Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So jan 24, 2009 6:38 pm

En mini update - nove litke za spomladi.

MAK Volare Mirror 18" - danes testiranje, ce lepo sedejo gor (pasejo!)

Slikano s telefonom:

Slika
Slika

Zdej pa se radirke :P

LpF

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jan 24, 2009 7:19 pm

kaj za ene gume pa misliš uzet?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So jan 24, 2009 7:33 pm

Falkence, FK 452 ;)

LpF

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jan 24, 2009 7:36 pm

gofra je napisal/-a:Falkence, FK 452 ;)

LpF

Sm mislu da bo kaj bolsga padlo...ceprv falken niso slabe.

Vsekakor pa vse pohvale za avto, pogosto vidim njegovega bratca v Celju in mi je avto nenormalno lep.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So jan 24, 2009 7:56 pm

Price/performance pri tej gumi je dalec najboljsi. Je v rangu P Zero Nero (Ibiza Cupra in Fiesta ST), na katerih je AGP sicer serijsko in to vec kot zadosca ;)

LpF

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So jan 24, 2009 7:59 pm

Ti raj kup goodyear f1 asimetric, jst jo mam na opli 225/35/18 zakon guma, falken se lohk sam skrije
Zadnjič spremenil pskoda, dne Ne jan 25, 2009 9:38 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner So jan 24, 2009 8:03 pm

gofra je napisal/-a:Price/performance pri tej gumi je dalec najboljsi. Je v rangu P Zero Nero (Ibiza Cupra in Fiesta ST), na katerih je AGP sicer serijsko in to vec kot zadosca ;)

LpF

se strinjam... tudi sam jih furam že dve sezoni v dimenziji 205/40 17, pa bom letos iste kupil... edino , liže jih ful :P

Drgač pa zadetek v polno z temi felgami 8)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jan 24, 2009 8:08 pm

gofra je napisal/-a:Price/performance pri tej gumi je dalec najboljsi. Je v rangu P Zero Nero (Ibiza Cupra in Fiesta ST), na katerih je AGP sicer serijsko in to vec kot zadosca ;)

LpF

Sej niso slabe...je pa res da ne paše vsaka guma na vsak avto...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So jan 24, 2009 8:12 pm

LpF

Sanjaj ti ta rang, brez zamere sam nikakor ni na nivoju Nero, Re50A itd. Je pa cenovno res ugodna in posledično ok nakup.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši So jan 24, 2009 8:16 pm

Felne pa v nulo sedejo gor ;)

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So jan 24, 2009 8:25 pm

CupraR je napisal/-a:

LpF

Sanjaj ti ta rang, brez zamere sam nikakor ni na nivoju Nero, Re50A itd. Je pa cenovno res ugodna in posledično ok nakup.

http://www.tyrereviews.co.uk/Grid/

Samo ena od tabel po spletu - btw, ocene so podane na podlagi argumentiranih komentarjev uporabnikov. Bolje je ocenjena tako od Pirellijeve in Bridgestoneove, ki ju omenjas. Ampak cenim tvoje mnenje - si jo ze vozil? Rad bi slisal se kaj vec, ce mi lahko pomagas...hvala!

@pskoda: hja, tudi ze razmisljal vendar je bistveno drazja + obraba me skrbi, ker naredim veliko km...

LPF
Zadnjič spremenil gofra, dne So jan 24, 2009 8:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo So jan 24, 2009 8:28 pm

hud avtek ;)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So jan 24, 2009 8:35 pm

gofra je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:

LpF

http://www.tyrereviews.co.uk/Grid/

Samo ena od tabel po spletu - btw, ocene so podane na podlagi argumentiranih komentarjev uporabnikov. Bolje je ocenjena tako od Pirellijeve in Bridgestoneove, ki ju omenjas. Ampak cenim tvoje mnenje - si jo ze vozil? Rad bi slisal se kaj vec, ce mi lahko pomagas...hvala!

@pskoda: hja, tudi ze razmisljal vendar je bistveno drazja + obraba me skrbi, ker naredim veliko km...

LPF

Glede obrabe ti ne morem velik povedat, mislim da bodo zdržale okrog 18kkm. Glede falkna, ko je guma nova je dobra, pol ko bo pa profilo okrog 4mm 4,5mm pa bo čista polomija isti problem je s toyotom t1r, pomoje glih zaradi cene

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Ne jan 25, 2009 12:03 am

Pskoda, vem za izgubo lastnosti pri obrabljenih Falkencah...je pa res, da do nje kasneje pride. Se se odlocam no, FK 452 je nedvomno v ozjem izboru...GY bi vzel takoj, ce bi le dlje zdrzale...

LpF

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Ne jan 25, 2009 12:59 am

dobra izbira :tomidelej:

žabar
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a žabar Ne jan 25, 2009 1:03 am

Evo se moj mnenje...Jst sem kupu falkence pomlad in pred tem sem mel cca 4 mesce ( celo zimo ) raziskovanja testov in reviewov.

Tisti ki so goreci navijaci za pilotke al pa P Zero Nero ponavad niso vozil drugih v tem rangu. Jst osebno jih tud nisem sem pa prebral vsaj 300 reviewov od ljudi ki so redno na pistah z razlicnimi avtomobili in gumami.

Generalno so Fk-452 ena najboljsih gum za dez in edine slabe lastosti ce jim lahko tko recem so te da pod 3 mm zgubijo grip. Naslednja stvar ki jo vecinoma ne omenjate je da falkence zdrzijo do 30% vec kilometrov od drugih ki jih omenjate.

Ce ze niste mel sami 5 razlicnih gum na istem avtu predlagam da uporabte mal google. ni tezko...

summer tyre tests ... in ne boste verjel, takrat ste dva klika od velik vecjiga stevila testov, mnenj, podatkov in informacij kuk na slo forumih.

Ne pravim da so druge gume slabe... dalec od tega... so pa falkence FK-452 primerljive z omenjenemi v tem topicu.

FK-451 so mel katastrofalno hitro obrabo.. to so popravill.

No to je blo mojih 10 centov v tej temi.

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To jan 27, 2009 1:47 pm

@ CupraR: oprosti ce gnjavim ampak res bi rad slisal tvoj feedback glede tega - sploh ce si stvari preizkusil...

LpF

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ To jan 27, 2009 2:37 pm

Eno vprašanje glede platišč, koliko so težka? Na spletni strani ne najdem podatka.

Drugače kar všečen model, edino kar me ne prepriča je "barva". Pri MAK-u imaš možnost tudi "komplicirat" z barvami.
Jaz osebno bi vrgel gor nekaj v mat črni in mogoče rdeč rob, saj je na avtu dovolj detajlov, da bi v tej kombinaciji zgledalo max "racing".
Kar se avta tiče, mi je zelo všeč, preprosto nič kičasto, pa še vedno športen izgled, ki je dovolj izstopajoč, da vemo kam sodi. Kolikor sem uspel prebrati po tujih forumih, je kar dober paket in se ga sam nebi prav nič branil, saj mu načeloma nič ne manjka.
Zadnjič spremenil _Pancho_, dne To jan 27, 2009 2:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 27, 2009 2:44 pm

CupraR je napisal/-a:

LpF

Se podpišem

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To jan 27, 2009 4:18 pm

Zlata sredina Pancho, ce me spomin ne vara slabih 12kg...sprejemljivo zame. OZjke denimo, so razen Leggera-serije vse krepko tezje. Pa tudi original 17" je tu nekje...

@ Savinjcan: tudi ti si vabljen, da podkrepis izjavo s kaksnim tehtnim argumentom. Sem pred nakupom pnevmatik in bodo mnenja zelo dobrodosla.

Sam sem raziskal kar nekaj in prihajam do zakljucka, da se Falken pri nas enostavno "ni prijel" in je posledicno je underrate-an. Po tujih forumih je kup zelo zadovoljnih uporabnikov (Ce jih nastejem par: Monaro VXR, 350Z, M5, WRX Impreza, MR2 Toyota...samo par med njimi)...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov