Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
89gasper
Novinec

Napisal/-a 89gasper Po maj 18, 2009 4:46 pm

sicer pa 6.0L powerstroke tako ali tako ni edini dizl v ponudbi za F250,F350,...

od leta 94-03 so imeli 7.3L V8 z 250hp in 721Nm
od leta 03-07 6.0L V8 z 325hp in 773Nm
sedaj imajo 6.4L V8 z dvem turbinama in 350 hp, ter 880Nm
za leto 2011 pa sledi novi 6.7L V8 z skoraj 400hp

drugače pa ta F350 nima 457Nm, ampak 620 Nm!!!

in audijev 6.0L dizel ni V8, ampak V12 ....

sicer pa ima ford v F650, F750(mogoče sledi še kakšen) na voljo dva dizla in sicer:
- 6.7L I6 cummins dizel(ki ga sicer uporablja Dodge)
- 7.2 caterpillar z do 300hp @2200 in tolk navora da ga težko zmanjka...

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Po maj 18, 2009 5:31 pm

Mene pa nekaj zanima. Zakaj se toliko uporabnikov ukvarja in sodeluje v temah, kjer je govora o stvareh ki jih očitno ne pritegnejo niti zanimajo? Zakaj odpirati teme za katere se že po naslovu vidi, da za ti ne bodo zanimive ali celo bedne samo z namenom da še drugim gnjavite kako je nekaj ali nekdo beden? TO početje je bedno!
Ko odpiram teme, ki me zanimajo (ta je ena izmed njih) opažam da vedno ali skoraj vedno naletim na (ponavadi) ene in iste uporabnike ki neprestano pljuvajo po vsem kaj je drugačnega od njih in njihovega mišljenja. Dajte raje v življenju svoj čas vlagati v stvari ki vas zanimajo. Je lepše :D

Zdaj pa še malo za hec. Kaj bi bilo če bi se kakšen vase prepričan "jaz_sem_jaki" slovenec po letih nekje iz konca srednje šole ali začetka faksa odpravil s svojo plehnato raketo, s katero je turiral RPM pred gimnazijo in luknjal avspuh za akustični dvig HP, na izlet po ZDA? Verjetno nekaj takega hehe...
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po maj 18, 2009 6:25 pm

Jest bi koj vzel pick upa, tut pomislu ne bi še posebej v USA. To je power v eni besedi
Pa vzel bi 10.0L motor če bi bil na voljo. ( sm pogledov če sm na lady forumu k sm brov poste)

Grem letos v ZDA, večinoma zaradi tega da si sposodim avto dol (max kubiatura) pa kruzanje 10 dni. To poj vids ameriko
Slika Slika

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom To maj 19, 2009 4:06 am

uros_p je napisal/-a:
Zdaj pa še malo za hec. Kaj bi bilo če bi se kakšen vase prepričan "jaz_sem_jaki" slovenec po letih nekje iz konca srednje šole ali začetka faksa odpravil s svojo plehnato raketo, s katero je turiral RPM pred gimnazijo in luknjal avspuh za akustični dvig HP, na izlet po ZDA? Verjetno nekaj takega hehe...

LOL LOL, pridi sem pa probaj tole iz videa....

Zapelji se z enim takim avtom dol na jug Chicaga v crne predele - takole petek/sobota zvecer in poizkusi. Se kak finger jim probaj pokazat pa kako rasisticno zraven. Samo potem ti bo en insurance (ki je omenjen tam v reklami) premalo oz. ce ga bos sploh utegnil koristit...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost