Je pa pozimi skoraj nemogoče krotiti 260KM z zadnjim pogonom, brez 4x4 si mrzel pa lahk lahko dokažeš kar češ. Sem sprobal toliko variant, da me ne prepričaš....
nightmare je napisal/-a:Oče ma 330i in se pozimi vozi čisto normalno. Verjamem pa, da je z 4x4 še toliko lažje.
Tisti, ki pa ste pametni zakaj ni vzel dizla ga čipiral itd pa tud ne vem kje živite. Kako lahko primerjate vožnjo v dizlu in bencinarju.
Če imaš vsaj malo da ne rečem dirkaške žilice ti kak dizel kjer se veselje konča pri 3000obr/min tud na pamet ne pride. Pa tud "če" gre hitreje še vedno ni to to.
Sploh pa da ne govorim o glasu teh BMWjevih 3.0 motorjih pri katerih se lahko vsak dizel skrije.
Dober avto z odlično motorizacijo si izbral.
abbe je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:Oče ma 330i in se pozimi vozi čisto normalno. Verjamem pa, da je z 4x4 še toliko lažje.
Tisti, ki pa ste pametni zakaj ni vzel dizla ga čipiral itd pa tud ne vem kje živite. Kako lahko primerjate vožnjo v dizlu in bencinarju.
Če imaš vsaj malo da ne rečem dirkaške žilice ti kak dizel kjer se veselje konča pri 3000obr/min tud na pamet ne pride. Pa tud "če" gre hitreje še vedno ni to to.
Sploh pa da ne govorim o glasu teh BMWjevih 3.0 motorjih pri katerih se lahko vsak dizel skrije.
Dober avto z odlično motorizacijo si izbral.
pri bmw-jevih dizlih k majo 6 cilindrou se veselje ne konca niti pri 4000 rpm.da ne govorim o kakem 335d k vlece do rdecga polja...
drgac pa se strinjam da pac nemores primerjat voznjo z dizlom in voznjo z bencinarjem.je pr bencinrju bolse doziranje pa bolsa odzivnost..
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jerch_ je napisal/-a:mihaing ti si res legenda![]()
od tega, da si hvalil in resno razmišljal o i20 kot zamenjavi za tvojega tucsona (sej si ga imel ne?) si potem upiču 330xi.. svaka čast. upam, da tudi meni rata čez kašnih 7let dajat otroške sedeže v 6-cilindr bavarca. pa makar 130i haha
ps: kupi otroški sedež z dovolj bočne opore, da ženo nebo skrbelo pri driftanju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost