Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Kraj: Pogled, Apače

Napisal/-a Twin-cam To sep 14, 2010 11:52 pm

ven0m je napisal/-a:Hjooooo, me prav glava boli ko vidim kako je pobarvan spojler... In pri taki pomarančasti osnovi ti več ne pomaga 16 slojev + poliranje...
Pa če glej, pa eh, pa če jao, če maš bunke sredi barve ven, pa kaj si sploh očisto površni al si preko praha šal špricat al kaj si delal človek????

Tako se barva z akrilno barvo na primerju ali šprickitu FFS... En nanos osnove + en nanos barve (lahko tudi več, če je del izpostavljen, vendar ne tako kot si ti pobarval)
(in tiste pikice gor je prah, ki je pristal gor, ko sem kos prineso v sobo, ker sem bil tolko pameten pa sem pokril, ko se je barva sušila!!!)
http://www.shrani.si/f/3A/9x/4lYiZAIY/1/dsc00610.jpg

Ja glej jaz ti ne morem pomagat če te glava boli, jaz sem pač tak spojler poštrihal, za silo bo (da ni ravno drugačna barva kot avto) dokler nebom dal celega avta barvat z spojlerom vred. kar je v planu v bližnji prihodnosti.
sicer pa veš kak pravijo: pohorje tudi ni ravno pa vsi gor silijo. ;)
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Napisal/-a Twin-cam To sep 14, 2010 11:59 pm

peruccy je napisal/-a:Nisem glih fan teh nalepk, drugače pa kar všečen swiftek :) Sem prelistal temo in vidim da imaš voljo avto rihtat, čeprav se drugi malo norca delajo iz tvojega dela. Kot ti je nekdo že napisal, vaja dela mojstra, boljše da sam narediš, boš se vsaj iz tega kaj naučo pa bo drugič tolko boljše, kot pa da nekomu daš da ti naredi, ker to ni to če si petrol-head :)
Tam ko si dal sliko zadnje police, nič drugo me ne moti, kot ovalci zadaj. Povej mi za koga igraš, oz. imaš muzko v avtu? Če za tiste k sedijo zadaj, potem ok, če pa zase, potem so pa ovalci totalno mimo, daj raje potem čimboljši sistem v prednja vrata, bass v prtljažnik in fertik.
Aja glede vžigalnih kablov, lepo da si jih očistil, ampak če imaš možnost jih raje zamenjaj z debelejšimi. Zdaj imaš gor 7mm, če daš gor 8mm bo iskra boljša in mašina bolj vesela.
Izpuh mi je všeč, večkrat viden na japonskih avtih, ampak skupaj z filtrom, bo mogoče ravno to o čem si se hecal, ker bo po mojem zdaj kar glasen, ampak če je tebi všeč naj tak bo.

Malo jih je še na cesti, tak da ga fajn čuvaj in zrihtaj po svojih zmožnostih :tomidelej:

ja vem za muziko, samo trenutno nimam bassa v avti ker sem ga skuril, tak da ovalca še ostaneta. je pa v planu prenova muzike ravno po sistemu kot praviš.
za kable se popolnoma strinjam, ampak v času recesije pač ne gre vse, bi se pa tudi jaz razveselil drugih močnejših kablov. ;)
aja pa nalepke so odstranjene vse razen tistih na sprednji in zadnji šipi. :EE
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Napisal/-a Twin-cam Če okt 21, 2010 9:40 pm

evo auspuh je doma, drugi tedn grem po rostfrei cevi pa štangice za nosilce pol pa se začne varjenje. pa ena 2 tedna še bom čakal na papirje pa graviranje številk, tak da se bo vse skup malo zavleklo. :D bo pa še letos na avti.

Slika Slika SlikaSlika

drlo pa se bo verjetno tudi fajn ker je direktni auspuh brez prekatov , hehe :twisted:
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če okt 21, 2010 10:39 pm

jaz sem mel nekoc podobnega na accentu in ko je bil katalizator pri koncu je blo ze obupno se vozit z njim.
pokalo pa je itak non stop :lol:

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Napisal/-a Twin-cam Pe okt 22, 2010 5:40 pm

_furby_ je napisal/-a:jaz sem mel nekoc podobnega na accentu in ko je bil katalizator pri koncu je blo ze obupno se vozit z njim.
pokalo pa je itak non stop :lol:

no, jaz pa imam itak odstranjen katalizator, hehe :twisted: to bo še veselje ko bo pokalo iz auspuha, kar pa mi je itak všeč ;)
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Pe okt 22, 2010 5:47 pm

hehe, bomo vidli kak dolgo bo tak pokalo ;)

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Napisal/-a Twin-cam Pe okt 22, 2010 6:29 pm

brezskrbi da bo dolgo pokalo, ne vidim razloga zakaj nebi :woohoo :twisted:
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe okt 22, 2010 8:50 pm

Mogoče ne ti, ampak možje v modrem pa...
Nekako ni prijetno, ko že skorajda spiš pa ti ob 12ih ponoči pripelje en počasi mimo bajte z takim izpuhom pa ma pri nizkih obratih zvok, ko neki Zetor z odtegnjenim dreikantom na fertajlerkapi....

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Napisal/-a Twin-cam Pe okt 22, 2010 10:15 pm

hehe, auspuh bo homologiran. ima pa tudi nastavljiv zvok tak da nebo preglasen. mislim da nebom dobenega zbudil pa tudi za paceke bo vsa papirologija porihtana tak da mislim da nimam kaj skrbet ;)
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe okt 22, 2010 11:54 pm

kolko je notranji fi cevi? se mi zdi dokaj mali

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare So okt 23, 2010 11:11 am

monster_d je napisal/-a:kolko je notranji fi cevi? se mi zdi dokaj mali

Sam imam na cliu 1.8 16v Gr.N izpuh pa je fi manši od 50mm.
Je pa prav tako direkten in ni prav nič moteč za vožnjo. Kljub temu, da je brez kata se prav lepo oglaša.
Sicer pa dvomim, da bo tu zvok enak.

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Napisal/-a Twin-cam So okt 23, 2010 1:28 pm

ja bom tak naredil da bo zvok normalen, že zaradi sebe pa sovoznikov, da nebo koga glava začela boleti od hrupa ;) :twisted:

@monster_d - notranji fi je 60mm, sedaj imam na avtu sicer 42mm, bom pa menjal komplet cevi na 60mm, ampak to spomladi ko ga bom začel bol konkretno rihtat. zaenkrat pa bom samo tak skupaj zašvasal. :lol:
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace So okt 23, 2010 4:18 pm

jaz imam na svojmu avtu (1.9 NA) podobnega.brez katalizatorja (original), s sprednjim loncem,custom kolektorjem in komplet cevmi fi nekje med 50 in 60,ne vem natančno, ker nisem jaz delal, je zvok s tistim odstranljivim dušilcem zame ravno pravšnji. če pa odstranim dušilec, je pa kr kriza;). Zaradi bobnenja v avtu samem,se ne bi mogel tako vozit,pa še potegne ne tako fajn,kot z vstavljenim dušilcem.
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Napisal/-a DeLux Po okt 25, 2010 2:57 pm

Fi cevi daj 55 in ne 60. Na kolektorju odfleksaj tisti del ko pride iz 2 v 1 in ki je ožji kot cev naprej pa podaljšaj hlače kolektorja za cca 20 cm če boš že delal na izpuhu. Bo precej boljše.
Slika
http://www.suzuki-klub.com SUZUKI KLUB SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Twin-cam
Novinec

Re: Suzuki Swift GTi

Napisal/-a Twin-cam Sr jan 25, 2012 9:09 pm

PROSIM DELITE POVEZAVO TER GLASUJTE!

Dečki pa deklice prosim glasujte vsak glas šteje prosim povejte tudi svojim kolegom naj glasujejo. Prosim vas tudi da si to prilepite na svoj zid ter povete prijateljem. Ker le tako imam možnosti da pridem v finale z swiftom. Že v naprej hvala za vaš glas. Grega ma vas rad. :-D

Evo link za glasovanje:
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/comp ... K&cid=1178
Honda - power of dreams!

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Re: Suzuki Swift GTi

Napisal/-a weasel Sr jan 25, 2012 9:52 pm

Sem bil že vesel, ko sem videl, da bo eden, ki ne bi meu LSD vrat gor, potem pa ta šok:
"kakšne neonke na podvozju so tudi dobrodošle,"
Ma ajde vseeno, ker nas maš rad.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov