NejcZ je napisal/-a:V Celju je en pokovc z nekim rumenim z 300 kil spojlerjev tudi.. pa dva auspuha zadi širša od gume
freaky18 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:V Celju je en pokovc z nekim rumenim z 300 kil spojlerjev tudi.. pa dva auspuha zadi širša od gume
ta pokovc je moj sošolc in nevem kaj maš proti njemu??? ma 300kil spojlerjev pa dva auspuha širša od gume ja.in kaj maš te ti? haha cliota v orginalnem stanju z dvema menjanima zvočnikama kolko vidim na sliki!
freaky18 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:V Celju je en pokovc z nekim rumenim z 300 kil spojlerjev tudi.. pa dva auspuha zadi širša od gume
ta pokovc je moj sošolc in nevem kaj maš proti njemu???
pskoda je napisal/-a:Sprednje, spodnje šalčke na amortizerju moraš prestavi za 1,5cm dol in ti bo veliko lepše stal. Feltne z et nekje med 35 do 32 najlepše stojijo vsaj na mk2b sporting (imel sem oz anniversary 17" in 5mm distančnika), ki sem ga imel prej
Cpinov je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Sprednje, spodnje šalčke na amortizerju moraš prestavi za 1,5cm dol in ti bo veliko lepše stal. Feltne z et nekje med 35 do 32 najlepše stojijo vsaj na mk2b sporting (imel sem oz anniversary 17" in 5mm distančnika), ki sem ga imel prej
a to je pol mav niži avto ane.....sam jst pomoje tega ne bom delu ker pr ns mamo tok zjebane ceste in mislem da bo kar tko ostalo.....kar se pa tice feln pa je ET 35....men osebno čist vredu zgleda zdej velik bol kot prej
pskoda je napisal/-a:Cpinov je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Sprednje, spodnje šalčke na amortizerju moraš prestavi za 1,5cm dol in ti bo veliko lepše stal. Feltne z et nekje med 35 do 32 najlepše stojijo vsaj na mk2b sporting (imel sem oz anniversary 17" in 5mm distančnika), ki sem ga imel prej
a to je pol mav niži avto ane.....sam jst pomoje tega ne bom delu ker pr ns mamo tok zjebane ceste in mislem da bo kar tko ostalo.....kar se pa tice feln pa je ET 35....men osebno čist vredu zgleda zdej velik bol kot prej
Ja, ker puntoti spredaj full hecno stojijo. Zadaj je lepo do blatnika spredaj je pa še več kot 2cm placa. Če hočeš lahko prilimam sliko kako je moj zgledal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 49 gostov