Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So okt 25, 2008 11:59 am

audislovenija: off
Lahko prosim odnehas z "moj" oz. govorom v prvi osebi kar zal ni.
Po prepricanju oz. po IP adresi (staticni telemach dostop) si spet odprt nov acc.
in ze tu si spraseval za koga...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 87#1029787

opozorjen...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 72#1066272

Torej od sedaj naprej govori v starsevskem imenu kar sem te tudi ze v tej temi opozoril
in me obcutek zgleda ni varal. Ne maram nekega hvalisanja na racun drugih oz. nekoga, ki se izpita nima.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka So okt 25, 2008 2:39 pm

MacTron se je spet izkazal :)

p.s: sorry za off

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej So okt 25, 2008 4:25 pm

W|zz je napisal/-a:Res je, ko predelaš avto na plin, se fuuuul odpoveš udobju :lol: in eni se klanjajo temu..
Jaz bi se raje zamislil nad tem da vam je bolj všeč dražja, kot cenejša vožnja, čeprav sta popolnoma enaki..

Stri to je isto ko če si nabaviš najlepšo pa najdražjo prodajalko ljubezni pa nimaš pimpeka! To je meni isto!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So okt 25, 2008 6:17 pm

esem je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:
@Voith: Primer ki si ga podal (vila za 3mio € in izolacija) nekak ni pravilna. V takih primerih bi bila: vila za 3 mio € + dodaten velik strošek za cenejšo izolacijo :D

LP!

Ta dodaten velik strošek bi bil za malo rabljen avto recimo v vrednosti 5 %. In če z vložkom 5-ih % zmanjšaš onesnaženje za 30-40 (npr) %, to niti ni malo. Ni tako mim logika....

Hja...hajd...to je res..Vseeno tuki ni govora o zmanjšanju emisij....Tuki so samo takšni izgovori kao reklama za plin + zmanjšanje emisij.....bistvo je pa samo v cenejšem gorivu.

To mi deluje točno tako, kot da dnar za "šminko" je, za bencin pa ne.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo So okt 25, 2008 6:23 pm

xandrej je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Res je, ko predelaš avto na plin, se fuuuul odpoveš udobju :lol: in eni se klanjajo temu..
Jaz bi se raje zamislil nad tem da vam je bolj všeč dražja, kot cenejša vožnja, čeprav sta popolnoma enaki..

Stri to je isto ko če si nabaviš najlepšo pa najdražjo prodajalko ljubezni pa nimaš pimpeka! To je meni isto!

prodajalko ljubezni....hahahaha
btw: ne vidm povezave tle z audijem...ker minus je pr plinu da te tok mot al te mot da ne mors a8 vozt :vc :vc

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej So okt 25, 2008 10:12 pm

Če bi imel za A8 bi si ga kupil, moti pa me ne, a tebe?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne okt 26, 2008 1:36 am

jebiga ce enim gnil clio zre 9 litrov benza, pa ce je nekomu audi 3.7 s parstokonji enak strosek kot garjav klio, se to ocitno tem lastnikom kliota zelo za mal in krivicno zdi :)

sej a vam kdo brani, da si kupte a8 in ga vozte na bencin? just do it. kaj vas briga na kaj se kdo voz, dokler je njemu ok in pri tem vozi se bol ekoloski avto, je odlicno ne?

tko, da mam predlog; vsak, k mu ni usec, da je ta audi na plin, nej si kup svojga in protestno vozi na bencin.

aja pa vi k vs tok mot ta plin, kaj je potem po vase subaru bifuel? za koga je ta avto in kako filozofijo mate okol lastnikov teh vozil? - sigurn je subaru zacel vgrajevati plinske instalacije prav za ljudi, ki imajo za sminko in ne za gorivo ane? :D

ce bi fovsija gorela in ce bi jo lahko konzerviral, bi se lahko vsi vi, k mate tok proti plinu, vozili kar zastonj :lol:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne okt 26, 2008 12:21 pm

Hehe...bisera... :lol:

Sej nihče nima nič proti plinu...naj se folk vozi s čim se hoče...sam ne pa bedastoč okol ekologije pisart, ker jim nihče ne verjame. Če bi se res šlo za ekologijo, pol bi bil pripadnik greenpeaca in bi se okol vozu s kolesom :D Za subarujev bifuel ne rečem nič...dokler fabrika to proizvaja,je čist ql....dokler pa fabrka naredi skupi motor z 3.7l prostornine in za svoje delovanje uporablja bencin, pol pa pride en..pa to predela v plin in tupi o ekologiji..je pa malo tu mač.

Kje sta vidva zdej še našla 1.0 in kliota? :lol:

Pobje...a resnica boli,a?

Ajd....lep dan še naprej...

:lol:
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Ne okt 26, 2008 1:33 pm

MacTron je napisal/-a:audislovenija: off
Lahko prosim odnehas z "moj" oz. govorom v prvi osebi kar zal ni.
Po prepricanju oz. po IP adresi (staticni telemach dostop) si spet odprt nov acc.
in ze tu si spraseval za koga...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 87#1029787

opozorjen...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 72#1066272

Torej od sedaj naprej govori v starsevskem imenu kar sem te tudi ze v tej temi opozoril
in me obcutek zgleda ni varal. Ne maram nekega hvalisanja na racun drugih oz. nekoga, ki se izpita nima.

Dobro si ga našel MacTron! Tudi meni se je že nekam sumljivo zdelo, glede na to kako se je izražal in pisal po forumu, da ta ravno ne mora imeti 18let.
sedaj pa ni več ne duha ne sluha o njemu
:lol:

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Ne okt 26, 2008 2:01 pm

Stari! Prideš v salon fensi šmensi kupiš audija 3.7 pol pa nimaš za benz... Jao!

:roll:

Ekologija! Vejš da! Avto za sosede!

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Ne okt 26, 2008 2:05 pm

Yoni je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:jebiga ce enim gnil clio zre 9 litrov benza, pa ce je nekomu audi 3.7 s parstokonji enak strosek kot garjav klio, se to ocitno tem lastnikom kliota zelo za mal in krivicno zdi :)

sej a vam kdo brani, da si kupte a8 in ga vozte na bencin? just do it. kaj vas briga na kaj se kdo voz, dokler je njemu ok in pri tem vozi se bol ekoloski avto, je odlicno ne?

tko, da mam predlog; vsak, k mu ni usec, da je ta audi na plin, nej si kup svojga in protestno vozi na bencin.

aja pa vi k vs tok mot ta plin, kaj je potem po vase subaru bifuel? za koga je ta avto in kako filozofijo mate okol lastnikov teh vozil? - sigurn je subaru zacel vgrajevati plinske instalacije prav za ljudi, ki imajo za sminko in ne za gorivo ane? :D

ce bi fovsija gorela in ce bi jo lahko konzerviral, bi se lahko vsi vi, k mate tok proti plinu, vozili kar zastonj :lol:

Pa saj ni point v temu na kaj se vozi... Point je v temu, da si folk kupuje take mašine in jih predela na plin, potem pa nabija in vsem razlaga in jim pere možgane s tem, da so ga predelali na plin samo zato, da je bolj ekološki, čeprav vsi vemo da je to samo zato, ker je plin pol cenejši.. Come on guys...razmišljajte malo s svojo glavo, pa ne nasedat takim "ekologom"...

No vsaj eni razumejo v čem je point eni pa nebojo še dolgo!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov