marko01 je napisal/-a:1. Beybo je imel idejo, jo je naredil... kaj, zakaj, kako, je vidno... enim je hudo, nekaterim popolnoma nič... glede na to da je bil cel avto v špric kitu verjetno ne bi bilo veliko dražje če bi ga pobarval v neko lepo barvo... ampak ... projekt je njegov in naj ostane tak..
Tu se pa motiš, bilo bi veliko dražje !
gofra je napisal/-a:Zato ker je? Dooh?
_B3yBo_ je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:1. Beybo je imel idejo, jo je naredil... kaj, zakaj, kako, je vidno... enim je hudo, nekaterim popolnoma nič... glede na to da je bil cel avto v špric kitu verjetno ne bi bilo veliko dražje če bi ga pobarval v neko lepo barvo... ampak ... projekt je njegov in naj ostane tak..
Tu se pa motiš, bilo bi veliko dražje !
to pa je izjava.... nic nebi bilo drazje ker je bil barvan tudi v barvo potem tole cez...gofra je napisal/-a:Zato ker je? Dooh?
jap tisto je hotoshop
no nevem zakaj mi na tujem forumu se nobeden ni rekel da to ni ni rat look ali pa da mu ni niti podoben...
damjan je napisal/-a:lahko kakšen link do tujih forumov?
Matjaz46 je napisal/-a:samo to pa zmaga, malo olja poliješ pa postane rat!
lahko bi na nov avto polil malo razredčila ali pa nitro pa bi takoj imel rat look!
zanimivo
ghandaed je napisal/-a:Ej tako prikupno grd mi je ta seicento, zakon projekt!!! Kokr so ti ze anglezi rekli, malo ga se porostaj, pa probaj s kako kislino al pa kaj, da bo prava povrsinska rja bla, ker tist ko se barva na rjasto mi je malo fake.
Al pa ce dobis kako zdelano haubo z odpada, ko si avto drugace spodaj konkretno prebarval.
Cinq mi je bil super, tista 600, ki si jo prej pacal mi je kar neki, tale pa spet zmaga!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov