Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Ne nov 02, 2008 12:33 am

One prejšnje feltne so ble res zankon! ampak tud te niso glih slabe!
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Ne nov 02, 2008 10:35 am

Voith je napisal/-a:
sejjaretun je napisal/-a:a-a :ne
dej nazaj prejsnje gor.te bi pasale mogoce,ce bi bile cromirane,tko so nekek blede..

tocno tko! te dej dol pa une nazaj, pa te men prodej :D

btw kje si staknu alpinke in kok kej stane ta sport? slism da niso pocen :?

erm ce prou vidm mas tut ti mal zgulen volan, kej ves kdo bi lepo preobleku tele volancke?

aja avto z alpinkami zgleda faking fenomenalno. Slika

Točne cene novih ne vem, ampak vem, da so zelo, zelo drage. Moje so 15 let stare in jih je treba obnovit, zamenjat eno ključavnico in nabavit en pokrovček, pa so me kljub vsemu stale 650 eurov. Samo za te felge lahko imaš tud denar, pa jih ne moreš kupit, moraš imet res srečo, da jih stakneš. Jaz sem jih videl na avtnetu takoj, ko jih je dal gor in sem takoj letel po njih.
Vem, da se marsikomu bolj dopadejo rial-ke, sam sem jih dal gor, da vidim razliko, ampak to ni to. Alpinke so zame prava klasika in res fenomenalno sedejo na avto.
Voith, ja volan je na levi strani malo zguljen, samo sem ga dobil za tako ceno (z airbag-om vred), da sploh nisem razmišljal. Jaz bom dal volan in levi sedež oblečt nekomu v Logatec, ker sem videl njegov izdelek(golf V gti sedeži+vse tapete) in lahko rečem samo kapo dol. Menda za veliko avtohiš oblači že nove avtomobile, kolega z golfom pa je videl nanovo preoblečenega BMW X6 na katerem je zmetal črno usnje dol in rumenega gor, ker si je tip premislil, ko je kupil nov avto. Baje tudi, da, če si kdo pri novem porsche-ju naroči ročno oblečen in šivan volan, je to njegovo delo.
Tudi sam ne mislim gor devat kakšnih imitacij in poceni kopij, ker pravi poznavalec se od takega avta samo obrne.
Voith, če rabiš tel., mi piši PS. Lp, coffa

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Ne nov 02, 2008 5:10 pm

pomoje so tud te felne vredo lepo izpade.........
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne nov 02, 2008 5:50 pm

Ja te alpinke zelo dobro sedejo na avto..tudi rial-ke niso slabe..samo alpinke so kot si tud sam napisal klasika in je zelo težko dobit ;) ..

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne nov 02, 2008 8:52 pm

Sanski avto.Doma smo mel E30 z 2.5 motorjem,raketa.Trenutno pa ma fotr E36 limuzino isto 2.5,kako leto nazaj pa smo si lastil tud tazga cupeja 2.5 in morm rečt da je k noč pa daz v primerjavi z limuzino.Ta oblika cupeja je res najlepši BMWjev izdelek,usaj meni.

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Po nov 03, 2008 8:36 pm

Men so pa te prve, ki si jih imel gor boljše čeprav z alpinkami tudi nisi mim usekal. Lep :D

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Pe nov 14, 2008 7:39 pm

Mel sem šanco si sposodit rial-ke, ker sem že resno razmišljal o nakupu le teh. Ampak v živo ni zgledalo ravno za dol past in sem si potem premislil. Saj, če bi bil katerikoli drugi voz, mu ne bi dal takšnih ali podobnih platišč gor, samo na tem zgledajo, kot je Voith napisal, v živo še lepše, sploh, ko se zavrtijo.
Sejjaretun, kromirane felge niso za na ta avto.

anzl
Nov uporabnik

Kraj: topole

Napisal/-a anzl Pe nov 14, 2008 9:59 pm

lepe feltne, pa lepo pašejo na ta avto. kokr si reku, klasika. edin mogoče so čis mal presvetle. drgač pa les v avtomobilih, zkaj pa ne. amapk ne v vsakmu. recmo js si roverja sploh ne predstavlam brez lesa oz. imitacije lesa. medtem k je pa recimo s hyundajem glih kontra, les a-a ne hvala.

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga So nov 15, 2008 1:32 am

tale BMW s temi felgnami zgleda fenomenalno :D ...treba u zivo videt, pa se res vidi ohranjenost avta, pa tut felgne bolse zgledajo na avtu u zivo :twisted:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So nov 15, 2008 10:30 am

Alpinke so klasika in temu avtu pašejo fenomenalno, saj so praktično zanj tudi delane, izgled je tukaj "postranskega" pomena, ker to platišče si dejansko zasluži ime "alu" kot je lastnik povedal, da ko dvigne kolo, ga ne preseka v križu.....

P.S hvala bogu, da si trikraki volan dobil in zamenjal tisto grdobo od originala...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So nov 15, 2008 3:13 pm

Te alpinke so tako simpl dizajn pa tako atraktivne - unbelivable really
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 So nov 15, 2008 4:55 pm

anzl je napisal/-a:lepe feltne, pa lepo pašejo na ta avto. kokr si reku, klasika. edin mogoče so čis mal presvetle. drgač pa les v avtomobilih, zkaj pa ne. amapk ne v vsakmu. recmo js si roverja sploh ne predstavlam brez lesa oz. imitacije lesa. medtem k je pa recimo s hyundajem glih kontra, les a-a ne hvala.

Ja, mogoče so svetlejše res zato, ker so v toliko letih ratale blede, tako ali tako pa jih imam namen čez zimo obnovit.
Anzl, za les o roverjih in hyundajih imam jaz isto mnenje. Če bi jaz svojega kupil novega, verjetno tudi ne bi imel lesa noter, če ga pa že ima, pa naj bo original. Navsezadnje poleg tega usnja naredi malo topline v notranjosti.
Sašo5, volan je tudi mene zelo motil in je bil tudi med prvimi rečmi, ki sem jih hotel zamenjat, ne samo izgled, še vožnja je s tem trokrakim dosti boljša.

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Ne nov 16, 2008 2:09 pm

No, zdaj so avtu na style30 16" doppelspeiche za čez zimo, avto je v garaži na toplem, odjavljen iz prometa, da lahko do pomaldi v miru uredim še par stvari na njem. Bom dodal kako sliko, če bo čas.

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Ne maj 24, 2009 7:42 pm

Uf-328...avto je ponovno registriran. Od jeseni je dobil na novo oblečen strop in stebričke v črno alkantaro (v M stilu), notranje lučke so pobarvane, novo zadnjo polico, ker je bila stara umazana, odstranjen les v notranjosti, zamenjana tesnila na vratih, CD radio Blaupunkt Muenchen RD104, zamenjane vse žarnice na armaturi in stikalih, katere niso svetile,...No in najbolj pomembno; avto dobi športne sedeže in naslon za roko, ki se že preoblači z sedeži vred v safrangelb usnje, enako kot je bilo zdaj. Tako naslon kot sedeži niso kakšni aftermarket, ampak je OEM roba. Ogrevanje sedežev in napihljiva ledvena opora bosta iz starih sedežev prestavljena v nove.
Kar se tiče podvozja so zamenjan zglobi na vilicah, vsi seleni, žice in čeljusti ročne zavore. Zamenjana sta tudi mikro napenjalca in jermen, ventilator klime in sušilni filter za klimo, ter seveda napolnjena klima.
Na karoseriji je zamenjana sprednja maska in ledvičke, ker je bila na avtu novejša- od facelift modela, ker se je barvalo, sem poleg pobarval še sprednji odbijač in pokrove ogledal. Šibedah je bil vzet iz avta in očiščena so bila vsa vodila, da deluje gladko in tiho. Zamenjane so bile vse letvice okrog oken, pod okni, ki so jim leta pustila svoj pečat. Ledvičke so oblečene z črno mat folijo, ampak bom dal verjetno nazaj originalne.
Obnovljena so tudi platišča Alpina in nameščene nove pnevmatike GY Eagle F1 Assymetric 215/45R17 spredaj in 235/40R17 zadaj.
V prihodnje še nameravam usposobit pranje žarometov, ki toči, pripravlja se sebringov izpuh, ki sem mu odrezal DTM nastavke in pridejo ravni, naredit optiko, zamenjat amortizerje in vzmeti...Skratka, dela bo še dovolj, najbolj pa se veselim sedežev, ki bi naj bili gotovi prihodnji teden.
Priponke
DSCN7289.JPG
DSCN7288.JPG
PIC_0557.JPG
PIC_0539.JPG
PIC_0536.JPG
PIC_0553.JPG

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Ne maj 24, 2009 7:47 pm

:D
Priponke
DSCN7294.JPG
DSCN7290.JPG

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne maj 24, 2009 7:47 pm

lepo štimaš tega bmw-ja. je zelo všečen in lepo ohranjen!
čuvaj ga in čimprej porihtaj svoje plane.
lp

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Ne maj 24, 2009 7:51 pm

spedenaj do konca pol pa samo za vožnjo ob nedeljah ;)

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne maj 24, 2009 7:53 pm

U matr spiska zamenjav. :shock:
Pohvale,res je k nou.Če boš kdaj prodajou pa javi. :-P
Jst mam doma dva taka pokroučka mat barve ki prideta čet krom obrobe ledvičk če boš rabu.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne maj 24, 2009 8:21 pm

Tvojim feltnam manjka samo še ena malenkost - t.i. "skriti ventilčki", ki se dobijo pri Španu.
Meni je dokurčilo lovit mulce, ki so mi kradli krom kapce, pa sem potem dal to zadevo gor.
Evo kako to zgleda:
Slika
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Ne maj 24, 2009 9:06 pm

Sem razmišljal o teh ventilih, sam, ko imam teh kapic kolko hočeš, avto imam pa skozi na očeh, tudi, ko sem v službi. Je pa zanimivo, da so not še prvi ventili. So tisti, ki so prišravfani in se lahko razstavijo. Na platiščih bom zamenjal samo še embleme za alpinine, če jih staknem kje ugodno.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov