NoRbI je napisal/-a:Pa kaj zdaj naj vržem dol 15" pa dam gor 16" zakaj ?????????????????????????????????????????
komu na čast???????????????????????????????????????????
ichhci je napisal/-a:čuj a bi mi lahk povedu kulk ti avto pokuri na 100km? u kratkem si mislim kupit enakega megana coupe (še barva bo vrjetn ista:) ), pa me mal zanima poraba
lp
Senad je napisal/-a:NoRbI je napisal/-a:Pa kaj zdaj naj vržem dol 15" pa dam gor 16" zakaj ?????????????????????????????????????????
komu na čast???????????????????????????????????????????
sej ti pravim, tvoj avto, tvoja odločitev, ne prepričujem te da jih daj gor, po pravici povedano me boli k... kaj bos dal gor in kaj imas gor.... tudi sam sem imel 16col original na audiju, pa so rekli daj gor 17 al 18 puna kapa bla bla bla, pa nisem hotel, ker nima smisla davat iz 16 na 17, sem počakal, našel 19ke in dal gor pač sem šel na tolko večje da se vsaj razlika pozna... če bi dobil kje 20ke za solidno ceno bi dal 20ke gor in to je to.
ti pa verjamem in razumem da nima smisla davat 16ke gor če maš zdaj 15ke.
bi mogo dat gor 17col da bi lepo zgledalo, ampak itak se komaj z 15kami vozis, pa se vsako leto jih mas na ravnanju.
dost debate o tem, delaj kar hočeš.
ps: če ti 20folka govori nekaj, in ti edini nekaj kontriraš, se vprašaj zakaj njih 20 tak misli, edini jaz pa kontra... upam da ga lepo porihtas.
xsyt je napisal/-a:Meni je začel spuščati tale del, ki je na sliki obkrožen (nekakšna pletenica, pregibna cev). Pa me zanima, če se mora v celoti menjati s katalizatorjem (cena ~60e?), ali se posamezno dobi? Če ima kdo slučajno izkušnje s tem na coupeju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost