Ja 145KM pa 320 Nm navora je že neki. A obstaja še kakšen drug ponudnik(kvalitetni) chipanja? Koliko pa stane če ti pri rsr preverjo avto pa ugotovijo da ni za chipat?
Odlicen audi, platisca mu cisto pasejo. Ceprav sem jaz malo ekstremista in bi nataknil 20" , samo vem, da izgubis ogromno na udobju. Krom pa kar odmisli, ker je avto cisto lep kakrsen je in jaz nanj ne bi dajal nobenega kroma Kvecjemu clean masko spredaj, pa zadaj bi se krogcev znebil.
hja, ni tako slabo no. Sam nisem pa 100%. Jaz sem bil vedno bol za svetle feltne, razn na svetlih avtih. Če pa je avto črn, mi bol sedejo svetle feltne. Pr mojih me ne mot barva, bi pa mogoče bolj odprte feltne. Te so čist polne.
Zadnjič spremenil gepl83, dne So jun 19, 2010 7:05 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
gepl83 je napisal/-a:Ja 145KM pa 320 Nm navora je že neki. A obstaja še kakšen drug ponudnik(kvalitetni) chipanja? Koliko pa stane če ti pri rsr preverjo avto pa ugotovijo da ni za chipat?
seveda, da obstajajo drugi ponudniki zato uporabi "iskanje", cena preveritve avta za chipanje mislim da je zastonj, kajti pred posegom morajo tako ali tako "pokukati v avto"
nikakor mi ne uspe spravit titan barve na feltne. Neki sem spacal, vendar mi ne zgleda preveč dobr:
Če se komu da, mi lahko prebarva feltne, da vidm kako zgleda.
Zadnjič spremenil gepl83, dne So jun 19, 2010 7:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.