Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To sep 08, 2009 7:25 am

1. Beybo je imel idejo, jo je naredil... kaj, zakaj, kako, je vidno... enim je hudo, nekaterim popolnoma nič... glede na to da je bil cel avto v špric kitu verjetno ne bi bilo veliko dražje če bi ga pobarval v neko lepo barvo... ampak ... projekt je njegov in naj ostane tak..

Tu se pa motiš, bilo bi veliko dražje !
Lp by Mare

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To sep 08, 2009 7:53 am

croma_man je napisal/-a:mito a si za kavsat dobu da take lepe poste pišeš? :lol: :lol: :lol:

:cry :cry

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ To sep 08, 2009 10:09 am

LOL :D kok prepiranja zarad 1ga avta...Če je fantu všeč naj pač ma kar ma...nenazadne se bo peljal s tem :D
men osebno se mi zdi škoda, da si iz čisto lepe raketke naredil to kar pač si...rat look gor...rat look dol. karkoli narediš s temle avtom....pride slabše kot original. Meni se zdi, da tole ni in tudi nikoli ne bo avto za "STYLING" itd....
drzgače pa verjamm, da je bilo vloženega veliko truda in to je pa zelo pohvalno.

Lp Miha

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To sep 08, 2009 11:21 am

jaz bi reko da dela tak avto zato da vas zafrkava pa da zafrkava malo slovensko sceno ker je kao tole takšni prvi avto. Nekaj mora delat v prostem času in si je pač izmislo avto ki bo grd vsem to je nekaj novega. drugače pa niti meni ni všeč ampak mi je vseeno :bonk

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost To sep 08, 2009 11:24 am

Mi ni všeč, ne prepriča me, da je to neki rat look. Preveč "lep" zgleda za moje pojme. Sicer je pa to samo moje mnenje, da ne bi kdo to razumel kot favšijo al pa da mam kej proti lastniku. Važn, da ti delaš kokr je teb všeč.
Slika

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy To sep 08, 2009 2:11 pm

Moram rečt, da so mi načeloma rat look avtomobili zelo všeč, tole mi pa sploh ni.
tole npr je precej bolje:
Slika

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost To sep 08, 2009 2:31 pm

Matjazy je napisal/-a:Moram rečt, da so mi načeloma rat look avtomobili zelo všeč, tole mi pa sploh ni.
tole npr je precej bolje:
Slika

zakaj men tole na fotošop smrdi???
Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To sep 08, 2009 3:45 pm

Zato ker je? Dooh? :D

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To sep 08, 2009 4:23 pm

marko01 je napisal/-a:1. Beybo je imel idejo, jo je naredil... kaj, zakaj, kako, je vidno... enim je hudo, nekaterim popolnoma nič... glede na to da je bil cel avto v špric kitu verjetno ne bi bilo veliko dražje če bi ga pobarval v neko lepo barvo... ampak ... projekt je njegov in naj ostane tak..

to pa je izjava.... nic nebi bilo drazje ker je bil barvan tudi v barvo potem tole cez...

gofra je napisal/-a:Zato ker je? Dooh? :D

jap tisto je hotoshop

no nevem zakaj mi na tujem forumu se nobeden ni rekel da to ni ni rat look ali pa da mu ni niti podoben...
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To sep 08, 2009 4:48 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
marko01 je napisal/-a:1. Beybo je imel idejo, jo je naredil... kaj, zakaj, kako, je vidno... enim je hudo, nekaterim popolnoma nič... glede na to da je bil cel avto v špric kitu verjetno ne bi bilo veliko dražje če bi ga pobarval v neko lepo barvo... ampak ... projekt je njegov in naj ostane tak..

to pa je izjava.... nic nebi bilo drazje ker je bil barvan tudi v barvo potem tole cez...

gofra je napisal/-a:Zato ker je? Dooh? :D

jap tisto je hotoshop

no nevem zakaj mi na tujem forumu se nobeden ni rekel da to ni ni rat look ali pa da mu ni niti podoben...

lahko kakšen link do tujih forumov?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To sep 08, 2009 7:03 pm

damjan je napisal/-a:lahko kakšen link do tujih forumov?

Enega imas na 3. strani... sicer pa je bil tudi pohvaljen na onem forumu in hkrati vabljen
za nadaljnje objave update-ov, ki se bodo zgodili na tem vozilu.

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 66#1213466
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To sep 08, 2009 7:45 pm

samo to pa zmaga, malo olja poliješ pa postane rat!

lahko bi na nov avto polil malo razredčila ali pa nitro pa bi takoj imel rat look!
zanimivo :lol:

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed To sep 08, 2009 8:01 pm

Ej tako prikupno grd mi je ta seicento, zakon projekt!!! Kokr so ti ze anglezi rekli, malo ga se porostaj, pa probaj s kako kislino al pa kaj, da bo prava povrsinska rja bla, ker tist ko se barva na rjasto mi je malo fake.
Al pa ce dobis kako zdelano haubo z odpada, ko si avto drugace spodaj konkretno prebarval.

Cinq mi je bil super, tista 600, ki si jo prej pacal mi je kar neki, tale pa spet zmaga!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To sep 08, 2009 8:11 pm

Matjaz46 je napisal/-a:samo to pa zmaga, malo olja poliješ pa postane rat!

lahko bi na nov avto polil malo razredčila ali pa nitro pa bi takoj imel rat look!
zanimivo :lol:

sej si pametn pa sploh neves zakaj se gre :lol:

ghandaed je napisal/-a:Ej tako prikupno grd mi je ta seicento, zakon projekt!!! Kokr so ti ze anglezi rekli, malo ga se porostaj, pa probaj s kako kislino al pa kaj, da bo prava povrsinska rja bla, ker tist ko se barva na rjasto mi je malo fake.
Al pa ce dobis kako zdelano haubo z odpada, ko si avto drugace spodaj konkretno prebarval.

Cinq mi je bil super, tista 600, ki si jo prej pacal mi je kar neki, tale pa spet zmaga!

imam tri havbe doma viska tako da nekaj bo s cajtom...samo negre cez noc
Slika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To sep 08, 2009 9:09 pm

sm pregledu mal rat look form..
hude slikce, priporočam vsem ogeld. zmaga pa tista od S-klase..

si predstavljate, da vam sine, ko greste na dopust za dlje časa doma namesto žurke pripravi rat-look vaše limuzine :lol: :D no čeprav.. pri rat-look mora biti tehnika brezhibna?

torej.. spremljam temo ker se mi zdi da bo avto zanimiv.. sam ne z alkoholnim risat gor kot pri starem. kakšna zarjavela hauba bi pasala, pa oluplena notranjost, malo razbit odbijač, rjav obris odtoka pri kljukah itd. maš kej takega v planu?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza To sep 08, 2009 9:31 pm

tisti, ki hodite na wsee, če se spomnete takoj na vhodu ubistvem k se gor zavija ( od tiste avtohiše gor ) vedno stoji tam en golf mk2 rat look... ( ne tist betonski - beybo lol ) :P in tega je na wsee-ju vsak let več opažam...

beybo jst bom tut spremljala to temo, kr se mi zdi, da iz tega pa še bo nekaj...
čestitke za uspeh!!

sity225
Nov uporabnik

Napisal/-a sity225 To sep 08, 2009 9:47 pm

obe havbe spredno pa zadno zašmirgli pa namoč v slano vodo al pa nekej da bo hitr zarustal :lol: pol bo pa dobr zgledal... 8)

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To sep 08, 2009 11:42 pm

v sloveniji je rat look še v povojih, nekaj konkurence pa le imaš:

Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr sep 09, 2009 7:31 am

nejkonej je napisal/-a:Beybo kdo je pa osvojil 1. mesto?

po stevilu tock sva si delila prvo mesto z seatom. Nick ima valle-seat al neki tazga
Slika

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Sr sep 09, 2009 8:03 am

Evo ti slovenske konkurence: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Slika

Slika

V katerem kraju pa ta živi, pa nebi raje..... :lol: :lol: :lol: tak je če imaš preveč dnara, pa te pamet zapusti :lol: :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov