adis je napisal/-a:
@sašo5: karkoli boš dal gor naredi update :P
...seveda bodo 18 ( o tem ni dileme) najverjetneje tiste, ki so na črnem audiju prejšnja stran (original)
Dr.M3 je napisal/-a:Glede zaklepa. Kaj je pa tvoje spamanje tule? Pač, če odpreš neko temo v kateri predstaviš avto moraš pričakovati tudi kakšen komentar, da nekomu avto ne bo všeč ali pa da se kdo malce splošno razpiše o določenem avtu. Ne vem zakaj bi sploh kdo zaklenil
.....zakaj bi zaklenili

vse kritike in pohvale sprejemam dobronamerno, kakšen bi pa bil svet, če bi se v vsem strinjali in bi se nam vsem enake stvari dopadle.....
P.S ker je avto namenjen za normalno vožnjo, pa tudi zaradi naših kolovozov, je dejansko guma preseka 45, najnižji še normalen, čeprav je že sedaj z gumo 55 neverjetno trd, ampak še kr dobro "pobira" udarce in blaži......(pelje se približno tako, kot se je prejšnji B6, na kateerm sem imel 235/45/17 in prav tako tovarniško športno podvozje) ....bom pa dal omenjena platišča in gume 245/45/18 gor za probo, predno jih kupim oz. grem v menjavo, ki je trenutno aktualna (en avto je uvežen iz Nemčije s takimi 18 platišči, prav stranki za katerega je uvežen se ne dopadejo, zato sem uletel, da nekaj "sčaramo" v obojestransko zadovoljstvo.....samo po drugi strani je pa stranka mal hecna - bi 17- ke

moje so pa 16......in sedaj čakam(o)
....)