LoCo je napisal/-a:Ti samo povej kam pridemo
Lepe ceste so vedno dobrodošle !
Zmenjeno, verjemi da ne bom pozabil.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Počakal smo tok da so še policisti v civilu pršli preverit moj avto - če ma homologiran spojler in pa povedat da mi lahko napišejo 250 eurov kazni ker mam umazane tablce (sred parkinga), pol smo šli pa domov
(P.S. Ta policaj je bil faca, da ne bo kdo narobe razumu, sm bil kr presenečen)
Festina je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Počakal smo tok da so še policisti v civilu pršli preverit moj avto - če ma homologiran spojler in pa povedat da mi lahko napišejo 250 eurov kazni ker mam umazane tablce (sred parkinga), pol smo šli pa domov
(P.S. Ta policaj je bil faca, da ne bo kdo narobe razumu, sm bil kr presenečen)
moje mnenje o njih je da je velika vecina faca :P
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Ravo je napisal/-a:tebe sm zadnč na rudniku vidu pa slišu sm da ste se neki pogovarjal da je v moravčah ena dobra ravnina.sej se loh kdaj oglaste dor![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov