Kar se motorja in menjalnika tiče lahko vse samo pohvalim, doma smo imeli 166 2.5 V6 in kar se zvoka tiče se ne more primerjat s tem motorjem niti malo ker je enostavno nor, vozil sem gta-jko in je šla vredu ampak je bila tudi lažja, kolikor sem lahko do zdaj sprobal motor sem izredno zadovoljen gre super navora ima zelo veliko včeraj ko sem enkrat tudi poizkusil malo potegniti in vse kar lahko rečem je avto gre noro, menjalnik prestavlja tudi super nobenega rukanja in zelo hitro. Lahko pa ročno prestavljam tudi z ročko +- ali pa na volanu +-, najprej sem bil tudi jaz skeptičen zaradi motorja ampak zdaj ko sem vse sprobal ni nobenega dvoma več.
kot sem bral teste brere so povsod poudarili da se brerin zvok sedaj bolj sliši iz izpuhov.
pri starejših alfinih V6 (156 V6, GTA, 166 V6,...) se pa bolj sliši zvok motorja.
se pa da kupiti športen izpuh pri starejših modelih Tubi Style, Supersprint,Autodelta,Novitec, Ragazzon,...
Glavne ralike teh dveh motorjev so predvsem te, da se stari precej rajši vrti, in po 5000 obratih dobi še tisti posebno značilen zvok, medtem ko nov, ne kaže tako velike želje po vrtenju in po 5k obratih postane rahlo tišji (na enem testu so celo rekli, da je to značilno recimo za Audijev V6). Ima pa nov vsekakor boljši zvok iz izpuha
Vendar ima nov verigo in direktni vbrizg. Po drugi strani pa spet ne daje razloga da bi svoj avto poliral od zunaj in pod havbo
ja ampak ta zvok je takšen samo zaradi izpuha in zaradi tega mu je boljši kot pa od njihove 166 2.5.
ravno zadnjič sem slišal v BTC eno modro 156GTA v visokih obratih ko je zagrmela mimo kakšen dober zvok je imela (od daleč sploh nisem vedel da se približuje alfa)
Sej, da se razumeva. Ni moteče, ni pa to to kar bi lahko bilo z italijanskim blokom. In tudi 260 HP naredi svoje in potegne in vse.....ampak še vedno premalo v visokih obratih....napram 177 kW naredita teža in pa blok svoje (ne more se primerjat) ! Čestitam ti za izredno lep avto.