Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP Pe maj 22, 2009 6:17 pm

mire je napisal/-a:OFF.
Ne leti na nobenega osebno ampak nasploh.
Gre mi na zivce ko nekdo ma malo predelan avto pa rece joj kolko je tu truda ulozeno res je trud it kupit fedre luci zmigavce foljo za sipe feltne pa peljat nekomu da ti to namontira.
To lahko recejo osebki kot so npr. el gato pa podobni ki kaj sami nardijo .
LP glede megana pa raje ne bi.

Tukaj se pa popolnoma strinjam s tabo!

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe maj 22, 2009 8:37 pm

Ja res si prav povedal. Jaz recimo tud vlagam ogromno truda v svoje projekte/avte...pa tudi ne dobim vedno samih pohval. Tudi, če za večino lepo rihtaš...se najde kakšen, ki mu ni všeč. In obratno... :)

Tako da alenka, tvoj velik problem je, da sploh ne znaš sprejet kritike. In nas, ki smo le pošteni in iskreni zmerjaš za neresne otročaje. Mogoče je še največ neodraslosti v tebi...Je pa res, da mam dosti dela svojega zato se ne mislim prepirat po netu...ampak jezi me pa, da ljudje mislijo, da če bojo dal pa neki športn volan not..bo pa vsem hud...In če bo kdo rekel, da ni lep..je potem otročji oz. ne spoštuje dela pa neki kobajagi...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe maj 22, 2009 9:11 pm

Ta ne bo več na A.com avta kazala se meni zdi... :P

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Pe maj 22, 2009 9:48 pm

Pa do sedaj nisem vido še niti ene spodobne slike od celotnega avta...Vse so za en ... :?

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a alenka_rm So maj 23, 2009 7:39 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:Ja res si prav povedal. Jaz recimo tud vlagam ogromno truda v svoje projekte/avte...pa tudi ne dobim vedno samih pohval. Tudi, če za večino lepo rihtaš...se najde kakšen, ki mu ni všeč. In obratno... :)

Tako da alenka, tvoj velik problem je, da sploh ne znaš sprejet kritike. In nas, ki smo le pošteni in iskreni zmerjaš za neresne otročaje. Mogoče je še največ neodraslosti v tebi...Je pa res, da mam dosti dela svojega zato se ne mislim prepirat po netu...ampak jezi me pa, da ljudje mislijo, da če bojo dal pa neki športn volan not..bo pa vsem hud...In če bo kdo rekel, da ni lep..je potem otročji oz. ne spoštuje dela pa neki kobajagi...

pa nisem jaz to tak mislila. otročaji zato ker kjer koli je kaj se po foromih zna narod sam kregat. jaz se popolnoma zaveda da enim je všeč enim pač ne. men tak vseeno :lol: trud hmm hja ne, ok za mene je že to bil trud da sem sploh do tega avta prišla, ker pač nimam bogatih starih da bi mi ga kupla,ko sem si ga sama...neki v tem smislu sem mislila. če pa je že tk grozen pa hvala bogu da so drugi ok :lol:

p.s. se opravičujem če je to zgledo kot neki kontra napad :lol:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 So maj 23, 2009 10:22 am

Ja in zdej misliš, da si pa edina, ki si je težko avto kupla? ;) Poglej...jaz ne bom rekel, da je avto enkraten samo zato, ker si ga težko kupila in potem še nekaj dodatkov dala nanj... Vsak po moje ceni, da se avto če ne drugega vsaj pazi...in ni le kot prevozno sredstvo..

A zate je podajanje iskrenega mnenja kreganje? Raje živiš v pravljici, da vsi mislijo, da je vse perfektno? a jooj.

Ampak, če daš ti notri volan pa litke, ki so totalno nasprotje mojega okusa ti bom to pošteno povedal. Saj zato si ga dala na forum, da komentiramo ane? Sej to je že sprana tema pogovora... Ampak raje rečem kaj mi je všeč kot pa samo - Lep! bravo, lepo poštiman,... Raj povem malo bolj izčrpno mnenje in s tem ne mislim tebe prepričat, da je volan grd. Ampak povem kaj si o njemu mislim jaz. To sedaj za sebe govorim za druge ne vem! ;)

Pa ne misli, da te napadam...sploh ne. Sej se samo pogovarjamo :) Btw:

Vidim, da nimaš električnih stekel...si razmiščjala, da bi to uredila? Ker mislim, da coupeju ne pašejo šipe na ročni pogon :)

Slika

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm So maj 23, 2009 10:34 am

ja ok se strinjam s teboj :P sej pravilno razmišljaš. emm...če pa so električne šipe, no prej niso ble.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 So maj 23, 2009 10:43 am

Upam, da nisi rekla tega samo zato, da bi utihnil :P

A so? pol pa super 8) Nižanje pride tud še na vrsto?

Slika

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So maj 23, 2009 12:10 pm

avtek kar dobro poznam...hehe, alenka pohvale, redka med puncami, ki so sploh nastrojene v tej smeri...vsak ima svoj okus...za mojega ves da stremim bolj k omirjenim zadevam in skladnosti, kar sem ti tudi povedal...

zame je bil en in edini megan, ki sem ga tudi posedeval...za poznavalce, platisca povedo vse...ostali pa tako ne vedo zakaj se gre...

Slika

temu na sliki fali edino malo nizanja, drugace pa je to lep avtek; da imam možnost dobiti se 1x momo edicijo iz italije, ga takoj kupim...(narejena v le nekaj primerkih)

tukaj pa se ena lepa predelava, kaj se da narediti iz avta, tip me je prav fasciniral...

-> http://www.coupeclub.co.uk/showthread.php?t=14911

tukaj pa se en utrinek ->

Slika

huda kombinacija...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Ne maj 24, 2009 8:04 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:Upam, da nisi rekla tega samo zato, da bi utihnil :P

A so? pol pa super 8) Nižanje pride tud še na vrsto?

ne nisem rekla tega samo zato, da bi vtihnil :lol: tk pa spet nisem. mi je fajn da nekdo rad debatira :lol:
nižanje aha pride, upam da čim prej :-P ko zdaj bi lahko šla tekmovat za najvišje vozilo :lol:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 24, 2009 8:08 am

ja pri coupejih - sploh ph1 - so fejst zasral to serijsko višino. Zgleda celo višji kot navadn megan. :lol: Jaz sem mel coupeja, samo 2001 letnik, vsa možna serijska oprema...pa je bil že serijski precej nižji kot ostali. :D ni blo treba nič nižat :D

Slika

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Ne maj 24, 2009 8:10 am

vav da si se ti tule našel,hudo :lol: ti maš opla zdaj, ne moreš tu ko je reno komentirat :lol: hehe, hec ;) sej pravim vsakim je tista svoja verzija najbolj všeč.

GT_Turbo17 je napisal/-a:ja pri coupejih - sploh ph1 - so fejst zasral to serijsko višino. Zgleda celo višji kot navadn megan. :lol: Jaz sem mel coupeja, samo 2001 letnik, vsa možna serijska oprema...pa je bil že serijski precej nižji kot ostali. :D ni blo treba nič nižat :D

ja možno da so ga delali za terensko vožnjo po bregovih :lol: hec. aja si ga mel? s kako mašino 2.0?

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 24, 2009 8:21 am

prvo 2.0 16v IDE...potem pa rumenega 1.4 16v 98km. oba ista oprema...samo 2.0 je mel komplet usnje notr pa šibedah. Samo ni bil dolgo pri hiši, ker je bla neka okvara pa se ni splačalo rihtat. ŠE prej pa r19 1.8 16v - bela...kot nova...še zdaj mi je žal za njo. Družinski so bli pa: fuego, petka (takrat nova), r 25 3.0 v6 baccara, twingo wind, clio 1.2, clio 1.6 16v, ... zdaj pa je malo premora za renoje :D Edino mat ustraja pri cliotu še... :lol:

Slika

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a NoRbI Ne maj 24, 2009 10:53 pm

Pustite malo Alenko naj si odpočije. Tema že gori :atensn

Malo mojega kritizirajte :wink:

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=69609

:lol: :lol: :lol:
Ja, včasih se peljem z ugasnjenim radiom in poslušam glasbo motorja! :D

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Po maj 25, 2009 8:21 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:prvo 2.0 16v IDE...potem pa rumenega 1.4 16v 98km. oba ista oprema...samo 2.0 je mel komplet usnje notr pa šibedah. Samo ni bil dolgo pri hiši, ker je bla neka okvara pa se ni splačalo rihtat. ŠE prej pa r19 1.8 16v - bela...kot nova...še zdaj mi je žal za njo. Družinski so bli pa: fuego, petka (takrat nova), r 25 3.0 v6 baccara, twingo wind, clio 1.2, clio 1.6 16v, ... zdaj pa je malo premora za renoje :D Edino mat ustraja pri cliotu še... :lol:

vav čuj ti si pa imel kar konkretno kolekcijo :D in s katerim si bil najbolj zadovoljen, z 19-ko?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po maj 25, 2009 11:51 am

alenka_rm: off: Kot novinki ti moram nekaj objasniti... prosim, da od sedaj naprej ne
nabijas postov enega za drugim zato uporabljaj gumb uredi v kolikor hoces odgovoriti
posamezniku pa pred besedilo postavi uporabnisko ime.

Ceprav si zenskega spola nimas teh privilegijev in poleg tega se lahko zgledujes po
svojih pripadnicah tu gor katerih ni tako malo. Hvala in upam, da si razumela.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po maj 25, 2009 1:59 pm

alenka_rm je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:prvo 2.0 16v IDE...potem pa rumenega 1.4 16v 98km. oba ista oprema...samo 2.0 je mel komplet usnje notr pa šibedah. Samo ni bil dolgo pri hiši, ker je bla neka okvara pa se ni splačalo rihtat. ŠE prej pa r19 1.8 16v - bela...kot nova...še zdaj mi je žal za njo. Družinski so bli pa: fuego, petka (takrat nova), r 25 3.0 v6 baccara, twingo wind, clio 1.2, clio 1.6 16v, ... zdaj pa je malo premora za renoje :D Edino mat ustraja pri cliotu še... :lol:

vav čuj ti si pa imel kar konkretno kolekcijo :D in s katerim si bil najbolj zadovoljen, z 19-ko?

19ka je bila moja lubica, ja! prodal sem jo leta 2005. letnik 93 in realnih 122 000km. Avto je bil kot nov saj sem ga kupil od fotra on je bil pa prvi lastnik. Skratka bila je edina zares ohranjena 16v-ka s tako malo km v slo. Potem sem jo prodal ženski misleč, da jo bo pazila. Zdaj pa je podrtija od avta. Zela zbita okoli in okoli zato posledično rjavi, ker je farba odstopla, oba odbijača visita z nosilcev, notri kadi in nič ne čisti...doma je pa baje nekje v hribu kamor še z đipom komaj prideš zato je tud podvozje že zjahano čisto. Če ne bi mel denarnih težav je nikoli ne bi prodal... najhuje pa je, da jo moram vsak teden videvat na cesti :( :( :(

Slika

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Po maj 25, 2009 4:31 pm

MacTron: ja se opravičujem. sej razumem neka pravila morajo bit. tk da pardon. samo za tiste druge uporabnice,da bi si zgled jemala pa raje ne hvala. tej raje vidim da me nekdo da vedet kak pa kaj. brez zamere.

GT_Turbo17: auč :( to je pa žalostno ful. vem kak ti je. jaz sem mela cliota pa sem ga čuvala,pol pa se je očim enkrat pelal pa je šlo vse adijo. eni gledajo na avto,da je vrei, eni pa tolko da se pelejo pa je vrei al pa ni. men je že po totih naših cestah se težko za pelat ko je en kup samih lukenj pa izboklin. škoda je 19-ke res, ker verjamem da je bla super.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po maj 25, 2009 5:01 pm

mogoče jo kupim nazaj in obnovim! :D me je že mikalo, da jo ukradem...heheh

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov