Voznje pa bodo organizirane

ne, ni blema peljem VSE! samo navadit se je treba..

SamoK je napisal/-a:hehe.. gate pa morm tud jaz zadnje dni pogosto menjavat, prakticno po vsaki voznji! ne, res.. avto je nor, se dobro da ima v daily drive nacinu, nekje 320 konjev in se mu kapaciteta konjev poveca z power tipko. Takrat se pa veselje zacne.. no, sej ze prej, ampak pol pa postane brutalen!ce pa vklopis se M tipko je pa samo za na pisto, takrat se pa pol izklopijo tud vsa pomagala!
Voznje pa bodo organizirane, prvi pride na vrsto čare, ker si potihem to najbolj zeli.. :)
Res je kako si vedel??Sem pastir na Veliki planini in noben drug nima tazga ali drugega boljšega avta da bi se jaz peljal z njim oz. kot pastir sploh ne vem kako zgleda avto.SamoK je napisal/-a:hehe.. gate pa morm tud jaz zadnje dni pogosto menjavat, prakticno po vsaki voznji! ne, res.. avto je nor, se dobro da ima v daily drive nacinu, nekje 320 konjev in se mu kapaciteta konjev poveca z power tipko. Takrat se pa veselje zacne.. no, sej ze prej, ampak pol pa postane brutalen!ce pa vklopis se M tipko je pa samo za na pisto, takrat se pa pol izklopijo tud vsa pomagala!
Voznje pa bodo organizirane, prvi pride na vrsto čare, ker si potihem to najbolj zeli..
alanq4 je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:čestitke za nakup pa veliko varnih km se pa pridružujem adisu pamet v glavo![]()
![]()
Pa pamet v desno nogo
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
gaši je napisal/-a:sem imel možnost peljat prejšnji model M3 e46, gre res brutalno..ta pa res mora trgat gate, pri tem pa vsaj upam da bom lahko sedel na desnem sedežu..če boš organiziral kake vožnje, povej..rade volje primaknem nekaj v kesl
![]()
varno vožnjo..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov