Pa je spet minil en produktivni dan v prid mojega stilota.
V četrtek sem rpevzel avto v mehanični delavnici kjer me je čakal z novimi lučmi ter na novo pobarvanim prednjim odbijačem. Ampak ker pač, ne more bit vse lepo v življenju, je blo vse skupaj gor nametano na hojladra, oz. luči so imele take lufte da te glava peče, na eni strani 2 centimetra nekje na drugi pa 5 itd. vglaunem za kozlat in tako to ni moglo bit.
Najprej sem odstrano vso zadevo:
avto je zgledal tak:
Seveda mi ni dalo miru in sem moral hladilnike ter ves sprednji del moral pošpricat s čistilom (automagic 713 in še eno drugo čistilo) ter vse skupaj z gobo oprat in z vapom sprat
rezultat:
seveda je teklo iz avta rjavo in črno od svinjarije, hladilnika se ni dalo boljše očistit.
potem sem odstrano kluko od pokrova motorja:
prej:
vmes ko sem pral z bencinom:
rezultat po čiščenju z bencinom + potem še čistilo pa spiranje z vapom:
Potem sem se spravo rihtat plastiko ki je pri šipi, ker ko so mi šipo menjavali so mi jo malo zlomli in pa stala je grdo na voznikovi strani. Tako da ko sem tukaj odstrano sem tudi tukaj počisto:
zadeva je bla že takrat malo sprana (koliko sem lahko noter z vodo spral) ko sem motor pral.
po čiščenju je bil rezultat takšen:
pa še končan avto, spasani vsi lufti med lučmi ter odbijačem in pokrovom motorja ter nove luči in na novo lakiran odbijač:
To je za ta vikend to. Blo je planirano da se bodo odstranli koloteki in da gre avto k kleparju, ampak se je kleparsko delo prestavilo na naslednji vikend. Tak da naslednji update pride naslednji tedn, kar se tiče ravnanja pragov.