CST Blacky je napisal/-a:..o chip tuningu sem se že menil s fanti iz chiptuninga, da se ga odpreti maksimalno do 175KM, vendar meni bo zadostovalo 160KM, da ostane nekaj malo rezerve.
sašo5 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a: Ni pa važno, kako moti tvoj xenon efekt nasprotno vozeče voznike......
off; daj nam razloži, kako veš, da moti..........![]()
![]()
Predvidevam, da sta se srečala na cesti, vozeč en proti drugemu, ker le potem lahko rečeš, da "moti"....
MatejW je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a: Ni pa važno, kako moti tvoj xenon efekt nasprotno vozeče voznike......
![]()
Predvidevam, da sta se srečala na cesti, vozeč en proti drugemu, ker le potem lahko rečeš, da "moti"....
Predvideva...
Redko oz. nikoli si nisem vido aftermarket xenon brez lece, ki ne blesci...
MatejW je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:žarnica mora biti prava notri (obstajajo take za leco in take za parabolo) še cel kup avtov vozi serijski xsenon pa nima leče))
Pa ma tako zarnico not, prilagojeno lucem brez lece?
Dvomim.
CST Blacky je napisal/-a:Ni leče, ampak je žarnica H7R, 18" so gor, ker še nimam zimskih, to še moram nabavit ta teden...
sašo5 je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a: Ni pa važno, kako moti tvoj xenon efekt nasprotno vozeče voznike......
![]()
Predvideva...
Redko oz. nikoli si nisem vido aftermarket xenon brez lece, ki ne blesci...
žarnica mora biti prava notri (obstajajo take za leco in take za parabolo) še cel kup avtov vozi serijski xsenon pa nima leče)) in seveda PRAVILNO MORA BITI NASTAVLJENA VIŠINA SNOPA....... in "blacky" je na starem črnem imel to dobro popidenano...(sem videl v živo 2x na srečanju) in verjamem, da je tudi sedaj "naštimal" tako da je je o.k...
PS bi se pa strinjal z vsemi: 8000 je občutno preplavo(1x je sanjal tudi o 12.000
) osebno bi 4300(celo 3600 obstaja) dal notri in pred sabo bi imel "dan" opazil bi pa itak malokdo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov