W|zz je napisal/-a:Res je, ko predelaš avto na plin, se fuuuul odpoveš udobjuin eni se klanjajo temu..
Jaz bi se raje zamislil nad tem da vam je bolj všeč dražja, kot cenejša vožnja, čeprav sta popolnoma enaki..
esem je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
@Voith: Primer ki si ga podal (vila za 3mio € in izolacija) nekak ni pravilna. V takih primerih bi bila: vila za 3 mio € + dodaten velik strošek za cenejšo izolacijo![]()
LP!
Ta dodaten velik strošek bi bil za malo rabljen avto recimo v vrednosti 5 %. In če z vložkom 5-ih % zmanjšaš onesnaženje za 30-40 (npr) %, to niti ni malo. Ni tako mim logika....
xandrej je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Res je, ko predelaš avto na plin, se fuuuul odpoveš udobjuin eni se klanjajo temu..
Jaz bi se raje zamislil nad tem da vam je bolj všeč dražja, kot cenejša vožnja, čeprav sta popolnoma enaki..
Stri to je isto ko če si nabaviš najlepšo pa najdražjo prodajalko ljubezni pa nimaš pimpeka! To je meni isto!
MacTron je napisal/-a:audislovenija: off
Lahko prosim odnehas z "moj" oz. govorom v prvi osebi kar zal ni.
Po prepricanju oz. po IP adresi (staticni telemach dostop) si spet odprt nov acc.
in ze tu si spraseval za koga...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 87#1029787
opozorjen...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 72#1066272
Torej od sedaj naprej govori v starsevskem imenu kar sem te tudi ze v tej temi opozoril
in me obcutek zgleda ni varal. Ne maram nekega hvalisanja na racun drugih oz. nekoga, ki se izpita nima.
Yoni je napisal/-a:Voith je napisal/-a:jebiga ce enim gnil clio zre 9 litrov benza, pa ce je nekomu audi 3.7 s parstokonji enak strosek kot garjav klio, se to ocitno tem lastnikom kliota zelo za mal in krivicno zdi
sej a vam kdo brani, da si kupte a8 in ga vozte na bencin? just do it. kaj vas briga na kaj se kdo voz, dokler je njemu ok in pri tem vozi se bol ekoloski avto, je odlicno ne?
tko, da mam predlog; vsak, k mu ni usec, da je ta audi na plin, nej si kup svojga in protestno vozi na bencin.
aja pa vi k vs tok mot ta plin, kaj je potem po vase subaru bifuel? za koga je ta avto in kako filozofijo mate okol lastnikov teh vozil? - sigurn je subaru zacel vgrajevati plinske instalacije prav za ljudi, ki imajo za sminko in ne za gorivo ane?![]()
ce bi fovsija gorela in ce bi jo lahko konzerviral, bi se lahko vsi vi, k mate tok proti plinu, vozili kar zastonj
Pa saj ni point v temu na kaj se vozi... Point je v temu, da si folk kupuje take mašine in jih predela na plin, potem pa nabija in vsem razlaga in jim pere možgane s tem, da so ga predelali na plin samo zato, da je bolj ekološki, čeprav vsi vemo da je to samo zato, ker je plin pol cenejši.. Come on guys...razmišljajte malo s svojo glavo, pa ne nasedat takim "ekologom"...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov