Doc_ je napisal/-a:danatory je napisal/-a:Zois je napisal/-a:aaaa. Že nekaj več vem.Hvala
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&editSearch=&scopeId=C&lang=de&export=NO_EXPORT&sortOption.sortOrder=ASCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=19&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=&maxMileage=&fuel=&ambitCountry=&zipcode=
banda zavaja folk![]()
(prosim modelatorja da skrajša link ker ga jaz neznam)
Zakaj bi pa dajal druge oznake za različne 4kolesne pogone. Sej ima pogon na 4 kolesa.Passat tud mel včas quattro(tor) pa ga je ravno tako imenoval 4motion, sedaj pa nima več quattro in je prav tako 4motion.
----------
Aja, da ne pozabim. Tale avto je za 8let res neverjetno lep, ohranjen. Maš srečo
A3/S3 ima enak pogon kot golf, se pravi 4motion... nima quattro...
passat od prjatla 2.8 ima pa quattro, sam z napisom 4 motion...
nevem zakaj se tolko igrejo stemi imeni... mislim da je pomembno kateri pogon ima, kako je obrnjen motor...
sicer pa lep avtič![]()
dobrodošel med SSSSS-ovci
Neyo-Neyo je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:geronimo je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:geronimo je napisal/-a:Teb mozak lih ne dela preveč, zgleda da avtomatsko če je mal več konj da treba non stop žgat po cest![]()
ste pacjenti eni.
Sigurno je kupil tak star avto s tolk konji zato, da se bo vozil po omejitvah. Za te namene bi dobil precej novejši A3.
Non stop pa itak verjamem da ga ne bo žgal, sigurno nima tolk € za bencin.
Zdej ga vsi spodbujate, če se bi slučajno razlimal in ubil sebe ali koga drugega, bi pa spet bil en angelček, ki je vedno lepo vozil.
Glej sej, če očitno ti zase misliš, da nimaš pameti za si lastit tak avto, še ne pomeni, da je nimajo(mo) drugi. Osebno sem že večkrat vozil avte z 220KM pa vse do 286 KM ... od 3.2 V6 pa do 4.4 ... po mestu in avtocesti ... pa če je pamet v glavi se da prav lepo vozt po omejitvah brez problema ... pa ne nisem edn tistih voznikov, ki ima za sabo 1.000.000.000 km ... pač v glavi si moraš nekaj stvari razčistit preden se vsedeš v tak avto in to je to.
Mito: Odličen avto ... pazi ga pa velk srečnih kilometrov predvsem pa varnih ...
![]()
![]()
![]()
a točno 286KM si največ vozu probi kdaj pelat 287KM to pa je norija živa
![]()
![]()
![]()
ok šalo na stran hud audi tale S3
Matjaz46 je napisal/-a:Mi lahko poveš kje je dobila gume! Jaz sem spraševal pri našem zastopniku in je reko da ne mora zrihtat teh gum!
Matjaz46 je napisal/-a:Aha! Torej kam moram jaz zdaj poslat mejl! Sitarju ali fam commerce!
HaMzO je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Aha! Torej kam moram jaz zdaj poslat mejl! Sitarju ali fam commerce!
a ni tudi sitar prov uvoznik za yokohama??
jz sm tut pri njemu nabavil jokohamke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov