Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So okt 03, 2009 1:20 pm

zelo unikaten je :!: :cry :cry
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So okt 03, 2009 1:38 pm

Ok, sem ti verjel vse do zdaj, ko si zalepil to zverino. Od tukaj naprej pa ti ne verjamem besede vec...

PS: Zelo lep, ta italijanski bmw!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši So okt 03, 2009 1:38 pm

kaj grejo delat iz bmw-ja :nae

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So okt 03, 2009 1:46 pm

to se več ne reče bmw :lol:

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 1:47 pm

Courage™ je napisal/-a:Ok, sem ti verjel vse do zdaj, ko si zalepil to zverino. Od tukaj naprej pa ti ne verjamem besede vec...

PS: Zelo lep, ta italijanski bmw!

Čaki zj pa js tebe ne razumem lih. Imaš isto u nulo zrihtanga audija, in meniš da zrihtan bmw je pa grd??? To te pa res ne razumem zdaj?

PS:Priznam pa da je tvoj vseeno lepše zrihtan kot ta bmw.

gaši je napisal/-a:kaj grejo delat iz bmw-ja :nae

eljuero je napisal/-a:to se več ne reče bmw :lol:

Dobr sej zj smo že mal zašli s teme. Js tut drgač nism pobudnik, za čist zrihtan avto, avto more bit vsaj normalno vozen in praktičen. Sam vseeno bi pa rad samo povedal, da tudi par malenkosti lepo povdari notranjost. Imamo pa valda vsi različna mnenja, tako da bi se zgleda lahko o tem pogovarjali v nedogled :lol:

--
edit mactron: poste skupaj, glej pravilnik

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So okt 03, 2009 3:58 pm

Med temle "krasotcem" pa audijem od pimpeda pa res ni razlike v predelavi... :roll:

Boš mogu ločit kaj je rižota in kaj je clean avto...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So okt 03, 2009 5:19 pm

jas prisežem na vse da je ta tema parva popestritev a.com. avtor jaz upam, da boš najdo čim več kromirane dodatne opreme za mali denar, in da boš dal gor ene krom 16" felne pa kaki dvojni DTM izpuh tut nebi bil slab.. pa mogoče kak odbijač z velikimi luknami

Uporabniški avatar
: : Nobody : :
Novinec

Napisal/-a : : Nobody : : So okt 03, 2009 5:28 pm

Še moj nasvet.

Če boš že dodajal kake krom dodatke, pol jih raje sam naredi. Z alu folijo za živila lahko nardiš boga pa pol, če maš vsaj malo žilice. Če boš sam delal boš na to tud bolj ponosn in drugi bodo dosti bolj spoštovali, kot pa če boš samo nabavil original dele v BMW fabriki.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So okt 03, 2009 6:12 pm

:mrgreen: men se zdi da bom umru od smeha....

on: Jaz tud mislim, da če poviješ ročico od ročne zavore z alu folijo za odojka zavit, bo zgledla dosti lepše kot orginal...

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli So okt 03, 2009 6:24 pm

pa dajte se malo umirit s temi nizkimi udarci. pustite človeka na miru, kaj vam hoče? glede na to, da se v celi temi norčujete iz njega je pa on edini, ki je ohranil normalni nivo komunikacije, ne pa ta primitivizem, ki prihaja od vas. pol pa po drugi strani jamrate, kam tone ta forum. pa tudi ena sarkastična izjava je dovolj, ni treba tekmovati kateri si bo boljšo izmislil :roll:

lp.
I never forget a pussy... cat
Slika

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ So okt 03, 2009 8:43 pm

OFF: Pa nevem kaj mate na tem foromu vsi nekaj proti ljudem ki si hočejo po svoje zrihtat avto.
ON:Lep bmw veliko sreče z načrti ki si si jih zadal.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So okt 03, 2009 8:54 pm

__bambi__ je napisal/-a:OFF: Pa nevem kaj mate na tem foromu vsi nekaj proti ljudem ki si hočejo po svoje zrihtat avto.

nihče nima nič proti nikomur. če se človek odloči v galeriji predstavit avto in načrte,mora bit pripravljen sprejemat kritike in pohvale.vsak lahko poda mnenje,ki pa lastniku avta ne more bit vedno všeč. razčisti si to najprej ;)

on: tut jst sem mnenja,da bojo tile krom dodatki pokvarili izgled notranjost,saj delujejo preveč kičasto in ceneno in za moje pojme niti pod razno ne pašejo v tak avto. ampak to je samo moje mnenje,ni ti ga treba upoštevat,zmeči to vse not pa ene par racing nalepk,pa se boš takoj bl športno počutu pa filing bo tak kot da bi imel cca. 34 konjev več.

:hi
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So okt 03, 2009 10:54 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:kaj je primozek68, spet si pametni ?!

Kaj bi ti spet rad, štajerc? Aja, užaljen, ti maš rad krom. Pač, pomanjkanje igrač v otroštvu.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So okt 03, 2009 10:57 pm

to majo teli italjani taka skropucala.matr so omejeni.pr njih sam poliester vids.riz uglavnem.
Ni vse res kar napišem

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 11:00 pm

smajli je napisal/-a:pa dajte se malo umirit s temi nizkimi udarci. pustite človeka na miru, kaj vam hoče? glede na to, da se v celi temi norčujete iz njega je pa on edini, ki je ohranil normalni nivo komunikacije, ne pa ta primitivizem, ki prihaja od vas. pol pa po drugi strani jamrate, kam tone ta forum. pa tudi ena sarkastična izjava je dovolj, ni treba tekmovati kateri si bo boljšo izmislil :roll:

lp.

Prvo hvala, ker se je vsaj nekdo zavzel zame. Sem že mislil da ta forum ne pozna takih ljudi. Ja sej drugi imate prav, moram sprejeti kritiko, sam sem odprl temo, sam sem prosil za nasvete, vendar se mi zdi pa vseeno prav, da to na lepši način povete. Ker dlje kot se vleče tema, bolj žaljivi ste. Kot, da se kakšno stvar ne da na lepši način povedat. Drugače sem se pa odločil za felge, katere bom kupil takoj za spomladi, ko bom menjal gume in sicer tele (felge):

Slika

Slika

Edino kar še razmišljam je ali naj jih vzamem s črnim ozadjem ali z normalnim. Samo bolj se nagibam k črnem ozadju.

Uporabniški avatar
: : Nobody : :
Novinec

Napisal/-a : : Nobody : : So okt 03, 2009 11:05 pm

Pravilno si se odločo za felne. Pol še ga samo za kaki centimeter prizemljiš in se ga več ne dotikaš 8)

Na vse tiste plastične krom ročne in stopalke pa pozabi. BMW je športno-elegantno vozilo, ne pa športno-rižasto 8)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 11:16 pm

: : Nobody : : je napisal/-a:Pravilno si se odločo za felne. Pol še ga samo za kaki centimeter prizemljiš in se ga več ne dotikaš 8)

Na vse tiste plastične krom ročne in stopalke pa pozabi. BMW je športno-elegantno vozilo, ne pa športno-rižasto 8)

Ja no saj počasi res razmišljam če se res splača, lih zej k sm se pelu dam sm mal razmišlu, da bi res mal pokvarl notranjost, sploh pa k mam čist črno notranjost, pol bi se pa vse bleščal. Mah bom res še raj mal premislu s tem. Drugače spuščal ga pa ne bom več, ker imam že tako kje probleme, na določenih delih mi avto nasede, ker je tako nizek :/ tako da to pomoje nebom delal. Samo nekaj me pa zanima, kaj vsi neki govorite riž? Kaj nej bi to mel kkšno povezavo s čim? Kaj kičasto al???

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 So okt 03, 2009 11:24 pm

Samo nekaj me pa zanima, kaj vsi neki govorite riž? Kaj nej bi to mel kkšno povezavo s čim? Kaj kičasto al???

Kičasto, ja. Iz lepe bemfe bi rad naredil cigowagn.

.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So okt 03, 2009 11:51 pm

Ali slučajno kdo ve kje bi lahko dobim original nastavek od M za prestavno ročico, in še mogoče katere M dodatke (za notranjost)?

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne okt 04, 2009 12:08 am

PIKSNA007 je napisal/-a:Ali slučajno kdo ve kje bi lahko dobim original nastavek od M za prestavno ročico, in še mogoče katere M dodatke (za notranjost)?

Pokliči na BMW servis, pa vprašaj. Kaj češ z rabljenimi, daj nove not, ročica se tako obrabi, je potrebno menjat enkrat.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 43 gostov