Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To jun 23, 2009 6:52 pm

to pa zame nekaj novega, ta audi A6.. naj nekdo napiše,, če ima xenon in provido al je le vladno vozilo?

hehe.. kaj se mi je enkrat zgodilo. se mi mudi v kp po AC in naenkrat se pred mano znajde ML, ki vozi 105km/h. malo počakam, nakar vidim da se nebo umaknil in da je pred njim neka limuzina.. pohhodim gas, ga začnem prehitevati v vrhniški klanec po srednjem pasu, tip pa v mene in mi zapira pot.. nadaljujem po skrajno desnem pasu in ko sem vzporedno z limozino mi postane jasn, kdo sedi notri.. jst pa vv smeh :lol: :lol:

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo To jun 23, 2009 7:31 pm

v tej A6-ki so vglavnem bili štirje policaji, ki so pripopali modro luč na streho in odzadaj za šipo so blinkale modre lučke
Slika Slika ... seems fetishe !?

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a plantn Ne jul 12, 2009 6:53 pm

no da povem...v novem mesu sem opazil tudi civilnega vw transporterja....se pa čez prvo šipo zelo lepo sveti plava lučka... :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jul 24, 2009 3:53 pm

ima slučajno policija v okolice Ilirske bistrice sive oz. srebrne Citroen Berlingote? da se postavijo kot stacionarni radar na pločnik oz. ob cesto
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe jul 24, 2009 4:23 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ima slučajno policija v okolice Ilirske bistrice sive oz. srebrne Citroen Berlingote? da se postavijo kot stacionarni radar na pločnik oz. ob cesto

Ja ter tudi temno zelene.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jul 24, 2009 4:31 pm

AVX je napisal/-a:V zgornji savinjski imajo belo opel astro letnik 2002? občasno pa še preletijo tut z mondeotu iz celja, že zgoraj omenjen. pa čedalje bolj poredko z srebrni alfici 156, tista je bolj za velenski konec.

a mogoče kaj veš za belega citroena kripco? nekako berlingu podoben

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jul 24, 2009 4:32 pm

hudiča,te bom dobil kazen :jao:

pa si ziher da nimajo kangoojev ? :?

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe jul 24, 2009 4:40 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:hudiča,te bom dobil kazen :jao:

Tudi ampak citroeni so novost kakšne štiri mesece. V ljubljani se ponavadi nastavijo na koncu kakšnega tunela.

Jaz tudi čakam kazen

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jul 24, 2009 4:43 pm

hudiča :jao:

hvala vseeno za odgovor

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jul 24, 2009 5:18 pm

mihaing je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:hudiča,te bom dobil kazen :jao:

Tudi ampak citroeni so novost kakšne štiri mesece. V ljubljani se ponavadi nastavijo na koncu kakšnega tunela.

Jaz tudi čakam kazen

hm, a mogoče obstajajo tudi beli? si že zasledil kakšnega?

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe jul 24, 2009 5:24 pm

Pred časom vem da so imeli na celjskem koncu belega kangooja. Je bil 1x postavljen ob cesti proti Slov. Konjicam in slikal.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe jul 24, 2009 5:37 pm

v lj majo belega in zelenega kangoo-ja ..samo je vec na sceni nova skoda superb al pa octavia ...citroena se nisem zaslediu :?

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: Civilni policijski avtomobili - Dolenjska

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 20, 2011 1:04 pm

Belokranjci sicer nismo dolenjci in ne maramo cvička, ampak še vedno je ista regija... :D

Na pa poglejmo kaj so si naši vrli miličniki omislili za nadzor meje:

http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/ ... fault.aspx

Za tisto njihovo kruzanje in skrivanje po grmovju je seveda potreben A4 3.0 TDi Quattro z 240 konji ali pa Land Cruiser 3.0 D-4D. Se pravi za počasno vožnjo po lokalnih cestah bodo imeli premium avtocestnega kruzerja s konkretno konjenico, za vožnjo po makadamu in kakšnem kolovozu pa velikega terenca.

Najbolj da pustim faks, pa grem za policaja! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Če jan 20, 2011 1:12 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Belokranjci sicer nismo dolenjci in ne maramo cvička, ampak še vedno je ista regija... :D

Na pa poglejmo kaj so si naši vrli miličniki omislili za nadzor meje:

http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/ ... fault.aspx

Za tisto njihovo kruzanje in skrivanje po grmovju je seveda potreben A4 3.0 TDi Quattro z 240 konji ali pa Land Cruiser 3.0 D-4D. Se pravi za počasno vožnjo po lokalnih cestah bodo imeli premium avtocestnega kruzerja s konkretno konjenico, za vožnjo po makadamu in kakšnem kolovozu pa velikega terenca.

Najbolj da pustim faks, pa grem za policaja! :D

Sem že videl to novico. Noro, 800.000€ za 20 vozil. Na pamet, en avto stane 40.000€. Za ta denar bi lahko kupili 114,2876 Dač pick-up! Ilegalce zvežeš in jih flikneš v keson pa je! Saj so konc koncev ILEGALCI. A oni se bodo vozili v limuzinah... Barabam se v naši državi hudičev dobro godi.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če jan 20, 2011 1:20 pm

o_O kaj škode več niso dovolj za naše vrle može postave?

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Če jan 20, 2011 1:20 pm

Vozila Audi A4 so od Specializirane enote za nadzor državne meje (SENDM). Večinoma se vozijo po AC in regionalkah. Ko zaznajo kakšenga sumljivca (največkrat razne polno naložene Romunske kombije, avtobuse ipd..) se naredi kontrola. Če se ugotovi kakršna koli kršitev je na kraj dogodka poklicana patrulja z "marico". Tako, da v Audiju in v LandCruiserjih se ilegalici ziher ne bodo vozili =)

Audiji so aktivni na območju celotne Slovenije (notranja kontrola Schengenske meje)
Zadnjič spremenil Sm4jli, dne Če jan 20, 2011 1:23 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če jan 20, 2011 1:21 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Najbolj da pustim faks, pa grem za policaja! :D

A gremo? :D Se že vidim za volanom čipane Octavie RS :vc Občasno pa v kakšnem Touaregu po zasneženih gozdnih vlakah :mrgreen:

Taka fina služba na voljo, jaz se pa brezveze mučim s tem gradbenim faksom oops :lol:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 20, 2011 3:52 pm

Sm4jli je napisal/-a:Vozila Audi A4 so od Specializirane enote za nadzor državne meje (SENDM). Večinoma se vozijo po AC in regionalkah. Ko zaznajo kakšenga sumljivca (največkrat razne polno naložene Romunske kombije, avtobuse ipd..) se naredi kontrola. Če se ugotovi kakršna koli kršitev je na kraj dogodka poklicana patrulja z "marico". Tako, da v Audiju in v LandCruiserjih se ilegalici ziher ne bodo vozili =)

Audiji so aktivni na območju celotne Slovenije (notranja kontrola Schengenske meje)

Ja če sem prav razumel, so to vozila za naše (Bela krajina ipd.) obmejne policaje, ki so se nedavno nehali vozit s Terranoti (Octavie so še vedno v uporabi), tako tudi piše v članku in sem slišal tudi osebno iz dokaj zanesljivega vira.

P.S.: Z ilegalci imajo še najmanj posla, povdarek v praksi je na radarjih, alkotestih, pregonu lokalnih mulcev na Tomosih ipd., vglavnem nadzor prometa, vsaj tak vtis dobivam v praksi, pa imam iz dvorišča direkten pogled na Hrvaško, ker živim ob Kolpi - državni meji. Recimo te ustavijo par km od doma v smeri proti Lj in potem pametno pripomnejo, če greš iz morja (4 študenti pa prtljaga). :D Včasih so še govorili "obmejna kontrola", zdaj so celo prešltali na "kontrola prometa", standarden postopek je pa (poleg morebitnega radar in alkostesta) preverjanje vozniške, prometne, uporabe varnostnih pasov in obvezne opreme.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če jan 20, 2011 4:05 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
Sm4jli je napisal/-a:Vozila Audi A4 so od Specializirane enote za nadzor državne meje (SENDM). Večinoma se vozijo po AC in regionalkah. Ko zaznajo kakšenga sumljivca (največkrat razne polno naložene Romunske kombije, avtobuse ipd..) se naredi kontrola. Če se ugotovi kakršna koli kršitev je na kraj dogodka poklicana patrulja z "marico". Tako, da v Audiju in v LandCruiserjih se ilegalici ziher ne bodo vozili =)

Ja če sem prav razumel, so to vozila za naše (Bela krajina ipd.) obmejne policaje, ki so se nedavno nehali vozit s Terranoti (Octavie so še vedno v uporabi), tako tudi piše v članku in sem slišal tudi osebno iz dokaj zanesljivega vira.

Če imaš take informacije, potem je tvoj vir precej daleč od zanesljivega...je Sm4jli pravilno povedal, za kaj in kako bodo uporabljali ta vozila! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 20, 2011 4:15 pm

Tattoo- je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

Če imaš take informacije, potem je tvoj vir precej daleč od zanesljivega...je Sm4jli pravilno povedal, za kaj in kako bodo uporabljali ta vozila! ;)

Ja toliko bolje, če je res. =P Vira pa ne bi direktno omenjal, bi pa moral met direktne informacije od lokalne policije. V čem je pa fora, da lahko izvajajo tudi vse ostalo, če se gre za specializirano enoto?
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov