Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jun 04, 2008 7:07 pm

Cornelius:
mene ne moti v pogledu samega avtomobila... bolj me moti ta tvoja izumetnicenost
ignorance in nato se na vsak nacin prepricevanje nasprotnega.

Dr M3: tu nima veze Vag-svet ali neVagovci ...tu gre za preprost odziv se na
druge teme kjer avtor "nastopa".
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr jun 04, 2008 7:10 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Očitno je karkoli neVAGovskega tule gor nezaželeno hvaliti.

ne,ti maš tok proti VAG grupi,da to vsepovsot izpostavljaš.zgleda da ti je na psiho udarilo.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr jun 04, 2008 7:15 pm

sj ni problem, če te zanima, pač vprašaš, samo na kakšen način to vprašaš, kakšen prizvok am tvoj post "kva p aSPLOH je tako posebnga", no pa povej kva ni posebnga, kolk folka na tem forumu pa ma tak ali podoben avto? SPLOH?

sama foušarija vas je, dokler se 20 let stare petke kažejo tle gor, so vsi legende, k so zmetal v tist gnil rjast pleh dnarja za 2 taka volvota, edn k si pa mal prvošč pa pršpara mau več(pa npr. sploh nima veze od kod mu dnar, sj si ga je sam prslužu), se pa takoj hval. ma povni želodci foušarije so vas čis nč druzga! isto v temi o GTIju :roll:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Sr jun 04, 2008 7:19 pm

@cornelius: res da se je tvoja prvotna tema zaklenila,me pa vseeno zanima kak komentar na svoj avto bi še rad videl,da si odprl drugo,identično,čeprav si mel v prvi 13 strani komentarjev? ti pašejo takšni: ful hud avto stari; joj kak frajer si s tem avtom,...itd??? :roll:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 96&start=0
:?: :?: :?:

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr jun 04, 2008 7:22 pm

še ena tema, ki se bo zaklenaila :roll:
pač eni očitno nimajo pravice biti na boljšem in se s tem predstavljati okoli.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Sr jun 04, 2008 7:41 pm

C4V4L13R je napisal/-a:pač eni očitno nimajo pravice biti na boljšem in se s tem predstavljati okoli.

res ne vem kakšne probleme maš ti.nikoli nisem bil,in nikoli ne bom nikomur fouš,vsem privoščim,me pa rahlo moti ko se začnejo eni pol obnašat kot da so boga za j***a prijeli.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jun 04, 2008 7:45 pm

C4V4L13R je napisal/-a:še ena tema, ki se bo zaklenaila :roll:

...zakaj bi se zaklenila :?: Tudi prve teme ni bilo treba zaklenit, le sproti "pucat" neprimerne poste......

P.S. in dajte si že enkrat v "buče" da si vsak kupi sam, kaj mu pač odgovarja. Je pa res, da če avto predstavi, mora pričakovat in dobronamerno sprejet tako kritike kot pohvale, osebno bom še enkrat rekel, da se mi avto dopade, v kaj več pa se ne bom spuščal, ker ne da se nisem vozil v njem, še sedel nisem notri v nobenem XC-ju, pa tudi v avtomobilskih revijah je bilo bore malo napisanega o tem vozu.........

P.S 1. da je pa lastnik ponosen na svoj avto, je pa čisto normalno, v postih se pa pač odraža in izraža kakor najbolje ve in zna......

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jun 04, 2008 8:22 pm

C4V4L13R je napisal/-a:sj ni problem, če te zanima, pač vprašaš, samo na kakšen način to vprašaš, kakšen prizvok am tvoj post "kva p aSPLOH je tako posebnga", no pa povej kva ni posebnga, kolk folka na tem forumu pa ma tak ali podoben avto? SPLOH?

sama foušarija vas je, dokler se 20 let stare petke kažejo tle gor, so vsi legende, k so zmetal v tist gnil rjast pleh dnarja za 2 taka volvota, edn k si pa mal prvošč pa pršpara mau več(pa npr. sploh nima veze od kod mu dnar, sj si ga je sam prslužu), se pa takoj hval. ma povni želodci foušarije so vas čis nč druzga! isto v temi o GTIju :roll:

na kaksen nacin nj bi ga pa prasau?ce ti en parkrat v temi napise ce vm kj na avtu ni ql pa ne rabite komentirat,spreglejte temo,bi ti lah blo jasn da ne sprejema kritik.
itak pa ta volvo ni nic posebnega ce odstejemo barvo,jaz mislim da nima neke special opreme ali kaj.
to je isto ko ce bi js svoj avto hvalu da je oh in sploh pa v resnici recmo da ni
Je pa ze mac tron lepo napisau(pa mislm da je mactron nepristranski),mene moti isto

fous?komu.ja da nam res enmu fous k se mu avto tokrat pokvar on pa sekr ga zagovarja na veliko.
nevem koliko si brau njegovo prejsnjo temo,ampak ce bi jo bi videu da se ob vsako kritiko zahakla pa neki tezi.

ocitno si je cornelius kupu avto zato da si ego fila pa da poslusa samo pohvale men je to zlo pateticno.
lahko pa ti C4V4L13R malo preberes njegove teme na njegovem prejsnjem forumu pa bos vidu zakaj so ga odstranil od tam
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr jun 04, 2008 9:50 pm

je pač tak tip človeka ko malo pretirava
Jaz tud poznam par ljudi ko navadnega golfa2 poveličujejo in vsako stvar pretiravajo v pohvalah
Slika pugi.si

alfaromeo
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaromeo Če jun 05, 2008 11:26 am

abbe je napisal/-a:lahko pa ti C4V4L13R malo preberes njegove teme na njegovem prejsnjem forumu pa bos vidu zakaj so ga odstranil od tam

abbe ;) :clapclap

Mactron je tudi dobro napisal in ga pogruntal.
Na nekatera vprašanaj pač ne odgovri, kar ni nič narobe ,a kaj ko postavljeno vprašanje sprevrže v neko bedno pregovarnajnje in zaničevanje drugače mislečih.

Nevem kje je tema o maroku? Me res zanima, kako se bo predelal avotmobil. Izlet zna bit zelo zanimiv...

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Pe jun 06, 2008 9:23 am

sašo5 je napisal/-a:
C4V4L13R je napisal/-a:še ena tema, ki se bo zaklenaila :roll:

...zakaj bi se zaklenila :?: Tudi prve teme ni bilo treba zaklenit, le sproti "pucat" neprimerne poste......

P.S. in dajte si že enkrat v "buče" da si vsak kupi sam, kaj mu pač odgovarja. Je pa res, da če avto predstavi, mora pričakovat in dobronamerno sprejet tako kritike kot pohvale, osebno bom še enkrat rekel, da se mi avto dopade, v kaj več pa se ne bom spuščal, ker ne da se nisem vozil v njem, še sedel nisem notri v nobenem XC-ju, pa tudi v avtomobilskih revijah je bilo bore malo napisanega o tem vozu.........

P.S 1. da je pa lastnik ponosen na svoj avto, je pa čisto normalno, v postih se pa pač odraža in izraža kakor najbolje ve in zna......
in to vas moti.

Hvala. Sprejmem dobronamerne kritike. No comment. Vikend je gremo na lepše.
Vsem želim lep vikend. :woohoo :bow

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Pe jun 20, 2008 6:55 pm

61.000 km in 2 leti od tega 15 mesecev vožnje. :woohoo =I :rofl rolamo se, rolamo
:pivo včeraj z dobrimi Volvo prijatelji v Havani proslavili druženje. :pij:
Potem pa končali do 02.00 v Can Can-u na Kamniški obvoznici. :P :jao: :)=(:

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Pe jun 20, 2008 6:59 pm

Danes sem videl enakega kot je tvoj, sem mislil da si ti, pa ni bil, je imel gor švicarske tablice, se je ravno peljal po obvoznici :)

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe jun 20, 2008 7:16 pm

ej stari ful mas hud avto, pa ful hudo k je limited edition volvo ocean race, pa tvoji cevlci pa torbe k si jih kupu so cist zakon ej, pa tut na uni fotki na barki si taprav mack, svaka cast. tipicn jadralc.

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Pe jun 20, 2008 9:59 pm

super zadeva, kakor sem že rekel; edino zdaj vidim set za prostoročno telefoniranje, kateri pa se mi ravno ne dopade oz. montaža le-tega. tisti "knof" bi osebno skril v pepelnik (če je na sredini pod menjalnikom, kakor pri S80 oziroma na nekem dostopnem mestu), da se zadeve pač ne vidi, ko jo pa rabiš, pa pač odpreš pepelnik. tako sem npr. pri sebi skril AUX za na radio.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Ne jun 22, 2008 7:12 pm

Seveda je treba imeti Volvo komplet
če si pravi fan. =I :wiihuu :vc

Ma meni je daljinc kar na uporabnem mestu.
Ta komplet sem kupil v Qatru in še prijatelj
ga je na E bayu nabavil za 120 EUro in dela.
Čeprav nisem glih zadovoljen z izbiro že
klicanih številk in samim menijem iskanja.
Kar zamudno. Raje uporabljam Voice control.
Recimo že klicane št. ne moreš nikakor
izbrisati iz seznama.
Stari telefon ki sem ga podaril frendu Nokia
616 plus dodatna slušalka HSU-4 je vsaj za mene
TOP CAR Phone. Ali proti kaznam in uporabi v vožnji
je boljše kot nič.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne jun 22, 2008 7:43 pm

malo slik bi še lahko dal od znotraj.Vidim da maš lcdje v zicih, nebi škodla kakšna fotka
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 23, 2008 11:26 am

Danes videl takega Volvota, enake barve z MB tablicami. Mozno da je Ocean tudi ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po jun 23, 2008 11:30 am

Povsem možno, ker sem ga že tudi jaz videl nekajkrat. OR serijo spoznaš tudi po TEJ nalepki na vratih.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 23, 2008 11:55 am

Aha, bom pozoren na to. Hvala
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov