Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor So jun 12, 2010 7:19 pm

dejcc je napisal/-a:Tudi če dvigneš je še vedno bolj ležeči čefur kot v pežoju naprimer. Sedi se zelo nizko pa težko se je dvignit iz avta.

To je pa zato ker v bmw-je vgrajujejo kot prvogradnjo športno naravnane sedeže, ne pa klopce od mestnih avtobusov, kot v pežoju (peugeot-u) naprimer...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jun 12, 2010 7:25 pm

Thor je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Tudi če dvigneš je še vedno bolj ležeči čefur kot v pežoju naprimer. Sedi se zelo nizko pa težko se je dvignit iz avta.

To je pa zato ker v bmw-je vgrajujejo kot prvogradnjo športno naravnane sedeže, ne pa klopce od mestnih avtobusov, kot v pežoju (peugeot-u) naprimer...

bmw je najboljši avto. ni boljšega. bmw je zakon.bmw je avto, vse ostalo so jajce =I

si pa tudi poln samega sebe in misliš da maš zaj najdaljšega če se prevažaš okrog v starem bmw-ju
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 So jun 12, 2010 7:59 pm

kaj pa je to če ne klop (bmw 3)
Slika
Zadnjič spremenil 406, dne So jun 12, 2010 8:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So jun 12, 2010 8:04 pm

UHU, kaj folk odkriva leta 2010 v BMW :har v vsx so taki sedeži serijsko že od leta 1994 8) vse na elektriko tudi sopotnikov ja :-P . Pod črto so pa res dobri no odlični športniki :D

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So jun 12, 2010 9:35 pm

Thor je napisal/-a:

To je pa zato ker v bmw-je vgrajujejo kot prvogradnjo športno naravnane sedeže

tu si vsekal mimo, da bolj ne bi mogel; prav BMW E46/E90 je poznan po temu, da ima serijske sedeže SLABŠE OD KLOPIC.....

PS vse, kar je za doplačilo je druga pesem....

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So jun 12, 2010 10:43 pm

Tudi za moje pojme ima BMW "klopce", sploh zadnje sedeže. Recimo na sliki je nov BMW 7, pod njim pa slika, ki je pravo nasprotje. Medtem ko za prednje sedeže v BMW-jih in sama nastavljivost pozicije - nimam kaj reči, samo 1A, čeprav so mi sedeži vizualno bolj ne kot ja.

Slika

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne jun 13, 2010 6:22 am

Slika

Meni tile potegnejo - vsaj vizualno.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Ne jun 13, 2010 9:27 am

A so to od novega C5? Mislim da ja. Moj oče jih ima na svojem C5 kapo dol, moji v sciroccotu se skrijejo pred temi. :D

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Ne jun 13, 2010 9:43 am

dam pa roko u ogn da se u francozih bolje sedi kot u bmwju. bmw športnik? ah ja. najbolš en šarki zadi na streh,ene replica feltne,pa M nalepka pa si taglavn u mestu. pa misls da te drugi gledajo zarad znamke,samo ponavadi grejo smehi na šarkije in ostalo kramo ki jo imaš na vozu da si bol "jebac"

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Napisal/-a Thor Ne jun 13, 2010 9:51 am

simply je napisal/-a:Slika

Meni tile potegnejo - vsaj vizualno.

Evo, ta slika opisuje točno to kar sem hotel povedat, ali ste to pomotoma ali namenoma narobe razumeli, to je pa drug problem. Da vam bo pa bolj jasno (če bi prebrali poste pred mojim bi vam bilo) je bilo govora o višini sedenja, kjer je pri bmw-ju sedež postavljen zelo nizko medtem ko je pri npr peugeot-u tako, kot da bi sedež od bmw-ja postavil na 20-centimeterski podstavek (gornja slika točno to nazorno prikazuje), kar je bolj podobno sedenju na klopci kot sedenju v avtu. Če nekomu to odgovarja prav, ne pa primerjat jabolk in hrušk.

@Patrik_A3: Bi, ma ne moreš, pol pa tu gor jokaš in sproščaš svoje manjvrednostne komplekse.

@en3rgie: Sorry za smeti

Uporabniški avatar
filip**
Nov uporabnik

Napisal/-a filip** Ne jun 13, 2010 10:59 am

mropc je napisal/-a:dam pa roko u ogn da se u francozih bolje sedi kot u bmwju. bmw športnik? ah ja. najbolš en šarki zadi na streh,ene replica feltne,pa M nalepka pa si taglavn u mestu. pa misls da te drugi gledajo zarad znamke,samo ponavadi grejo smehi na šarkije in ostalo kramo ki jo imaš na vozu da si bol "jebac"

Če si nisi lastil bmwja, ne komentiraj. Sem že vozil veliko avtov in mi bavarci najbolj ''sedejo'', od ergonomije do položaja sedenja.

en3rgie - lepa 3jka, sploh m paket naredi svoje!

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne jun 13, 2010 11:13 am

BMW performance:

Slika

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Ne jun 13, 2010 11:16 am

ko smo ravno pri luksuzu in športnosti. sem se vozil u 7ici. in nevem al se je samo meni zdelo ali je to res,da sem se počutil kot da sedim na vcju ko sem sedel na zadni klopi..

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jun 13, 2010 11:38 am

Če si nisi lastil bmwja, ne komentiraj. Sem že vozil veliko avtov in mi bavarci najbolj ''sedejo'', od ergonomije do položaja sedenja.

Imamo oba pri hiši tak da bom komentiral, sedi se čudno sploh vstat iz avta se je težko oz. težje od drugih ker maš rit na tleh neglede na dvignjen sedež sploh se ne dviguje navpično ampak te porine proti volanu...nevem mogoče ma samo naš take nore sedeže.

mropc je napisal/-a:ko smo ravno pri luksuzu in športnosti. sem se vozil u 7ici. in nevem al se je samo meni zdelo ali je to res,da sem se počutil kot da sedim na vcju ko sem sedel na zadni klopi..

isto občutki ko pri meni, pa katerikoli model je, spredaj pa sediš ko v jadralnem letalu. Zato me je zanimalo če je že zdaj kaj boljše kot v starejših modelih.

Drugače ontopic: Avto je zelo lep sploh se mi dopade ta karavan ki je lepši od limuzine. Ne razumem pa nekaj pri lastnikih bmw-jev. Zakaj mate vsi M embleme, letvice, zaščite pragov itd. če ga pol vsak pele scat.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Ne jun 13, 2010 12:22 pm

dejcc zato ker je to v originalu, pac M optic ..

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne jun 13, 2010 1:00 pm

Avto je zelo lep sploh se mi dopade ta karavan ki je lepši od limuzine. Ne razumem pa nekaj pri lastnikih bmw-jev. Zakaj mate vsi M embleme, letvice, zaščite pragov itd. če ga pol vsak pele scat.

Kolikor vem ima letvice tudi Peugeot, celo 206 S16 jih ima. Mogoče zaradi superiornejšega motorja v nosu?

Aja pa bejbe palijo na M - verjemi. ( Pa ne na tisto v 007 ).

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Po jun 14, 2010 8:43 pm

s16 mislm da jih ma ja .. sicer pa .. pa kaj ce so letvice .. to se ne pomen da mors met nevem kaksno kubikazo pod havbo .. ;)

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Po jun 14, 2010 8:54 pm

Najbolj mi je smesno ko vidiš enega papka z 3jko 16motorjem.pa misl da je boga za muda zagrabu.pol deva pe še šarki zadi pa ja en največji ror.pa M nalepko.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Po jun 14, 2010 9:46 pm

mropc je napisal/-a:Najbolj mi je smesno ko vidiš enega papka z 3jko 16motorjem.pa misl da je boga za muda zagrabu.pol deva pe še šarki zadi pa ja en največji ror.pa M nalepko.
x1
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jun 14, 2010 10:03 pm

Kako vam je uspelo zasmetiti temo :roll: En3rgie lepa trojka, res lepo izpade z M paketom. Imaš tudi "napihljive" bočne opore sedežev?

Lp

P.s. airmike-u in thor-u v razmislek...prva vgradnja http://us1.webpublications.com.au/stati ... 97_5mg.jpg
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov