Čaki mal,upaš da bo nam všeč,vidiš tega nisem nikoli poplnoma dojel zakaj mora biti nam všeč,če je avto tvoj... Zato da se boš ti bolje počutil ali kako že to gre.
Kaj te vem, vedno sem to napisal no! Pač upam če pa vam ne bi bil pa upanje vedno umre zadnje! Drugače pa jaz najmajn potrebujem pohvale drugih, rad jih sprejemam in dajem to pa je tud to!
croma ti idi po gume!
ono kluč za kluč kaj te vem mogoče drugič prišparaj pa te stvari mogoce boš rabo dve turbini da se bo skadilo za tabo
jaz ti odkrito povedano priporočam da počakaš da se zve kaj ima 300hp focus še dodatno predelano ker mislim da neke revolucije niso šli delat na motorju pa se pač te zadeve naredijo in maš mir, več kot 300 na sprednjem pogonu je itak norost - ja vem ja, grem na 350 hehe
ST-jem motor ima vsaj 10 let če ne več. motor je volvov 5 valjnik z turbino. Enak kot je v volvo T5.
2.5 motor z turbino bi moral prist do 300hp brez večjih posegov. Problem nastaen z materili če zdržijo take obremenitve. Pri taki moči pa ti priporočam LSD noter dat, ker če ne boš imel veliko prijateljev avtoličarjev.
Vsak športen avto je bele barve. :P Ne ne,lep je,tud barva seka.Je pa pr nas en srebrn in mu tud lepo paše,deluje pa tak bol umirjeno in ne iztopa preveč.