Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Ne jul 27, 2008 9:10 am

pri novejsih avtomobilih so stevc ze bolj tocni,sam pol ze spet odvisn pr kerih znamkah 8)

astragtc
Nov uporabnik

Napisal/-a astragtc Ne nov 09, 2008 11:38 am

Pozdravljeni.

Torej avto je sedaj star leto in dva meseca. Če na hitro opišem stanje avta lahko rečem da nimam pripomb.
Nič ni odpovedalo, se pokvarilo, skratka avto sem imel samo na rednem servisu ki je znesel cca 100 eur. To je to, torej sem zelo zadovoljen lastnik opel astre :D in bi jo še enkrat vzel.
Motor je res super, veliko navora in moči, še posebej če je sport način vožnje vklopljen.

Glede končne hitrosti sem se pozanimal in je blokado možno odstanit, pride pa to 250 EUR. Morda si jo bom prihodnjo pomlad vzel ven. Čipat na več konjev pa si ne upam, sem pa tudi z temi 150 konji zadovoljen.

Imam pa še eno vprašanje, kako zaščitit pokrov motorja pred kamenčki? Eni so za smrček drugi za folijo.
Meni se zdi folija bolj primerna.

Kje v Mb ali okolici se da dobit KVALITETNO folijo?

Hvala

LP

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne nov 09, 2008 12:46 pm

Će te izgled ne moti potem kar smrček. Eni sicer pravijo, da ti lahko "spiše" pokrov motorja, ker se nabira umazanija spodaj. Sam sem do zdaj ga imel vsako zimo gor pa ne vidim nekih posledic uporabe le tega. Le redno ga je potrebno dol vzet in spucat. Sam najraje enkrat tedensko. Drugače pa super zadeva. Glede folije pa nimam pojma. Oziroma je nikoli nisem imel.

Poznaš oziroma mmogoče ti veš kako bi zaščitil luči? So namreč zelo zelo občutljive in imam na par mestih že fejst spikane. Pa je avto star le leto dni.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov