lukp je napisal/-a:Ali bi mi lahko povedal koliko obratov imaš pri 100km/h in 130km/h v 6.prestavi in kolikšna je trenutna poraba takrat? Hvala.
to so čist nenatančne meritve
lukp je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Ali bi mi lahko povedal koliko obratov imaš pri 100km/h in 130km/h v 6.prestavi in kolikšna je trenutna poraba takrat? Hvala.
Čist nenatančne niso, zanima me, da bom lahko potlej primerjal.
tomzzi je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Ali bi mi lahko povedal koliko obratov imaš pri 100km/h in 130km/h v 6.prestavi in kolikšna je trenutna poraba takrat? Hvala.
Čist nenatančne niso, zanima me, da bom lahko potlej primerjal.
Dobiš. Te zanima tudi zarad glasnosti ali samo zarad porabe? Ker glede galsnosti ti že zdaj lahko povem, da je dosti bolj tišja kot je bilo to pri Astri H z 1.9 CDTI, 120KM motorjem.
Dobra zvočna izolacija naredi svoje. Glede porabe pa veš, da ne vem. Bom pa šel sprobat. Se nisem kaj velik obremenjeval s tem.
Povprečna pa je zaenkrat 5.9 po BC. Avto ima pa cca 8.700 prevoženih...
martin_krpan je napisal/-a:Jaz bi odstranil napise in montiral Irmscher masko (karbon look z doplačanim logojem).
tomzzi je napisal/-a:Hvala vam za nasvete. Bom preštudiral. Me kar mika karbon maska... Samo se bojim, da bi prepusto zgledlo spredaj. Bomo vidli.
@martin_krpan
mogoče na bratovi bolj paše, ker je avto bolj svetle barve.![]()
Glede platišč pa je tako, da se mi trenutno ne splača kupovat večjih in nove gume. Ko bo znucano pa morda premislim v to smer.![]()
@scirocco12
tudi o zadnjih lučeh razmišljam. Da bi vzel zatemnjene kot so pri sport in cosmo opremi. Se moram za ceno pozanimat.
tomzzi je napisal/-a:Kakšen nasvet glede platišč? Sam informativno...
Nižanje pa itak odpade, ker hočem tudi nekaj udobja obdržat.
Drugače pa vem ja. Če bi že šel v nek styling se bojim, da bi mogel narediti "komplet".
To pa potem za sabo potegne kar lep kup €.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov