veš zaradi teh lučk pa šarkija so te označli za takšnega ki bi ti bili tile odbijači nalašč zate...torej ricerja

BoneS je napisal/-a:se strinjam z DeLux-om
Dejan206 je napisal/-a:lej pač ste eni k se vozte v navadnih avtih... eni bi pa radi sodeloval na showih pa pobral kak pokal... tak da brigejte se zase pa vozte navadne avte, eni pa mamo radi, da smo mal bul opazni... in uni keri majo predelane avte, bojo tu potrdil
drgač sm jst v peugeotovem teamu in tm mamo eni predelane avte...
mam pa tud kolege k so vrgl po 20.000 € in velik velik več na avto in so zdej vodilni na showih (blue racer - modr 206, lovro - oranžna honda crx, ... in še velik velik drugih)
ven0m je napisal/-a:Mene pa še vedno zanimajo cifre in ne cene![]()
Pa ledice v meglenke in zračnike, pač odvisno kaka bo sprednja maska.
Dejan206 je napisal/-a: spredi mam od dlsa zvočnik (enga sm že spalu, ker spredi nimam ojačevalca hehe) zadi mam pa ojačevalc od jbl vredn okrog 350 €
jst sm tu vseskup dubu (woofer, ojačevalc in kable) za 200 €
seat je napisal/-a:Fant pazi samo to,da nauš mel čez kako leto ali dve pol nočne more kt sm jih mel jst.Še zj kdaj pa kdaj vzamem prozac
Sej korajžni tko vedo zakaj
Mož drugače pa respect za predelave tiste lučke zadi so mi nazarensko všeč edin moti me to,ker ne utripajo po ritmu.Naredi stroboskopske lučke pa naj žgejo po ritmu.
A se da to kdaj v živo videt..
Dam ti sam nasvet upoštevaj mnenja drugih,ker.... no sej kot si reku mlad si še.
Dejan206 je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Mene pa še vedno zanimajo cifre in ne cene![]()
Pa ledice v meglenke in zračnike, pač odvisno kaka bo sprednja maska.
sprednja maska bo brez znakca enkrat... sm bo treba haubo tud drugo, ker drugač ne zgleda če ni znakca, na haubi se pa pozna
drgač pa woofer je 1200 W, 700 rmsa.... spredi mam od dlsa zvočnik (enga sm že spalu, ker spredi nimam ojačevalca hehe) zadi mam pa ojačevalc od jbl vredn okrog 350 €
jst sm tu vseskup dubu (woofer, ojačevalc in kable) za 200 €
dgreso je napisal/-a:http://www.bolha.com/enokanalni-ojacevalci/jbl-gto-7001-oglas1272150763
pokliči ga pa mu povej da ti zbija vrednost sistema![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov