Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po dec 22, 2008 5:50 pm

warmaster je napisal/-a:
Moz je stroske servisa pristel k ceni avta rotflolll

Ka ti ni jasno? Napisal sem samo za ta servis, ki je bil opravljen teden dni nazaj, in je bilo na avtu menjano dejansko "vse" kar je bilo potrebno zamenjati. To tudi deloma razloži ceno.!!!!!!!

Sorry, ampak to ne razloži cene. Je pač bil zjahan da si moral dejansko vse menjat. Tak se zaj vsaj lahko voziš in še prodal ga boš lahka. Ampak cena je previsoka, sm ti že par postov višje povedat, da stroške tavlkega servisa ne upoštevaj pri ceni, če pa že, pol dodaj še pa redne servise in daš lahka ceno zarad mene 11k evrov, pol bo prej kdo kupu. Se najdejo takšni k majo na netu ceno 7.000 evrov, prideš avto gledat, kolk je cena? 7.300 ga prodam, k tolk mi je zadnč en v avto hiši ponujal. Pol ga pa tja pel.

Velik sreče pri prodaji.

warmaster
Novinec

xx

Napisal/-a warmaster Po dec 22, 2008 7:06 pm

@Walker_P--> če je bil servis tok ne pomeni da je avto zjahan. Pri 135.000 kilometrih je potrebno menjati določene stvari, ki še niso bile zamenjane in so pri koncu z svojo življensko dobo.( ka nekateri menjajo ko je popolnoma uničeno,ali pa sploh ne)

Sploh pa nevem zakaj ti men praviš kam naj avto peljem prodajat. Osebno ga cenim na tako vrednost, pa če vam je prav al pa ne . Mi je ravno.
Slika

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Kraj: Lenart - Mb

Napisal/-a Beastek Po dec 22, 2008 7:36 pm

hehe :) če bi stalno prodajali nekaj po taki ceni kot je nam to vredno nevem kam bi prišli. moreš pač malo realno gledat :) jaz verjamem da je tebi vredn še več kot pa je tale cena samo kaj če vsem ostalim ni :) Drugače pa dost sreče mogoče pa boš le nagno koga :) nikol neveš.
[url=http://www.kiaforum.si]Kia Forum[/url]
[url=http://www.domlenart.si]Dom Lenart[/url]

miha15
Nov uporabnik

Kraj: škofja loka

Napisal/-a miha15 Po dec 22, 2008 9:56 pm

res da je cena kar velika sam ne vem zakaj nebi probav? tud to je res da golfov iv s tolko opreme v slo ni veliko. ceno boš še lahko spustu če daš pa nizko je pa ne moreš povišat tak da če se ti ne mudi prodat kar vstrajaj..

warmaster
Novinec

dd

Napisal/-a warmaster To jul 21, 2009 10:45 am

Sem si premislil glede prodaje...
Evo, še nekaj slik mojega ter bratovega golfa, ki ga je nabavil pred cirka pol leta. Komentarji dobrodošli.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy To jul 21, 2009 10:58 am

lep...,bil bi pa še lepši če ne bi imel toliko nalepk ;)
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

ledi
Novinec

Napisal/-a ledi Sr feb 03, 2010 12:23 am

Viden večkrat v mariboru! Kr srce se mi para ko ga spravljaš zelo pogosto na pločnik z 15+ cm robnikom. :shock: Se ti nič ne smili avto? :cry: Drugače zelo lep! :twisted:

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Sr feb 03, 2010 1:10 am

Lep avto,čeprav jst bi pobral nalepke dol :-P
Pa ne na robnike..škoda takih lepih felg in dragih gum. :?

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr feb 03, 2010 5:53 am

Predelan z okusom :tomidelej: res zelo je lep. Sploh je barva enkratna. To je ena redkih pri golf-ih ane? Jih ni veliko. Ti ga samo čuvaj, pa se strinjam z ostalimi da je škoda na robnike parkirat. Raje ga čuvaj da bo čim dlje tak ostal ;)

LP

warmaster
Novinec

Napisal/-a warmaster Sr feb 03, 2010 9:15 am

ledi je napisal/-a:Viden večkrat v mariboru! Kr srce se mi para ko ga spravljaš zelo pogosto na pločnik z 15+ cm robnikom. :shock: Se ti nič ne smili avto? :cry: Drugače zelo lep! :twisted:

Pozdrav vsem, vidim da je tema spet malo oživela :D No kot je bilo rečeno, sem si zaradi finančnih sprememb ki so se zgodile pri meni v zadnjem času premislil glede prodaje in bo avto še nekaj časa v moji lasti. Am ja žal ga moram tu v Mariboru, kjer imam študensko stanovanje spravlati na pločnik, ni druge, ampak pazim kolikor se pač da.

@ledi-> kaj živiš tu kje blizu?

Imel bi pa še eno vprašanje. Ravno sem opravil servis na 150.000 kilometrov in me je spet stalo 580e! Zanima me če cena opraviči sam servis. Menjani pa sta bili spredni roki s končnikom, nek vezni drog spredaj, motorček klime(140e), zaradi katerega se mi je avtomobil rosil, potem "zajle" za ročno zavoro opravljeno pa je bilo še čiščenje šob. + klasika(olje,filter....) Čiščenje šob je bilo 100e pa ostalega dela 130e? Nateg ali poštena cena? Mene osebno je vrglo na rit, ko sem videl račun, predvsem pa spet cel kup delov ki jih je bilo potrebno zamenjati. Pa naj povem da z avtom ne delam grdo in ga čuvam.

Če koga zanima lahka skeneram račun al pa ga prepišem v temo. Zanima me vaše mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr feb 03, 2010 9:28 am

glede na poseg del se mi ne zdi tako zelo pretirana cena
Slika

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 To feb 09, 2010 10:35 pm

Finančna sprememba? Ni šel za tak denar. Verjem tud jaz bi rad videl, da bi dobil kaj več za avto v katerega vložim čas in denar, pa mi še ni uspel, čeprav sem že probal. Vozi ga še naprej, saj mu nič ne manjka.
GQ

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Če feb 11, 2010 9:50 pm

mater, eni res nimate sreče :x , jaz mojga vozim že 4 leta, menjat sem moral samo ščetke na alternatorju, drugače pa samo redni servisi =I, in gas
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če feb 11, 2010 10:20 pm

Eno vprašanje...napisal si, da se ti je avto rosil in da so zamenjali motorček klime...a zdaj se ne rosi več? Namreč naš Toledo l. 99 se tudi precej rosi...pa sem bral na par straneh, da je največkrat vzrok v vlažnem filtru kabine, kar ponavadi povzročijo zamašene odtočne luknje v tistem kanalu pred vetrobranskim steklom....sem jih opucal, ker so bli res zamašeni, vendar se še vedno rosi (ampak je pa težko primerjati brez kontroliranih razmer). Res pa je, da še nisem filtra menjal. oops

warmaster
Novinec

ss

Napisal/-a warmaster Pe feb 12, 2010 9:05 am

Daedalus je napisal/-a:Eno vprašanje...napisal si, da se ti je avto rosil in da so zamenjali motorček klime...a zdaj se ne rosi več? Namreč naš Toledo l. 99 se tudi precej rosi...pa sem bral na par straneh, da je največkrat vzrok v vlažnem filtru kabine, kar ponavadi povzročijo zamašene odtočne luknje v tistem kanalu pred vetrobranskim steklom....sem jih opucal, ker so bli res zamašeni, vendar se še vedno rosi (ampak je pa težko primerjati brez kontroliranih razmer). Res pa je, da še nisem filtra menjal. oops

Ja lej lahko je filter, ampak meni ga je menjal in je bil isti drek. Pol mu je pa tak menda vagcom pokazal napako na temu motorčku. Poskusi prvo filter kabine menjat pa boš videl. Če ne bo pomagalo, potem je najverjetneje napaka na tam motorčku(sam niti ne vem kako zgleda).
Slika

Uporabniški avatar
SIMY001
Novinec

Kraj: Stajerska

Napisal/-a SIMY001 Pe feb 12, 2010 3:11 pm

Ja tak je to ko ma avto prevoženih okoli 150 t,čez 30 maš pa že tavelik servis pa še verjetno se bo kaj zraven našlo,npr. diski,ploščiče,sklopka,akumulator,žarilne svečke....pač to je potrošni material ki pa v bistvu nakoncu kar nanese ampak avto je luksuz.
TDi power by VW Golf V sportline
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov