rok46 je napisal/-a:ti dej gor ene lepe 17ke pa adijo...glej pa za kakimi črnimi al pa kromeranimi feltnami
zdi se mi da bi hudo zgledalo s tomasson tn6
vidm da sm narobe napisal....tomasson tn4 bi ble u piko!
S|icKeR je napisal/-a:super da si se odloču za stekleno streho. v kombinaciji z belo barvo je bomba! lep avtoček. pocket rocket. zdj pa hitr ene 17ke gor pa spustit pa si svoje naredu. obveščaj nas sprotiaja pa prestavi slike v galerijo.
Bezi je napisal/-a:Eno stran nazaj al koliko ste se spraševali kako bi zgledale bele felge na belem avtu...Po moje bi zgledale brutalno! Verjemi! Avto je že tako in tako malo našpičen, bolj športnega izgleda, z belimi felgami bi pa že spomijal na rally avto
![]()
Ampak verjetno se ne da dobit teh felg za twinga a?
Daj eno sliko od avta od strani, pa da bo cel avto gorih da sfotoshopam tole
FBR je napisal/-a:Čestitam za dobljen avto... felne definitivno od cliota grafitne... kar koli preveč črnega ne vem kako bi pasalo na bel avto... vsaj meni ne. Najdi neko razmerje med črno in srebrno....
Moram pa rečt da je avto znotraj porazen. Da ne govorim, da so knofi od klime in ekranček, radio, in verjetno še kaj direktno iz meganove proizvodnje ven vzeli...Obratomer za volano ekran pa na sredini...pač za moje pojme zelo zgrešeno... sorry k to komentiram samo prvič vidim twinga znotraj (sploh glede na to da mi je zunaj zelo lep) sicer pa lepa panoramska streha
nebivedu je napisal/-a:Čisto moje osebno mnenje. Od vseh serij twingov je ta zadnja serija twingov najgrša.
IcEm4n je napisal/-a:ja in kolk serij twingotov je!?![]()
![]()
![]()
Jst še useeno prisegam na črne oz. črne s poliranimi kraki![]()
(bo lepo pasal k črnim lučem, stekleni strhi, črnim šajbam (ne vem, a so temnjene že?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov