Voith je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:a-a
dej nazaj prejsnje gor.te bi pasale mogoce,ce bi bile cromirane,tko so nekek blede..
tocno tko! te dej dol pa une nazaj, pa te men prodej
btw kje si staknu alpinke in kok kej stane ta sport? slism da niso pocen
erm ce prou vidm mas tut ti mal zgulen volan, kej ves kdo bi lepo preobleku tele volancke?
aja avto z alpinkami zgleda faking fenomenalno.

Točne cene novih ne vem, ampak vem, da so zelo, zelo drage. Moje so 15 let stare in jih je treba obnovit, zamenjat eno ključavnico in nabavit en pokrovček, pa so me kljub vsemu stale 650 eurov. Samo za te felge lahko imaš tud denar, pa jih ne moreš kupit, moraš imet res srečo, da jih stakneš. Jaz sem jih videl na avtnetu takoj, ko jih je dal gor in sem takoj letel po njih.
Vem, da se marsikomu bolj dopadejo rial-ke, sam sem jih dal gor, da vidim razliko, ampak to ni to. Alpinke so zame prava klasika in res fenomenalno sedejo na avto.
Voith, ja volan je na levi strani malo zguljen, samo sem ga dobil za tako ceno (z airbag-om vred), da sploh nisem razmišljal. Jaz bom dal volan in levi sedež oblečt nekomu v Logatec, ker sem videl njegov izdelek(golf V gti sedeži+vse tapete) in lahko rečem samo kapo dol. Menda za veliko avtohiš oblači že nove avtomobile, kolega z golfom pa je videl nanovo preoblečenega BMW X6 na katerem je zmetal črno usnje dol in rumenega gor, ker si je tip premislil, ko je kupil nov avto. Baje tudi, da, če si kdo pri novem porsche-ju naroči ročno oblečen in šivan volan, je to njegovo delo.
Tudi sam ne mislim gor devat kakšnih imitacij in poceni kopij, ker pravi poznavalec se od takega avta samo obrne.
Voith, če rabiš tel., mi piši PS. Lp, coffa