@B|ind ...te platisca bol pasejo na 156/147 kot na GT...raje poskusi najdit original GT 18",sicer jih ne bos dobil za 450€,ampak pri koncnem izgledu avta se bo splačalo dat malo več €€€
No saj želim si tistih ki jih je dal error90 na prvem linku na modri Alfi in pridejo 1000€.
+ neke normalne gume pa smo na 1600€, to je pa toomuch.
Vozil bi se eno sezono na 16kah ampak mam prve gume fertik, tako da razmišljam da bi kupil neke rabljene 205/55 16 za letošnje poletje, drugo leto pa konkretne feltne.
mogoc nabavis repliko bbsk..so cenejse..tut sam sem neki za temi platisci gledu, sam me komad 18" pride krepko cez 800€ (originalne), pol pa je treba odstet se za gume
jaz ti mam take 17" za prodat z gumami za najmanj eno sezono še(no odvisno kolko km delaš)
barve glih niso vredu, ker so iz 2 razlicn slik zaradi pozicije avta in obrnjenih prvih koles
Tale fotošop s tomassonkami res ni lepo izpadel.. nevem, da vidimo jutri cene BBS felten.
Če ma kdo kaj odveč časa in je vešč brskanja po ebayu lahko kaj prilepi tukaj, kaj približno se išče pa je napisano v temi - išče se pa do kake 700€ feltne. Raje manj..predvsem rabljene ali kake dobre replike.