jannyy je napisal/-a:Od kdaj gre M3 slabše kot impreza mi res ni jasno ...
drugače more bit prava igračka tale imprezica ...
mito155 je napisal/-a:jannyy je napisal/-a:Od kdaj gre M3 slabše kot impreza mi res ni jasno ...
impreza ima lep tuning potenicial plusi z mesta gre bolje... ni poceni je pa tuninga ogromno... in kot tak gre z lahkoto vs m3... ampak pustimo m3... ta je narejen popolnoma drugače in se ga lahko uporablja tudi kot autobahn potovalnik...
lp
a sem se že pohvalu da sem zadnjič dirkal proti imprezi od urše... nima za burek.... hec... avto gre in to zelo...
jannyy je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:jannyy je napisal/-a:Od kdaj gre M3 slabše kot impreza mi res ni jasno ...
impreza ima lep tuning potenicial plusi z mesta gre bolje... ni poceni je pa tuninga ogromno... in kot tak gre z lahkoto vs m3... ampak pustimo m3... ta je narejen popolnoma drugače in se ga lahko uporablja tudi kot autobahn potovalnik...
lp
a sem se že pohvalu da sem zadnjič dirkal proti imprezi od urše... nima za burek.... hec... avto gre in to zelo...
Vem da ima impreza tuning potencjal ...tud sam če bi kdaj šel v predelavo bi šel na imprezo najrajši ... samo ne moreš primerjat tuning imprezo pa stock M3 ... če že tako gledaš poglej M3 supercharged ko gre mimo stock lamborginija ... to je isto ..
Drugače je pa 4x4 pa subaru fajn zadeva ...še posebej ko zapade sneg ..
Samo da služi svojemu namenu pa veliko varnih kilometrov
mito155 je napisal/-a:jannyy je napisal/-a:Od kdaj gre M3 slabše kot impreza mi res ni jasno ...
lp
Mick Jerry je napisal/-a:impreza_gt je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Hoh, lep pozdrav tudi tu, gdč. U.Najbrž ne veš kdo sm, zadnjič smo bli na pijači skupaj v Kakaotu. Zdej pa bojo koleščki počas začel v pravo smer delat ane?
Bo treba drugič bolj mirno roko, da ne bojo tko meglene slike. Najbrž je blo ravno po vožnji, a?
Lep voz, kot že veš...
O hello! Vem ja... 135, oz MV A... oz. JerajNism jst slikala. Une s cliotom je boris, druge pa en drug.
Aja, zdej sm kr poosebljenje 135ke in MVjke![]()
Tista številka o najvišji porabi je res malce, eee, očem neprijazna bi reku.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost