evilson je napisal/-a:ales. je napisal/-a:ja pri čepinu sem jo kupo
barval bom orginal platišča to so radkape na zimskih gumah
odštel sem mal več ko 4000 eu in ni mi žal avto gre super
kej več bom pa vedo povedat ko ga bom meu delj časa
Pozdravljen!
To je veliko prevec denarja! Jaz sem za svojega BMW-ja 523i letnik 1997 odstel le 800€ vec, vendar imam malo morje opreme z 170.000km, bil vedno na pooblascenem, pred mano pa ga je imel starejsi moski v lasti 9 let. Samo za primerjavo.
Glavno da si zadovoljen!
Lp,
Matej
romanll je napisal/-a:evilson je napisal/-a:ales. je napisal/-a:ja pri čepinu sem jo kupo
Pozdravljen!
To je veliko prevec denarja! Jaz sem za svojega BMW-ja 523i letnik 1997 odstel le 800€ vec, vendar imam malo morje opreme z 170.000km, bil vedno na pooblascenem, pred mano pa ga je imel starejsi moski v lasti 9 let. Samo za primerjavo.
Glavno da si zadovoljen!
Lp,
Matej
ampak je bmw![]()
honda je pa honda
Senad je napisal/-a:romanll je napisal/-a:evilson je napisal/-a:ales. je napisal/-a:ja pri čepinu sem jo kupo
Pozdravljen!
Glavno da si zadovoljen!
Lp,
Matej
ampak je bmw![]()
honda je pa honda
hočeš rečt da je honda z manj opreme dražja kot bmw
Ravo je napisal/-a:za hondo ni 300k km nč.to sam uni govorijo da ni uredna pa da je to tok km k majo fiate pa nevem še slabš znamke sej whatever, k morjo že pr 200k km pou mašine zamenat da se loh vozjo tko k mi s hondam do 400k brez problema sam tankaš in toj to.drgač pa lepa pa pamt u glavo k boš čez ovinke letu.
trust je napisal/-a:Ravo je napisal/-a:za hondo ni 300k km nč.to sam uni govorijo da ni uredna pa da je to tok km k majo fiate pa nevem še slabš znamke sej whatever, k morjo že pr 200k km pou mašine zamenat da se loh vozjo tko k mi s hondam do 400k brez problema sam tankaš in toj to.drgač pa lepa pa pamt u glavo k boš čez ovinke letu.
Ja ne vem moja jih ima 210.000km pa je motor tak, kot bi jih imel samo 100.000 km.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost