Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po nov 19, 2007 10:32 pm

To pa avto zmore in to fenomenalno, je res udobna ladja, ima avionski stil notranje osvetlitve, kar mi je bilo sploh všeč, tv tuner je tudi zmaga. A ko ti zapaše še kaj drugega kot križarjenje, tu mu pa zmanjka in zato sem se zapičil, ko so nekateri začeli z nekimi duševnimi izjavami... to je luxuz avto, kjer se sedi zadaj (sem lastnoritno preveril :D ), za duševne užitke obstajajo druge zadeve... ;)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Po nov 19, 2007 10:37 pm

ok sej avto je lep za pogledat pa supr use....sam ne pa kle neki s fovsijo. mislm bass lahk proda alfo pa doda par evronov pa ma takle avto...kr neki u glavnm avto je useen star vec k 10 let vrednost pa za tak avto trenutno minimalna ne vem zaka fovsijo zganjat...skratka pozerski avto k ce mau bols na stvari pogledas niti ni pozerski;)

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 To nov 20, 2007 8:51 pm

Hm, vsi ugibate če bom mel za vzdrževanje...ja bom mel...vozim špedicijo...tko da mi ni panike od 2k eurov plače dat 1000eur v treh mescih za en jebacki servis, pa še to ni tok, tistih 10litrov olja, filtri kar se pač menja. Jermena ta avto ne pozna, ker ima ketno...hvala bogu...hehehe

Ja, pač...eni majo rajš alfe...jaz se ne opredelujem, kaj mi je dobro...mel sem vse živo, od korejca, ki mi je dobro služil na dragih, legendarni beli accent, potem je prisla Toyota Corolla, pa Alfa 155, pa BMW 528, pa Tipo (nevemkajmijeblo :) ) pa potem Volvo in sedaj sedmica...

bass je napisal/-a:Gretje sedežev zadaj si še zrihtaj, da bo delalo, pa bo avto brez napake. ;)

:)

Ne dela samo desni sedež, me ne skrbi, ker se ne vozim zadaj :)

bass je napisal/-a:Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P
Nek se vidi raskoš, saj mi ni treba razlagati.
Avto pa menja lastnike pred servisom kot jaz gate po tuširanju. Ko se 20ke znucajo bo pa spet naprodaj.
Ne mi sanjat o neki duši pa nevem čemu še prosim vas, teh 300+ konjev se niti približno ne čuti, saj je avto ojačan (blindiran) in je posledično težek ko cent. Motor pa je tih ko bubica.
Več duše ima stara bmw trojka 325i. Potegneta pa oba glihglih :lol:

Če bi radi videli limuzino z dušo sprobajte kakšno lancio thesis 3.0 V6 emblema. To je duša, ne pa tale "german briefcase" ;)

Saj je lep avto, ampak fantje, res se ni treba slepiti pa sliniti, da je kupljen zato, ker ima dušo, kupljen je, ker so to fina, mafijska kola z 20kami, ki zimskih gum niti od daleč ne bodo videle, ker so za lastnika enostavno predrage. Zdaj bo pa spet padel kak izgovor, da je to avto za nedeljske vožnje, ki ne sme videti snega ipd... :lol:
Saj je sigurno luštno meti tako ladjo v dvajsetih letih svojega življenja, ampak bodimo za trenutek realni in recimo bobu bob. Poliranje in mazanje gum še ni enako velik servis, le-ta pa je kar "malce" prevelik zalogaj za povprečnega študenta v 20ih letih. ;)
Kaj pa vem, mogoče pa delate nadure, kaj fantje ? :lol: Malo heca mora bit. ;)

Če ti mislis tko...potem kul. Tisti v12 gre itaq dol, ker meni ne paše...upam da barva ostane gor :lol: Zimaki pridejo gor ko bo res sneg...do takrat pa bojo 20" gor.

Brezveze, ker se mi ne da odgovarjat...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To nov 20, 2007 8:57 pm

če si v špediciji pol nebo problema res, ker ti tak avto več ali manj doma stoji :) :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 To nov 20, 2007 9:00 pm

adis je napisal/-a:da, avto je bulletproof saj si ga je lastila italijanska vlada :shock:

lp

A bejž no bejž. Italjanska vlada? Bi ti rad povedal, da potem mislis na drug avto in ne na ta. Tale avto ni neprebojen, ker ce bi bil bulletproof, potem bi bil težak minimalno 3tone in bi imel 2cm debele šipe, že ko potrkaš, te zabolijo prsti. Tukaj so šipe le dvojne...

Sledeče. Avto je bil od leta ko je bil kupljen, pa do 04/2000 v Nemciji pri prvi lastnici nekega podjetja. Nato pa pripeljan sem. Ne vem od kje ti podatek da si ga je lastila italjanska vlada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jay je napisal/-a:če si v špediciji pol nebo problema res, ker ti tak avto več ali manj doma stoji :) :)

Eh, med tednom stoji, potem pa za vikend naredim toliko kilometrov, kot če bi se celi teden vozil okoli :lol:

A nisi ti tist...k je...aja nisi, un je mel drug nick na bmwslo.com :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To nov 20, 2007 10:35 pm

če to ni ta bmw potem imaš zelo podobnega bmw tistemu na katerega jaz mislim, saj je imel tisti bmw isto take alpina alu in identično šipe zatemnjene, v12 naliman, nove luči, popolnoma na novo barvan oz. modificiran in tista je bila od italijanske vlade, no kakorkoli že ni važno

mislm da bo to kr drug bmw

lp

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 To nov 20, 2007 10:55 pm

Jaz tudi mislim, ker tale ma Nemske papirje in je iz Nemcije uvozen po carinskih papirjih je vsaj razvidno tako.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To nov 20, 2007 11:28 pm

isti avto z enakimi " detajli" ( v12 napis, 20" alpina) sm učas videvu dokaj redno ko sm hodu še v šolo v centr Lj in sicer parkiran pred nekim veleposlaništvom na Tivolski cesti.. je meu pa zihr ta v12 napis pa 20" k so kr opazne... možno da je meu res kej s kšnim veleposlaništvom ta avto veze al pa je bivši lastnik živel blizu veleposlaništva pa tam parkiru :D sicer pa ni važn, avto je hud, neki novga v primerjavi z nekimi "top sport" wannabe avtomobili kle gor... :tomidelej:

p.s. zakaj se pa noben ne spotakne npr. ko nekdo daje na svoj avto nižje/srednje klase bodykit - a to pa ni za poziranje, je sam za izboljšanje aerodinamike? :lol:

Lp

Uporabniški avatar
bmw 007 m3
Nov uporabnik

Napisal/-a bmw 007 m3 Sr nov 21, 2007 2:02 pm

hud avto imaš samo enkat pa tanovega audija a4 ali pa a5kupi da se bo še lepše vozit no mislem tako kod v tem bmwju zdaj. veliko dobrih km z svojim kojničkom.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Sr nov 21, 2007 3:35 pm

bmw 007 m3 je napisal/-a:hud avto imaš samo enkat pa tanovega audija a4 ali pa a5kupi da se bo še lepše vozit no mislem tako kod v tem bmwju zdaj. veliko dobrih km z svojim kojničkom.

Kaj pa je s tabo? Uživaš v dnevu? Je lepo?

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr nov 21, 2007 4:54 pm

lep ,dober,in spoštljiv voz večkrat videl,uživaj in se ne sekiraj faušija je in vedno BO ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
jagermajster
Nov uporabnik

Kraj: Radenci

Napisal/-a jagermajster Sr nov 21, 2007 5:11 pm

Avto je prava raketa in kdo si ga nabavi, sigurno ve kakšni stroški ga čakajo.
Če pa tega ne ve potem je pa v zablodi. Drugače so pa tudi z malimi avti stroški.
L.p.

Bert

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Sr nov 21, 2007 9:35 pm

RENO911 je napisal/-a:
bmw 007 m3 je napisal/-a:hud avto imaš samo enkat pa tanovega audija a4 ali pa a5kupi da se bo še lepše vozit no mislem tako kod v tem bmwju zdaj. veliko dobrih km z svojim kojničkom.

Kaj pa je s tabo? Uživaš v dnevu? Je lepo?

Sam res model je usekan, uleti v temo in pove domžalčanu22 da če si bo kupil pa tanovega a4 se bo pa še bolje vozil. Ja pišuka ne ga srat, jaz bu tudi imel več keša če bi bil billgates, pa zemlja tudi nebi bila okrogla če bi bila štiroglata, ....... :roll:

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Če nov 22, 2007 11:52 am

fantje, pozabljate, da kupiti tako kravo V12 magari še več je še najlažja stvar na svetu. Ko pa bo domzalcna delal servise pri lokalnih mojstrih pa ko bodo doma sraufali, pa ko bodo njegovi kolegi od kolegov po netu iskali podatke pa slike limali kaj odsraufat da prides do tega pa tega filtra... pa ko bo treba za gume dat...to pa se tukaj ne bo pisalo. ;)

drugac pa lep avto, sem imel namen nekaj podobnega kupit, pa nocem bit suženj pleha ;)

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Če nov 22, 2007 3:01 pm

Pravi_Diablo je napisal/-a:fantje, pozabljate, da kupiti tako kravo V12 magari še več je še najlažja stvar na svetu. Ko pa bo domzalcna delal servise pri lokalnih mojstrih pa ko bodo doma sraufali, pa ko bodo njegovi kolegi od kolegov po netu iskali podatke pa slike limali kaj odsraufat da prides do tega pa tega filtra... pa ko bo treba za gume dat...to pa se tukaj ne bo pisalo. ;)

drugac pa lep avto, sem imel namen nekaj podobnega kupit, pa nocem bit suženj pleha ;)

100ljudi 100čudi motijo me takšni ljudje,ki samo skozi nekaj pametujejo pa servis,gume ,stroški,pa KAJ potem on si ga je kupil zato,ker mu sede,teb pa ne sede,ker bi bil suženj ok basta
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če nov 22, 2007 6:20 pm

Off:Jao kakšni neumni posti :roll: in potem se nekateri čudijo zakaj se več dobrih avtomobilov ne predstavi tu, ko se pa vsakič potem prebudi sla po pisanju neumestnih odgovorov tipa:

a) samo da si ga kupil za servis pa nimaš...HA!
b)kako si neumen ko pa bi lahko kupil aVdija a0, beemveee je sranje...HA!
c)eh kaj ti bo s takim motorjem če bi lahko kupil raje 1.1 SDI, zdaj pa neboš mel za bencin...HA!
d)(te so pa seveda najbolj redki) Bravo za nakup pa veliko varnih kilometrov ;)

On:Lepo, da si predstavil tega lepotca pa še dolgo ga obdrži takega;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če nov 22, 2007 8:45 pm

oj zoki, tvoj avto sem že pokomentiral na našem forumu (bmw). res pravi voz, ampak honda je boljša, škoda da nisi kupil "bingolinije". :P

upam, da se čimprej srečamo in odpeljemo en krog. :twisted:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če nov 22, 2007 9:03 pm

Najlepši bmw :shock: oz ta model :D

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Če nov 22, 2007 9:26 pm

Avto je res lep, ni kaj, litke mu tudi pašejo, bi lahka skoraj reku ko ata na mamo.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če nov 22, 2007 9:34 pm

Izjava leta na Avtomobilizem.com :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost