Difuzor je kul, lučke bojo tut pasale čeprov si se s tem mogoče mal oddaljil od minimal tuninga na kar mi je prvo vse skupaj sličilo k malo bol bling-bling varianti. No ja, sicer pa je možno da sem te kje v novem mestu srečal s tem avtom? predvsem v zadnjih 2 tednih, se mi zdi da se en rdeč s takimi feltnami vozi, so mi ble prov všeč. Pa zgledal je spuščen, na teh slikah pa še ni. Zdaj pa ne vem če je isti.
ups pomota
neocodex
ja se kr vozm po mestu predusem od 17--> k hodmo basket igrat pa tko na loko...
drgac pa avto je spuscen 35mm H&R, najprej sem mel druge feltne zbrane od RC design RC 17, pa potlej k niso mel se crno polerane sem se pa za te odlocu RC design RC12 crom
neocodex
moja izkusnja z AC velkavrh
prvic k sem sel k sem kupoval mojga 207 me sploh niso jemal resno, k sem ga mal spraseval (sef al kaj je k ma navrh pisarno...) se mi ni nc zdelo da mi hoce avto prodat...par stvari k sem ga uprasov mi je povedu to je pa to nc mi ni svetovo al pa ne vem kej vec povedu...poleg tega mi je hotu pa se z slabs opremo (cist gol sam kr je mel klimo, brez avtoradija) 207 prodat za isti dnar k trendy pr SPC trzinu... pa mu tko recem da nima nc ne potovalnega racun. pa mi prav sej to ne rabs k sam vids kok zre pa tko...pa namest da bi mi reku ja bomo zrihtal kak popust mi prav ja ti damo se "dober" avtoradijo (po sej vrjetnosti original) za ne vem kok je reku... uglavnem nc nisem bil zadovoljen in tud tam nisem kupu avta.
sem ga pa dubu iz sloven gradca mi ga je za isto ceno kot je bil gor prpelu in prodal v SPC trzinu trebnje za isti dnar k pr AC velkavrhu sam da je mel boljs opremo, meglenke prednje ,prfumski nastavk + 2 vlozka, 6 AIRBAGov,avtoradio, tepihe in se obvezno opremo..