoče s5 kaj zgoraj brez.Mogoče s5 kaj 200+km.
Mnogi sicer kličejo a samo firbcajo. Večina je mularije, ki bi imeli in a denarja pa ni.
Glede na to, da sta se pred kratkim dva HDIja prodala za 13.300 in 12.900 a z manj opreme in letnik 03. mislim, da sem neko realno postavil, ki pa vsekakor ni zadnja.
Trenutno pa ni nobenega drugega gor na avto.netu, da bi bil za primerjavo.
Tudi v tujini so dizli pa samo da je facelift, še precej dragi. Za mojo ceno se ga ne dobi.
p.s. menjam seveda z doplačilom za BMW 320d coupe, l.07+ najraje bel, rdeč,...
Mogoče sicer čisto drugi svet, tudi EVO 8 ali 9