Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To maj 20, 2008 6:10 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:
koliko si se zakreditiral (saj veš da slovenci zmečemo ogromno za avto kredite) ali si ga kar odplačal?

...nič - kupim za tolk, kolk mam dnarja..........in gledam, da v naslednjih parih letih lahko pršparam zopet za nov model; s tem, da se ne odrekam morja, smučanja ipd

P.S jaz bi rekel temu; da nikjer ne šparam, predvsem pa gledam, da ne razmetavam (bilo kaj: denar, kurilc, elektriko ipd...)

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 9:52 pm

sašo5 je napisal/-a:
TooOldVehicle je napisal/-a:
koliko si se zakreditiral (saj veš da slovenci zmečemo ogromno za avto kredite) ali si ga kar odplačal?

...nič - kupim za tolk, kolk mam dnarja..........in gledam, da v naslednjih parih letih lahko pršparam zopet za nov model; s tem, da se ne odrekam morja, smučanja ipd

P.S jaz bi rekel temu; da nikjer ne šparam, predvsem pa gledam, da ne razmetavam (bilo kaj: denar, kurilc, elektriko ipd...)

:-P Si zgleda bolj konzervativen kar se denarja tiče.
Ko imaš enkrat v rokah 30kin več EUR se da z denarjem marsikaj narediti. Pomoje je v tem primeru boljša varianta en čim daljši leasing z res minimalnim pologom ter vlaganje denarja kamorkoli pač že!
No ja, vsakemu svoje. ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 21, 2008 7:48 am

TooOldVehicle je napisal/-a:Sašo še dobro da nisi vzel belega, ker jih je že čist preveč na cesti pa še folerantski zgleda, tako pa imaš lepo "prestige" barvo, mimgrede me pa še zanima koliko si se zakreditiral (saj veš da slovenci zmečemo ogromno za avto kredite) ali si ga kar odplačal?

kake veze ma to ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

LittleDevil
Novinec

Napisal/-a LittleDevil Sr maj 21, 2008 8:13 am

To malo sliči na slovensko fovšarijo. Mislim da je stvar vsakega posameznika, kakšen avto bo kupil in kako ga bo plačal...

LP
Zadnjič spremenil LittleDevil, dne Sr maj 21, 2008 8:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr maj 21, 2008 8:36 am

Dr.M3 je napisal/-a:Ko imaš enkrat v rokah 30kin več EUR se da z denarjem marsikaj narediti.

.....aha...v kratkem času maš sam še 15.000 (ČE) ...časi Krke so minili - nekaj imam še tudi te, kupljene po 75.000 sit.........zaloge ne delam, če mam za kofe pa burek sem kr "happy" - pa če se zjutraj zbudim in me "nič ne boli".......... :D

.P.S. dal sem pa konec 1994, 50.000 takratnih DM za novega 1.8T - E, to(takrat) je bila prilika za vložit in danes živet od minulega "dela" - celo priliko sem imel (posel stoletja) danes bi mi tistih 50.000 DM prineslo 500.000 eur........ pa sem vložil (oz. šel v "posel" z vložkom 3000 DM - in jih mimogrede pozabil, da sem jih sploh kam dal :P ) ..........deset let kasneje, se je nabralo za 40 krkinih delnic (3.000 000 sit)..........Stojijo(dividende itak nobene......oz. omembe vredne......)

Vidiš DR M3 - takšen ti je moj posel ekonomista...(prav mi je, če pa nisem diplomiral)ostal na VI stopnji - še z juge.......stari "VEKŠ" če se ga kdo spomni, pa žurke in delat cel čas.......... :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr maj 21, 2008 9:11 am

zelo lep avto. te novi audiji so res z okusno zrisani. - veliko varnih km želim :)

je pa ena stvar, k mi ni čist jasna tle..
vsi neki navijate za nižat in eni celo za 20" feltne...

men se zdi popolnoma nelogično, da bi šel udoben avto s katerim se da na pločnik parkirat, povrh vsega pa še nov, uničt s tem da bi ga spustil v tla in dal gor popolnoma neudobne feltne in bi pol vsak povožen kamenček čutil v hrbtu..

take zadeve bi js tlačil na kkšn projekt avto ne pa na daily driverja pri katerem je udobnost in to da je sposoben vozt tut čez mal višje pločnike, ključnega pomena.

pomoje bi bil pravi kompromis med udobjem in izgledom ene 17" feltne s čimbolj tovarniškim videzom in mogoče kkšne kul grafitne barve.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr maj 28, 2008 1:10 pm

Ta model je vseeno kake barve je, trga itak v vsakem primeru. Res je zelo lep. Tagfahrlicht ga naredi ataktivnega za popizdit, zato bi bile dobrodošle kake slikce narejene zvečer ;)
Manjkajo edino še kake konkretne feltne, se pravi 19" pa po možnosti z mal roba :twisted:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
DriveAll
Nov uporabnik

Napisal/-a DriveAll Sr maj 28, 2008 2:32 pm

SE strinjam glede 19" col, pa ni potrebe po robu=)
NEDOVOLJENO OGLAŠEVANJE ODSTRANJENO.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr maj 28, 2008 6:48 pm

Tako ja. Daj še 19" gor in ti ga bo v LJ spizdu prvi čapec, ki bo prišel zraven avta in imel 5 minut časa. :P

ps: gor dej 18. Ki so max. všečne za to velikost vozila. Kar je več je v večini primerov bruh. ;) Malce občutka za estetiko prosim... Ne paše vse na vse. Tudi klasika ne paše v prvi diskač... Tudi tista Michelangelova poslikava v Vatikanu ne paše v vsak prostor. Tako tudi 19 ali lol 20" ne pašejo na vsak avto. To je rezervirano za večja vozila.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 28, 2008 6:55 pm

ne morem se znebiti obcutka da folk pr novih avdijih pada sam na te ledice, ki men sploh niso vsec ( vsaj ne pri A4 in A5 ), pa na to da je audi, ostalo sploh ni pomembno.

Sem pa za foro konfiguriral A4 1.8.tfsi z zelo solidno opremo ( ne vso ) pride 50k evrov :shock: ..sam barva je 910 evrov, ni cudn da jih je veliko belih :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Sr maj 28, 2008 7:07 pm

men tud ni jasno kaj folk (predvsem bejbe) vidijo v teh lučeh (joooj-glej ta avto,k ma hude lučke!)....pol pa vprašaš ker je to...pa samo..mmmmm :roll:

da ne bom Off: lep avto si kupil,velik srečnih km!
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr maj 28, 2008 7:37 pm

Pa ka si ja nor kake berem tule :D Od kdaj na A4 ne paše 19" ??? Poglejte mal tam temo od Pimpeda, ki se rola na 20", pa se men ne zdi preveliko, ker feltne pač to nikol ne morejo bit.
Vidim iste akterje, ki so pametovali že v temi o GTI-ju in jo pripeljali do zaklepa, da si želijo enako tudi tukaj, zato se sprašujem, zaka se nič ne premakne v tej smeri?!? :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr maj 28, 2008 8:07 pm

Pejt na počitek Stentor.

Glede zaklepa. Kaj je pa tvoje spamanje tule? Pač, če odpreš neko temo v kateri predstaviš avto moraš pričakovati tudi kakšen komentar, da nekomu avto ne bo všeč ali pa da se kdo malce splošno razpiše o določenem avtu. Ne vem zakaj bi sploh kdo zaklenil to temo. SPLOH ČE GRE ZA NOV IN AKTUALEN AVTOMOBIL, kjer neke jake predelave (da bi bila tema smiselna) niso predvidene. ;)

Glede tistih 20" v drugi temi. Že tam sem napisal da je bolj bruh kot ne. Feltne so sigurno prevelike tam in avto kvečjemu pogršajo kot polepšajo. Ok, ko sem bil najstnik bi tudi meni bile všeč kakšne 19" in podobno. Ampak z leti se ti tudi okus izostri. ;)

LittleDevil
Novinec

Napisal/-a LittleDevil Sr maj 28, 2008 8:22 pm

Jao, keri bolni komentarji... :?

Nej da model gor kar mu paše, ko boste pa vi kupovali feltne pa glejte da kupite kar je vam všeč!

LP

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr maj 28, 2008 8:23 pm

no zame je tist Escalade na 26" dokaz da so feltne loh kdaj tut prevelke... :? osebno bi na tegale A4 ( če bi ga meu itd. seveda) obesu 19", sicr pa tut na primerno izbranih 18" ne bo švoh... pač ne bo hud v tistmu smislu "lej kva ma velke feltne" ampak bolj v smislu "lej kok lep avto".... :lol: pač ne morjio bit vsi avti enaki...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Sr maj 28, 2008 11:25 pm

?

19" preveliko za a4???

dajte no, ne ga sračkat, najbolše pol vsi mejmo cliote z 13"...
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr maj 28, 2008 11:30 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Tako ja. Daj še 19" gor in ti ga bo v LJ spizdu prvi čapec, ki bo prišel zraven avta in imel 5 minut časa. :P

off: predsodki? strah?

on:
@sašo5: karkoli boš dal gor naredi update :P

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Če maj 29, 2008 7:59 am

adis je napisal/-a:

@sašo5: karkoli boš dal gor naredi update :P

...seveda bodo 18 ( o tem ni dileme) najverjetneje tiste, ki so na črnem audiju prejšnja stran (original)
Dr.M3 je napisal/-a:Glede zaklepa. Kaj je pa tvoje spamanje tule? Pač, če odpreš neko temo v kateri predstaviš avto moraš pričakovati tudi kakšen komentar, da nekomu avto ne bo všeč ali pa da se kdo malce splošno razpiše o določenem avtu. Ne vem zakaj bi sploh kdo zaklenil

.....zakaj bi zaklenili :?: vse kritike in pohvale sprejemam dobronamerno, kakšen bi pa bil svet, če bi se v vsem strinjali in bi se nam vsem enake stvari dopadle.....

P.S ker je avto namenjen za normalno vožnjo, pa tudi zaradi naših kolovozov, je dejansko guma preseka 45, najnižji še normalen, čeprav je že sedaj z gumo 55 neverjetno trd, ampak še kr dobro "pobira" udarce in blaži......(pelje se približno tako, kot se je prejšnji B6, na kateerm sem imel 235/45/17 in prav tako tovarniško športno podvozje) ....bom pa dal omenjena platišča in gume 245/45/18 gor za probo, predno jih kupim oz. grem v menjavo, ki je trenutno aktualna (en avto je uvežen iz Nemčije s takimi 18 platišči, prav stranki za katerega je uvežen se ne dopadejo, zato sem uletel, da nekaj "sčaramo" v obojestransko zadovoljstvo.....samo po drugi strani je pa stranka mal hecna - bi 17- ke :roll: moje so pa 16......in sedaj čakam(o)
....)

Uporabniški avatar
DriveAll
Nov uporabnik

Napisal/-a DriveAll Če maj 29, 2008 11:55 am

Dr.M3 je napisal/-a:Malce občutka za estetiko prosim... Ne paše vse na vse. Tudi klasika ne paše v prvi diskač... Tudi tista Michelangelova poslikava v Vatikanu ne paše v vsak prostor. Tako tudi 19 ali lol 20" ne pašejo na vsak avto. To je rezervirano za večja vozila.

Ne vem zakaj potem pri abtu in sportecu devajo na ta avto 19"...verjetno nimajo okusa ane :D
NEDOVOLJENO OGLAŠEVANJE ODSTRANJENO.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Če maj 29, 2008 12:03 pm

DriveAll je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:Malce občutka za estetiko prosim... Ne paše vse na vse. Tudi klasika ne paše v prvi diskač... Tudi tista Michelangelova poslikava v Vatikanu ne paše v vsak prostor. Tako tudi 19 ali lol 20" ne pašejo na vsak avto. To je rezervirano za večja vozila.

Ne vem zakaj potem pri abtu in sportecu devajo na ta avto 19"...verjetno nimajo okusa ane :D

Tako je.
Predelave, ki so grše kot original! :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov