Feltne so pa tud tapravih colaž

komen je napisal/-a:..sam poglej zdej alfo od Yagija....vsi mu pravjo da kaj je dal tiste (za njih) grde 20ke gor, a sami si še 18" nebi upali dat gor...al je foušarija, al pa sploh ne vejo kaj je lep avto in porabljen trud, za kej tazga narest....tku da ne ozirej se na take glupe komentarje...itak rihtaš avto zase in po svojem okusu...jeb**eš druge :P
pa sorry za OT
PS: pa ne razumt to kot kako žalitev al pa kej kar je "kartona" vredno .. MacTron....sej tudi Marks ni nč slabga mislu...pač mal hude krvi
Courage™ je napisal/-a:xsara je napisal/-a:lep stilo, z okusom spedenan.......
sicer pa pust folk, nej govorijo kr hočjo, če tebi sedejo tepihi jih mej not kokr časa ti paše oziroma dokler ne boš dal notr originalnih, sej na konec koncev zgledajo kr kul............tut jest mam v svojem unotu alu plate na podnu, sicer prave nepolirane plate aluminija, ki sem jih sam doma rezal, da sem jih prilagodil meram na podu...........jest jih mam sicer zato, ker se mi navande gumijaste zdijo grde pa še skoz se premikajo levo desno gor dol, te alu plate pa so ornk pričvrščene na podn in še rebraste so, da ti ne drsi ko si na delavnem mestu...........
Eno je dvajst let stara kanta kot je Uno, drugo pa je en luskan Stilo, ki je bil vcasih eden hujsih tukaj gor. Pa ne vem zakaj vsi pisete CE JE TEBI VSEC... Zakaj je pol dal slike na internet ? Glej ce ne prenasas kritik, potem polek svojega posta napisi PISITE SAMO POZITIVNE KOMENTARJE.
Ce hoces, lahko tudi tak pisemo, super tepihi, lusni spegli, res mas okus...
xsara je napisal/-a:..eee ta forum, ni to več to kar je blo, sej ni čudn da folk beži na druge forume
MacTron je napisal/-a:xsara je napisal/-a:..eee ta forum, ni to več to kar je blo, sej ni čudn da folk beži na druge forume
off:
no spet en zanimivo nedoraslo posplosevanje ...kdo kam bezi? kvecjemu se v vecji meri
prijavljajo tako tisti ki so bili na "odstrelu" primer soncek itd... kaksen je bil forum
bomo vedl samo tisti, ki smo bili pri njegovem ustvarjanju ..leta gospodovega 2002 zato taksni
komentariji niso nikakor dobrodosli!
xsara je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:xsara je napisal/-a:..eee ta forum, ni to več to kar je blo, sej ni čudn da folk beži na druge forume
off:
no spet en zanimivo nedoraslo posplosevanje ...kdo kam bezi? kvecjemu se v vecji meri
prijavljajo tako tisti ki so bili na "odstrelu" primer soncek itd... kaksen je bil forum
bomo vedl samo tisti, ki smo bili pri njegovem ustvarjanju ..leta gospodovega 2002 zato taksni
oprosti sam ne morš pluvat in rečt, da je nek avto stara kanta, drugmu pa veliko pomeni, to je žaljenje, kaj misliš kako se nekateri zdaj ko vozijo stare kante počutijo...........
Courage™ je napisal/-a:xsara je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:xsara je napisal/-a:..eee ta forum, ni to več to kar je blo, sej ni čudn da folk beži na druge forume
off:
oprosti sam ne morš pluvat in rečt, da je nek avto stara kanta, drugmu pa veliko pomeni, to je žaljenje, kaj misliš kako se nekateri zdaj ko vozijo stare kante počutijo...........
Zakaj si uzaljen, ker sem ti napisal da vozis staro kanto ? Oprosti, ampak z vidika starosti ter varnosti je Uno za mene - stara kanta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov