Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Sr apr 28, 2010 4:46 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:in vse to zato, da ko se "pripelje z kaksnim porsche-jckom boxter, carera 4s, .. in mi blenda da se mu odmaknem, saltam eno nizi, se mu odmaknem, in ko se pribliza stopim po gasu da mu malo EGO zbijem ko se mu odpeljem"

:jao:

no vazn da mas ibizo s 300 konji pa vecji ego od tistih s porscheji...

x2

x3

vidm da so nekateri narobe razumeli kaj sem hotel povedati

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr apr 28, 2010 4:52 pm

jaz sem te čist razumel..pač gre malo rivalstvo med znamkami, oni v poršu si misli kaj te je to pač ena rumena ibiza, pol pa ko eno nižje šaltaš pa lahko vidi samo oblaček dima za tabo :D tudi meni bi se to fajn zdelo :-P

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr apr 28, 2010 5:04 pm

ni lepšega občutka,da ga odžgeš s staro kanto,sploh pa eksotične avtomobile.....
men tud kdaj kdo blenda pa gre hiter nazaj na vozni pas,hehehe :twisted:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Sr apr 28, 2010 5:19 pm

BraaZ je napisal/-a:Res končno po dovgem času res avto, ki je v piko. Vse je lepo narejeno in z okusom. Ali si že imel na valjih ? Bi bilo zanimivo videti krivuljo....LAG se kej "pozna"?

Lp Miha

hvala, na valjih sem jo imel decembra lani, vendar so me rezultati kar presenetili, sem pricakoval manj konjev in manj navora, ker ko sem avto kupil mi je prejsnji lastnik rekel, da so pritisk turbine zmanjsali zaradi zivljenske dobe le te ;)

evo slikce

morate pa vedeti, da je to eden izmed prvih projektov RSR-a - od tarat cip ni bil nic dotaknjen!!!
Priponke
IMG_0122.JPG
283ps, 466Nm, se pa vidi ko turbina polni potem jo pa zapre :(

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr apr 28, 2010 6:40 pm

Kaj vas tok moti če vam kdo poblenda. Če vam nekdo poblenda, pomeni da se vozite počasneje kot se želi voziti on, ni treba potem po gasu stiskat samo zato, ker vas nekdo želi prehiteti ;) Take imam najraje na cesti.. Se peljem pač s staro kanto, brez pospeškov, vendar rahlo hitreje kot večina, grem prehitevat kak boljši avto, dostikrat "ah, kaj bo on mene prehiteval, če sem pa jaz v audiju" pa potem po gasu. Pelji potem celo avtocesto 250 oz. kolikor pač gre pa ti ne bo nikol več noben poblendal, vsaj zato ker bi te rad prehitel ne in bo stvar rešena

Aja, drugače pa lep avto ;)

lp
Zadnjič spremenil eclipse_R, dne Sr apr 28, 2010 6:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr apr 28, 2010 6:44 pm

eclipse_R je napisal/-a:Kaj vas tok moti če vam kdo poblenda. Če vam nekdo poblenda, pomeni da se vozite počasneje kot se želi voziti on, ni treba potem po gasu stiskat samo zato, ker vas nekdo želi prehiteti ;) Take imam najraje na cesti.. Se peljem pač s staro kanto, brez pospeškov, vendar rahlo hitreje kot večina, grem prehitevat kak boljši avto, dostikrat "ah, kaj bo on mene prehiteval, če sem pa jaz v audiju" pa potem po gasu. Pelji potem celo avtocesto 250 oz. kolikor pač gre pa ti ne bo nikol več noben poblendal, vsaj zato ker bi te rad prehitel ne in bo stvar rešena

Aja, drugače pa lepo avto ;)

lp

točno tako, podpis.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr apr 28, 2010 7:15 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:Kaj vas tok moti če vam kdo poblenda. Če vam nekdo poblenda, pomeni da se vozite počasneje kot se želi voziti on, ni treba potem po gasu stiskat samo zato, ker vas nekdo želi prehiteti ;) Take imam najraje na cesti.. Se peljem pač s staro kanto, brez pospeškov, vendar rahlo hitreje kot večina, grem prehitevat kak boljši avto, dostikrat "ah, kaj bo on mene prehiteval, če sem pa jaz v audiju" pa potem po gasu. Pelji potem celo avtocesto 250 oz. kolikor pač gre pa ti ne bo nikol več noben poblendal, vsaj zato ker bi te rad prehitel ne in bo stvar rešena

Aja, drugače pa lepo avto ;)

lp

točno tako, podpis.

Vklopi se levi smerokaz (kot dobronamerno opozorilo), ne pa blenda, bledanš zgolj takrat ko tistemu pred tabo ne kvapne da se mora peljat po voznem pasu, po tem ko mu že nekajkrat vklopiš smerokaz.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr apr 28, 2010 7:21 pm

Ni bil to point mojega pisanja ;)

(Levi smerokaz in blendanje mi je čisto isto.. Včasih še huje ker se eni kar s kontstantno vklopljenim žmigavcem vozjo pa v rit lezejo ;))

Drugače pa dosti off-topica, se opravičujem

lp
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr apr 28, 2010 7:24 pm

lizard je napisal/-a:
Vklopi se levi smerokaz (kot dobronamerno opozorilo), ne pa blenda, bledanš zgolj takrat ko tistemu pred tabo ne kvapne da se mora peljat po voznem pasu, po tem ko mu že nekajkrat vklopiš smerokaz.

Točno tko.
Jaz se vedno umaknem, če vidim da se mi kdo zadaj približuje, saj tudi sam rad vidim, da se meni umaknejo če sem hitrejši.
Sovražim pa ko eni blendajo že z dveh kilometrov. :roll:

p.s: kar dost off-topica se je nabralo. Pa kaj če se človk igračka z raznimi Porscheji. Ima vsaj kaj pokazat. ;)

1.8T rulz :twisted:

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Sr apr 28, 2010 7:24 pm

off: Nikol nebote razumeli tega, ce vozite cliote z 1.2 ali 1.5 dci motorjem ;), in vam pač hitrost/moč samega avta ne pomeni nič, in vas boli k*** kdo vas prehiti in z čem...ni pa treba zdaj zaradi tega napadat lastnika.

on: Nimaš kaj, strup...upam da ti služi čim dlje.

Probaj še posnet kak filmček ;)
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr apr 28, 2010 8:47 pm

ezzy je napisal/-a:off: Nikol nebote razumeli tega, ce vozite cliote z 1.2 ali 1.5 dci motorjem ;), in vam pač hitrost/moč samega avta ne pomeni nič, in vas boli k*** kdo vas prehiti in z čem...ni pa treba zdaj zaradi tega napadat lastnika.

Kaj pa ti voziš? Oz bom drugače vprašal. Na kak načins e tvoj post sploh navezuje na temo? Nekateri imate pa res probleme :lol:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr apr 28, 2010 8:52 pm

Kako je pa na tem avtu kaj dodelano/predelano podvozje in zavore?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 28, 2010 8:53 pm

ezzy je napisal/-a:off: Nikol nebote razumeli tega, ce vozite cliote z 1.2 ali 1.5 dci motorjem ;), in vam pač hitrost/moč samega avta ne pomeni nič, in vas boli k*** kdo vas prehiti in z čem...ni pa treba zdaj zaradi tega napadat lastnika.

mislm ti pa ams tezave sam s sabo.ma mene boli falus ce me koj katra prehti na cesti.jst se s tem ne obremenjujem.a zj ker mam pa mocnej avto me pa nben ne sme prehitet al kaj?
tvoj golf je pa raketa al kaj?
@mali00 vem kaki je to filing k udars en velik bl exoticn avto dol.tko da te razumem.in vem da si s tem ne filas egota....uni k te majo pa za nevem kaj so pa...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr apr 28, 2010 9:59 pm

Zdej kr vse mot blendanje :lol: . A mate epilepticne napade zarad tega? :lol:

Ne razumem problema, blenda ti nekdo ki je hitrejsi na cesti, torej logicno je, da se umaknes ali ni ?
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr apr 28, 2010 10:21 pm

branee je napisal/-a:Zdej kr vse mot blendanje :lol: . A mate epilepticne napade zarad tega? :lol:

Ne razumem problema, blenda ti nekdo ki je hitrejsi na cesti, torej logicno je, da se umaknes ali ni ?

Čakaj zdaj, a ti kar tako povprek vsem blednaš ki so pred tabo, tudi če ravno takrat prehitevajo 3 tovornjake in je pred njim še ene par avtov?

Vsak ki premore količkaj kulture v sebi ne bo takoj blendal, ampak vklopil levi smerokaz (ki vsaj v EU velja za dobronamerno gesto, da nekoga opozoriš, da se ni umaknil na vozni pas (ko je le ta prazen!!!), ko je zaključil s prehitevanjem).

to ne leti direkt na tebe, ker ne vem kako voziš - bledanje za vsakim avtom pred tabo pa zgolj potrjuje, da si siromak v glavi in smatraš da se ti morajo vsi umaknit ker si pač ujel boga za j***a, čeprav si le še en objestnež brez kulture na naših cestah. Seveda če tisti pacient pred tabo ne skapira ko ga opozoriš s smekorazom da se mora umaknit poblendaš, da se mu pa lepiš na rit, blednaš in popizdevaš je pa itak izpod kritike, ter pokazatelj zelo slabe samokontrole ter arogance.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr apr 28, 2010 10:23 pm

Jaz tud vedno res vedno levi smerokaz pa počakam da se mi človek umakne, ko pa kdo blenda med tem ko prehitevam pa nimam namena zarad njega dat bolj gas itd. ampak z isto hitrostjo kot sem prej prehitim in se umaknem.

Najbolj zanimivo pa bi blo izvedet več o tem avtu še, če ima kaj proti zdrusu pogonskih koles, bremze, podvozje itd.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr apr 28, 2010 10:28 pm

blendajo umsko omejeni ljudje po mojem mnenju... Ve se kok je omejitev, ver se kok je najmanjša dovoljena hitrost in če sem hitrejši od avta pred mano na voznem pasu ga bom prehitel pa če bo to 110kmh al 130kmh in se nekomu ki bo pripičo za mano ne bom umaknil oz pospešil na hard predno ne prehitim prehitevanega avtomobila.

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr apr 28, 2010 10:36 pm

Res ste smesni, jest ce vidim da je nekdo hitrejsi se povlecem nazaj v desni pas, nevem zakaj bi izzival nekoga ?
Zaradi takih je potem nesreca, unmu spredi se fucka ta prleti in je kabum, sorry ampak jest sebe veliko bolj cenim kot pa tistih 5 min ki jih bos s prehitevanjem pridobil. Ce hoce nekdo oz pelje prehitro, kar naj, se mu rade volje umaknem. Zivljenje napram minutkam je stvar ki ni vredna razmisljanja, vsaj pri meni ne.

Edit: Zanimivo da lahko ocenite cloveka po blendanju, kako je pameten oz neumen. Venomer sem presenecen nad izjavami: Ces njemu se pa nam umaknu k sem jest mozakar s hrbtenico. No ja ta hrbtenica in izpostavljanje nevarnostim vas bo v zivljenju lahko drago stalo.
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Sr apr 28, 2010 10:46 pm

off: je tole tema o blendanju? res ste cloveku zasmetili temo. :roll: upam da bojo moderatorji zbrisali tole,ker drugace se bo nadaljevalo pisati o hupanju,,,

on: ibiza je res lepotica,upam da bos kaksen filmcek dal gor.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr apr 28, 2010 10:49 pm

lizard je napisal/-a: Seveda če tisti pacient pred tabo ne skapira ko ga opozoriš s smekorazom da se mora umaknit poblendaš, da se mu pa lepiš na rit, blednaš in popizdevaš je pa itak izpod kritike, ter pokazatelj zelo slabe samokontrole ter arogance......

ma s kakim smerokazom :roll: .......9 od 10 niti ne vidi da blendaš, pa če se tud raztrgaš - na živce mi gre, če "skoči" pred mene in začne prehitevat nekoga, ki recimo vozi 125 po svojem pasu, pacijent ki pa prehiteva pa seveda na tempomat 128 in bog ne daj pospešit vsaj za tiste metre, ko je na levem pasu..... jok, bi en "štamprle" več pokuril....
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov