in tud ce bo krs, meni je useeno. Sem mlad in me veseli nekaj ustvarjat in biti zadovoljen s tistim ko nekaj sam pripomores k temu. Isto je blo pr biusi vectri isto pr audiju ko sem ga spravil v brezhibno stanje in se ga naveličal in isto bo pri tem bmwju, če sem do sedaj zapravil preko 3000 na use avte bom pa še na tega bmwja. Zakaj? Zato ker mi je to veselje nič več nič manj. Družine nimam star sm 20let in kje cem drugje zapravljat kot za avto.
sej nekih težav ni blo, zamenjav diske, sesalni kolektor ustimal, zamenjal dihtngo pokrova ventilov, zamenjal zajlo za ročno, manšeto na kolesu dal iz starega, objemko za auspuh. Avto je že v osnovi bil b.p. sem pa malenkosti postimal;)
tocno tako zazelel sem si zadni pogon zato je audi sel, tega bom pa spravil v original stanje z cim vec opreme mi je enostavno veselje pa auto se mi bolj dopade od audija in je tudi bolj redek, ZE prvi vtis ko sem se zapeljal je bil ta avto bo moj ma potencijal in dobro osnovo
tocno tako kot si povedal, dokler mam voljo in veselje do tega bom rihtal in vlagal, ko me bo minilo pa use skp na odpad zapeljal pa nekaj novejsega kupil;)
sacrifice je napisal/-a:tema se lahko zbrise avto je bil vrnjen nazaj:(
Sicer se ne vtikam v takšno, ampak si hujši kot kaka baba... še sam neveš kaj bi.
Daj enkrat si kupi že en avto, ki ga boš res želel imeti nekaj časa, ne pa neke ''prčvarnice''.