S|icKeR je napisal/-a:dobri pragi, se kar ujema s sprednjim delom. samo maš pa zdj velik problem kaj boš zadj naredu. ker če zadj ne boš dau nič si naredu slabš kot da nebi blo pragov.
myster je napisal/-a:zelo lepo ga rihtaš polota (jst ga mam tut :P) .dj mi mal povj kako si menjal žarnice v amaturki.mam jst grde zelene pa bi rad mel modre
drugače pa za dijaka ti zelo hitro gre predelava...ker men ne ratuje tako hitr...
lp
_miha_ je napisal/-a:Ewo končno dobu pragove, ene rablene sm kopu od polota 6n
Pragove je treba spodaj malo bolj ojačeti s poliestrom (da bojo bol močna) pa mal je treba jih popravt. Pa pol prebarvat na belo.
kle pa par slikc k sm jih sam nataknu gor. (bil cajt pa mal sliku)
jutr jih bom fajn z vodo upral, pa pol posušu pa na unih delah k treba popravt lepo zbrusu barvo dol pa na novo vlakna pa smolo, pol pa med počitnicami drug tedn) dal barvat in na avto gor.
Hm a niso pragovi glih kontra obrnjeni (spredi/zadi)?
Al je vseen pr teh k men je u-style reku da so tko prou k jih mam jst!
No sj mogoče nima veze; kukr vsakmu paše ali pa gre za različne pragove ali pa je vseeno!?
LP
IcEm4n je napisal/-a:a se sam men zdi, d s sprednjim podaljškom ni v liniji (oz. sta stranska "nižja" kot sprednji?
ludbe je napisal/-a:dons sm te pa vidu v domžalah, zravn zaboršta, sm za tabo vozu, hud polček
_miha_ je napisal/-a:ludbe je napisal/-a:dons sm te pa vidu v domžalah, zravn zaboršta, sm za tabo vozu, hud polček
aja a zjutri al prot večeru?? sej mislim da sm res mel uzad enga golfa:P
če zjutri mislim da sm se pelu iz domžal prot trzinu.
Drugače sm pa učer mal delu k bil lep vreme :P :P![]()
![]()
sm jih zdej ubrnu tko k je prov.
Sm pr kolegu vidu na golf 5-ki![]()
![]()
Na sopotnikovi strani mi pragovi pašejo k uliti. na moji strani(voznikovi) je blo pa treba uba zaključka na novo nardit. tko da sm lepo pacov.
akumulator pa filam k sm mel musko pržgano![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov