BBS je napisal/-a:Jaz sem pa zmeraj mislil, da so si ljudje z Imprezo in Lancerjem konkurenca
Sej smo

Ampak to še ne pomen da ne moremo bit prijatelji!
BBS je napisal/-a:Jaz sem pa zmeraj mislil, da so si ljudje z Imprezo in Lancerjem konkurenca
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
_furby_ je napisal/-a:to so ga dostavli v kontejnerju,ne? kako je blo kaj z lakom in barvo?
ker vem da ko pride kaj takega v luko je ze kr fajn spraskano (videl ze na novem avtu tko)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
HaMzO je napisal/-a:sam maš pa čelave gume...![]()
dj da ti jz svoje japonke prodam...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov