Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po feb 15, 2010 6:34 pm

grega46 je napisal/-a:A pol bi se dal tut tko to zrihtat,da bi dau gor ene druge litke ki jih lahko homologiraš za stilota,recmo momo strike 225/40/r18 in pač nrdiš.
Kaj ti pol tm on sam v kartončk napišejo to dimenzijo in je to to?
Pol pa sam premonteram nazaj na tomasonke in je to to!

Hvala za odgovor!

Sicer ne vem točno kako poteka homologacija ... ampak kolkr vem nimaš v homolomo kartončku napisano točno katere feltne maš homologirane ... samo dimenzijo (ker po tej logiki, bi moral homologirat tudi platišča iste dimenzije) ... itak v kartončku piše samo dimenzija pnevmatik, ki so dovoljene.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

grega46
Nov uporabnik

Napisal/-a grega46 Po feb 15, 2010 6:36 pm

Aha,vsejn hvala za info, aja sam neki me zanima kako zgelda ta kartonck, kaj je not napisan in če so te kdaj ksni kajflci ustavl pa kej težil?
Aja pa še neki,mau sem bral tvoje komentarje in si rekel da nebi meu se enkrt 18 gor zato si dau tut na alfo 17?

Hvala za odgovor!

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po feb 15, 2010 6:43 pm

Stilo je bil edini avto pri katerem so mi vsakič ko se me ustavili res vse papirje pregledali. Pač videlo se je da je dodelan in so vse preverjal. Ne rabiš pa imeti originala v avtu, kopija zadostuje.
Kako izgleda...A4 list z vsemi podatki o vozilu (mere, teže, moč, dimenzije pa še kaj).

Stilo glih ni bil avto za 18 col... izgledalo je super in vozil se je perfektno. Ampak ko si želel pa samo lepo mirno vozit je bil pa klinc, sploh na naših cestah. Pa tudi problemi so bili, če je bilo več folka notri, saj je zadnja guma hitro podrsala ob blatnik.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po feb 15, 2010 6:49 pm

grega46 je napisal/-a:Aha,vsejn hvala za info, aja sam neki me zanima kako zgelda ta kartonck, kaj je not napisan in če so te kdaj ksni kajflci ustavl pa kej težil?
Aja pa še neki,mau sem bral tvoje komentarje in si rekel da nebi meu se enkrt 18 gor zato si dau tut na alfo 17?

Hvala za odgovor!

Glede homolacije si lahko nekaj tukaj prebereš :
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=41491&postdays=0&postorder=asc&start=0
ali
http://www.varnostvprometu.org/index.php?nStran=ps&nPod=vpr&nSvet=rj.

Homolacijski kartonček
Slika
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To feb 16, 2010 10:34 am

grega46, sicer ti napiše znamko platišč ampak vrjetmi da jih policist nebo preverjal.
Lahko daš pa tud recimo neke druge pokrovčke gor ali pa tiste na katerih nič ne piše.
Bistvena je dimnezija gume. Tako da.. lahko tudi z drugimi feltnami homologiraš in potem daš gor tomassonke - le glej da bodo iste dimnezije gume !
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov