Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So jul 31, 2010 5:41 pm

lol če te sam j**e s temi odbijači :D

veš zaradi teh lučk pa šarkija so te označli za takšnega ki bi ti bili tile odbijači nalašč zate...torej ricerja :D
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jul 31, 2010 6:16 pm

offtopic:

DeLux je napisal/-a:Rižžžžžžžžžžžžžota je pri meni danes za kosilo evo žena mi pogreva! :lol:

Ne sej ne, nebo rižota dela pico 8)

ouuuu, maš pa ti to slabo kuharco, da boš jedo pico kot sobotno kosilo :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Napisal/-a DeLux So jul 31, 2010 6:44 pm

Kuharca je prva liga sam je bilo včeraj pestro pa se ji ne da kuhat :) Naj ji bo ko je tako razumevajoča pri mojih hobijih :lol:

Aja pa dečko, S16 je recimo edini lep peugeot 206, nekaj časa sem imel takšnega spodaj. Raje bi šel v to smer brez plastik, neonskih osvetljav in podobnih neumnosti.

Slika

Slika

Slika
Slika
http://www.suzuki-klub.com SUZUKI KLUB SLOVENIJA

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So jul 31, 2010 9:01 pm

se strinjam z DeLux-om
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m So jul 31, 2010 9:26 pm

BoneS je napisal/-a:se strinjam z DeLux-om

x2

Drugače pa mene bolj zanimajo številke... Kakšne wooferje maš v kišti. Če so dvošpulaši al obični. Kak ojačevalec je, kako ga maš vezanega, kak je spredn sistem, kako maš tisto vezano. Kolko kaj žene itd... Cena me ne zanima... ker ti jaz tudi lahko rečem, da sem vrgo 5k€ za feršterkerijo v mojo staro renglo pa ti to nebo nič kaj dalo za vedet, razn tega, da si bi zdaj lahko kupo 06 letnik a4ko :lol:

lahko ti dam primer opisa

Kišta (x litrov)
Bass: 2x x-firma - x wRMS po komadu @ x ohmov
Sistem: x x-firma - x wRMS - x kanalov @ x ohmov
ojačevalec: x-firma - x kanaln - x wRMS po kanalu @ x ohmov

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Dejan206 So jul 31, 2010 10:42 pm

lej pač ste eni k se vozte v navadnih avtih... eni bi pa radi sodeloval na showih pa pobral kak pokal... tak da brigejte se zase pa vozte navadne avte, eni pa mamo radi, da smo mal bul opazni... in uni keri majo predelane avte, bojo tu potrdil :)
drgač sm jst v peugeotovem teamu in tm mamo eni predelane avte...
mam pa tud kolege k so vrgl po 20.000 € in velik velik več na avto in so zdej vodilni na showih (blue racer - modr 206, lovro - oranžna honda crx, ... in še velik velik drugih)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jul 31, 2010 10:51 pm

Točno tak, zato pa ti priporočamo le najboljše stvari!

Aluwinga ne smes pozabit, pa mogoce modre ledice v pozicijske luci ?

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Ne avg 01, 2010 1:22 am

Mene pa še vedno zanimajo cifre in ne cene :)

Pa ledice v meglenke in zračnike, pač odvisno kaka bo sprednja maska.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne avg 01, 2010 8:23 am

Dejan206 je napisal/-a:lej pač ste eni k se vozte v navadnih avtih... eni bi pa radi sodeloval na showih pa pobral kak pokal... tak da brigejte se zase pa vozte navadne avte, eni pa mamo radi, da smo mal bul opazni... in uni keri majo predelane avte, bojo tu potrdil :)
drgač sm jst v peugeotovem teamu in tm mamo eni predelane avte...
mam pa tud kolege k so vrgl po 20.000 € in velik velik več na avto in so zdej vodilni na showih (blue racer - modr 206, lovro - oranžna honda crx, ... in še velik velik drugih)

js mam predelan avto pa mi dol visi a sem opazen ali ne. meni šteje občutek ko se pelem v avtu, ki je narejen zato, da se meni dopade, narejen po mojih standardih. ko boš pa prvič priš na šov tekmovat te bo pa konkurenca hitro postavla na realna tla. če bo pa to čez leti ti pa priporočam, da si to temo shraniš med priljubljene, da se boš lahko sam sebi smejal kake pišeš ;)

drugače pa tudi mene zanimajo odgovori na vprašanja glede muzike, ki jih je postavil venom. se sam ukvarjam z muziko in me pač zanima sistem bol ko kaj drugega!

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll Ne avg 01, 2010 9:11 am

Dejan206 je napisal/-a:lej pač ste eni k se vozte v navadnih avtih... eni bi pa radi sodeloval na showih pa pobral kak pokal... tak da brigejte se zase pa vozte navadne avte, eni pa mamo radi, da smo mal bul opazni... in uni keri majo predelane avte, bojo tu potrdil :)

hude predelave.... :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Ne avg 01, 2010 9:38 am

ven0m je napisal/-a:Mene pa še vedno zanimajo cifre in ne cene :)

sprednja maska bo brez znakca enkrat... sm bo treba haubo tud drugo, ker drugač ne zgleda če ni znakca, na haubi se pa pozna :)
drgač pa woofer je 1200 W, 700 rmsa.... spredi mam od dlsa zvočnik (enga sm že spalu, ker spredi nimam ojačevalca hehe :D) zadi mam pa ojačevalc od jbl vredn okrog 350 €
jst sm tu vseskup dubu (woofer, ojačevalc in kable) za 200 €
tip je nujnu rabu denar in sm pač jst kupu, ker za taku pocen nebi nikjer dobu.. bo pa enkrat pršlu še kej bulš notr... namen mam dat velik močnejš in vse oblečenu v usnje... rd bi enkrat sodelovou tud v avtoakustiki... sm najprej mi je zunanjost avta pomembna da jo zrihtam

evo naslednja novost z lučkami... tokrat sm jih dal v woofer Smile
zgleda pa tak (slikan je z mobijem, zatu je slabš kvaliteta)
http://www.youtube.com/watch?v=EVqOkKitovU

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Ne avg 01, 2010 9:57 am

Courage™ je napisal/-a:Točno tak, zato pa ti priporočamo le najboljše stvari!

Aluwinga ne smes pozabit, pa mogoce modre ledice v pozicijske luci ?

Dej ga že nehaj zajebavat :cry :cry :cry HAHA :lol:
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne avg 01, 2010 10:02 am

Dejan206 je napisal/-a: spredi mam od dlsa zvočnik (enga sm že spalu, ker spredi nimam ojačevalca hehe :D) zadi mam pa ojačevalc od jbl vredn okrog 350 €

za 300€ komad spalit. ne verjamem pol v kvaliteto dls-a oz nateguješ z vrednostjo zvočnikov?

http://www.bolha.com/enokanalni-ojaceva ... 1272150763
pokliči ga pa mu povej da ti zbija vrednost sistema :lol:

200€ za to kar maš v prtljažniku je mogoče realna cena, čeprav sam osebno menim da se da dobit še cenej.

PS: ne jemat moje poste okol muzike kot kako provokacijo ali kaj podobnega. ker se pa s tem ukvarjam, pač tvojim izjavam ne verjamem. vsaj kar se cen tiče ne ;)

ti pa priporočam da spustiš avto dol do kraja. pobereš dol vse kar je viška (znak zadaj), pa si zrihtaš neke felge na rob. delaj po zgledu unega črnega par paostov nazaj!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne avg 01, 2010 10:06 am

Fant pazi samo to,da nauš mel čez kako leto ali dve pol nočne more kt sm jih mel jst.Še zj kdaj pa kdaj vzamem prozac :)
Sej korajžni tko vedo zakaj :)
Mož drugače pa respect za predelave tiste lučke zadi so mi nazarensko všeč edin moti me to,ker ne utripajo po ritmu.Naredi stroboskopske lučke pa naj žgejo po ritmu.
A se da to kdaj v živo videt..

Dam ti sam nasvet upoštevaj mnenja drugih,ker.... no sej kot si reku mlad si še.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Ne avg 01, 2010 12:22 pm

Tistih odbijačev ne dajat gor...pa preberi si malo o sarkazmu, bo mogoče koristilo ;)

Tiste ledice v notranjosti pa kar štimaj, saj konec koncev jih delaš za sebe in jih ti gledaš, ne pa ostali.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 01, 2010 12:58 pm

Tocno tako!

Ledice so itak evergreen stuff, nikoli nebojo iz mode!

Si kaj razmisljal o zamenjavi ogledal z krom m3 varijanto ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Ne avg 01, 2010 1:22 pm

seat je napisal/-a:Fant pazi samo to,da nauš mel čez kako leto ali dve pol nočne more kt sm jih mel jst.Še zj kdaj pa kdaj vzamem prozac :)
Sej korajžni tko vedo zakaj :)
Mož drugače pa respect za predelave tiste lučke zadi so mi nazarensko všeč edin moti me to,ker ne utripajo po ritmu.Naredi stroboskopske lučke pa naj žgejo po ritmu.
A se da to kdaj v živo videt..

Dam ti sam nasvet upoštevaj mnenja drugih,ker.... no sej kot si reku mlad si še.

niso po ritmu :)
ampk mam taku sprogramiran da utripajo po svoje :)
drgač pa se da vidt v živo :)
prid v novo mesto pa boš vidu :D hehe

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Ne avg 01, 2010 7:46 pm

Dejan206 je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:Mene pa še vedno zanimajo cifre in ne cene :)

sprednja maska bo brez znakca enkrat... sm bo treba haubo tud drugo, ker drugač ne zgleda če ni znakca, na haubi se pa pozna :)
drgač pa woofer je 1200 W, 700 rmsa.... spredi mam od dlsa zvočnik (enga sm že spalu, ker spredi nimam ojačevalca hehe :D) zadi mam pa ojačevalc od jbl vredn okrog 350 €

Sej ne da sem rad tečen ali kaj, samo spet pribijaš z cenami, jaz pa sem te vprašal za številke.

Drugo kot drugo, nevem ali ti celi kišti praviš woofer, te že zgleda. Torej ima ta zvočnika po komadu 350 wRMSa, torej skupaj 700? No upam, da se zavedaš, da se moč ločenih zvočnikov ne sešteva, ker 2x350 wRMS zvočnika nista enako močna kot eden 700 wRMS. pač opozorim te samo, da neboš naletel na nekoga, k ise ti bo samo norčeval in nič pametnega povedal.
Jaz osebno raje vprašam bedarijo, pa sem 5 min i**** za vse, kot pa da sem tele do konca življenja.

Tretje pa to:
dgreso je napisal/-a:http://www.bolha.com/enokanalni-ojacevalci/jbl-gto-7001-oglas1272150763
pokliči ga pa mu povej da ti zbija vrednost sistema :lol:

Torej če je največ kaj gre iz tega 700 wRMS pri 2eh ohmih, maš potem oba bassa vezana vzporedno ter oba mata 4 ohme? Pač vprašam, ker sam nisi podal nobenih podatkov. Al sta 2 ohmska pa maš vzporedno malo pregnan ojačevalec, al pa zaporedno pa ti vbistvu žene 350 RMSa?

četrto pa to:
Praviš da maš spredaj sistemce v vrednosti 350€ ampak si enega spalo, ker nimaš ojačevalca. Torej si ga spalo preko radia? Torej ima ta sistemc za 350€ max manjši kot 50 wRMSa ? Al si šal radio birdgat na 100 na 2 kanala ali kako?

Ker jaz mam drugače zadaj na polici te svije:
http://www.powercarhifi.nl/webshop/images/t696.jpg
z 150 wRMSa po komadu pri 4ih ohmih in niso stali 350€ ampak nekje 160€, ko so bli novi v trgovini. Torej potem takem morajo bit tvoji malo močnejši kot tele in mi ni jasno kako jih lahko greš skurit brez pomoči ojačevalca?

Drugače pa upam, da boš tudi dal malo na kvaliteto zvoka in si umislo en ojačevalec za sistem in ločeno za bass ter še kakšnega po potrebi :)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne avg 01, 2010 8:08 pm

@dejan206; tudi mi smo nekoč bili mladi in zmešani. Boš že prerasel zadevo. Kar uživaj v "predelavah". Vsaka šola nekaj košta. ;) ;) ;) ;) ;)

Srečno vožnjo :!:

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Ne avg 01, 2010 8:15 pm

hehe @ven0m pr men sm da tolče :D hehe besedila pa se praktičnu vn ne sliš hehe :D
drgač pa če si res želiš predelave te ne mine :) mam kolega k je str že 30 in še skuz napolno predeluje avto... glih zdej je šele dobu veselje k je začel pokale pobirat... marskdu si pa hitr premisl ja, sm jst nism tak
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov