Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po sep 13, 2010 8:54 am

Tele daj gor, original 18" mu full lepo lašejo. Ena ima 11,7kg. Foter jih ima na bravotu m-jet 150 sport, samo kar je maserati modre barve
Priponke
13092010306.jpg
13092010307.jpg
fiat-bravo.jpg

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Po sep 13, 2010 8:56 am

pskoda, kje pa boš dobil tele feltne?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Po sep 13, 2010 9:00 am

montezemolo je napisal/-a:pskoda, kje pa boš dobil tele feltne?

Nimam pojma, na avto.entu če so kakšne, servisu ali replike če so dobre kvalitete.

Še lalp zgledajo na avtu
Priponke
05062009102.jpg

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Po sep 13, 2010 9:16 am

Vizuelno res izpadejo mega - ce ti gre za izgled - go for it!

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Po sep 13, 2010 9:22 am

pskoda je napisal/-a:

Nimam pojma, na avto.entu če so kakšne, servisu ali replike če so dobre kvalitete.

Še lalp zgledajo na avtu

tud jaz ne, zato sprašujem. sem jih pred kratkim kupoval in nikjer nisem zasledil, da jih prodajajo (teh 18"). na avto.netu sploh ne, pri fiatu (original accessories) tud ne tko da ne vem. replike takih platišč pa tud ni.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Po sep 13, 2010 9:27 am

montezemolo je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:

Še lalp zgledajo na avtu

tud jaz ne, zato sprašujem. sem jih pred kratkim kupoval in nikjer nisem zasledil, da jih prodajajo (teh 18"). na avto.netu sploh ne, pri fiatu (original accessories) tud ne tko da ne vem. replike takih platišč pa tud ni.

ebay - zdajle najdel

http://cgi.ebay.it/4-CERCHI-LEGA-18-REV ... 4152b2cc6e
Priponke
bravo.GIF

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Po sep 13, 2010 2:59 pm

Evo fantje sedaj prišel iz a3m-a in rsr-a

1. Pri A3M smo probali dati gor tomson tn1 in za moje pojme ne pašejo. Kot drugo uprašal sem ga če dam na avto 18 col gume(245/35/18 ) in ga spustim za 5 cm kolikor imajo oni v ponudbi ali bo guma kaj drajsala. Odšla sva do avta in rekel je da ne bo drajsala.V ponudbi imajo samo fedre in ne komplet fedrov in blažilnikov (tega pri njih ni mogoče dobiti pravi ) Cena fedrov za -50mm je 200€

2. Pri RSR sem zastavil isto uprašanje sepravi 18 col ( 245/35/18 ) ter nižanje za 5 cm. Odgovoril mi je da pri njih ni možno dobiti fedrov za 5 cm nižanje, ampak samo fedre za 3 cm kolikor je priporočeno s strani proizvajalca. Pravi pa da bi z 5 cm sigurno drajsalo.Imajo pa v ponudbi tudi fedre z blazilniki. Cena fedrov pri njih je 195 oz. 210 € odvisno od znamke.

Komu sedaj verjeti? Ali bi pri 5 cm drajsala guma kot pravijo pri RSR ali nebi kot pravijo pri A3M. Ali bi bil avto znižan za 5cm še vedno '' normalno uporaben'' ali bi problem predstavljali pločniki/ ležeči policaji ....
Zadnjič spremenil Kafiii, dne Po sep 13, 2010 3:03 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po sep 13, 2010 3:02 pm

5 cm je pomoje preveč za normalno, dnevno uporabo.
Seveda se da, ampak potem moraš res paziti luknje na cesti, kakšne robnike in tako naprej. En skrb več.

Najboljše bi bilo za 3 cm, je ravno nek kompromis.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po sep 13, 2010 3:09 pm

osebno zaupam, kar se tiče podvozja
K L I K
in še zastopnik za Eibach je, se pravi najboljša roba za normalen denar (+ uredijo vso homologacijo)

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Po sep 13, 2010 3:09 pm

BBS je napisal/-a:5 cm je pomoje preveč za normalno, dnevno uporabo.
Seveda se da, ampak potem moraš res paziti luknje na cesti, kakšne robnike in tako naprej. En skrb več.

Najboljše bi bilo za 3 cm, je ravno nek kompromis.

x2

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Po sep 13, 2010 3:21 pm

pskoda : bi se dalo avto videt v živo? da vidim kako izpadejo platišča.

Zanima me še :Je kdo zasledil že kje črne stranske žmigavce ? Vendar bi potem bilo potrebno zamenjati tudi sprednje luči drugače bi zgledalo smešno ker so bele?Kolikor vem imajo 2010 bravoti temne sprednje luči če bi zamenjal z takimi in če so v ponudbi črni stranski žmigavci bi zgledalo vredu? Je sploh ze kaj ''styling materiala'' na voljo za bravota. Pa ne mislim raznih plastik in ''šankov'' ampak malenkosti kot sem jih omenil zgoraj.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po sep 13, 2010 3:23 pm

Bolj kot drajsanje gume in ležeči policaji bi mene skrbelo da bi amortizer skup zabilo še posebej pa pri nižanju za 5cm. Vzami nek kit kjer je trdota blažilcev in pa delovno območje (skrajšane batnice) prilagojeno nižjim in tršim vzmetem.

Recimo:

http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... nsion.html

Aja za foro vprašaj pri Amortizer d.o.o. kolk stane ta kit pri njih. Meni so nabil ceno za eibach kit fedre 270€+74€ montaža medtem ko je na alfisti shop (sorodna stran z fiat sportiva) enak kit 159€ pa poštnina je 25€. Lepa marža ne? ;)

Edit:

Evo še smerniki:

http://www.fiat-sportiva.de/index.php/c ... ights.html

Lp

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Po sep 13, 2010 3:42 pm

airmike je napisal/-a:Bolj kot drajsanje gume in ležeči policaji bi mene skrbelo da bi amortizer skup zabilo še posebej pa pri nižanju za 5cm. Vzami nek kit kjer je trdota blažilcev in pa delovno območje (skrajšane batnice) prilagojeno nižjim in tršim vzmetem.

Recimo:

http://www.fiat-sportiva.de/product_inf ... nsion.html

Aja za foro vprašaj pri Amortizer d.o.o. kolk stane ta kit pri njih. Meni so nabil ceno za eibach kit fedre 270€+74€ montaža medtem ko je na alfisti shop (sorodna stran z fiat sportiva) enak kit 159€ pa poštnina je 25€. Lepa marža ne? ;)

Edit:

Evo še smerniki:

http://www.fiat-sportiva.de/index.php/c ... ights.html

Lp

Taka razlika uff... bom se pozanimal.Črni smerniki me matrajo oops oops vendar ne vem kako bi izpadlo v kombinaciji z ''navadnimi'' belimi sprednjimi lučmi
PS: pa je dovoljeno imeti čisto črne smernike?

In pa še nekaj slik preden je avto odšel na temnenje stekel :

http://www.Slikomat.com/slika/4540534.htm
http://www.SlikoMat.com/slika/4540538.htm
http://www.Slikomat.com/slika/4540539.htm

Zanima me še če obstaja kakšna zaščita za pozimi proti soli in podobno.

Čeprav sem bil najprej proti crnim platiščem em sedaj kar matrajo in sicer tale izvedba. Ima kdo kaj časa in volje da napravi fotošop?
Priponke
P1020054 - Kopija.JPG
2331_0.jpg

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po sep 13, 2010 4:01 pm

pišuka je lep 8)

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po sep 13, 2010 4:06 pm

Slika avtomobila z feltnami iz prejšnje strani, sem našel na eni strani, pomoje so 18'':

Slika

Slika

Slika

Slika

Si razmišljal, če bi odstranil Bravo znak zadaj, pomoje lepo izpade:

Slika

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Po sep 13, 2010 4:14 pm

Res je ta platišča so 18 in sicer so bila v ponudbi ali ta ki so na tvojih slikah v 18 velikosti ali take ki jih imam jst v 17 velikosti. Možakar ki je avto kupil se je odločil za 17

Če bi odstranil znak zadaj ne vem kako bi bilo z odpiranjem prtljažnika saj se le ta odpre s pritiskom na znak fiat:) je pa res da ga lahko odprem tudi z daljincem.

Ps: v soboto ko sem pral avto je soseda prišla do mene in uprašala zakaj pucam tablco :lol: :lol: sm ji reku tut to je del avta p je rekla ja sam tablca ne more zarjavet ... tok mi je šlo na smeh

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po sep 13, 2010 4:28 pm

Blo je mišljeno da bi odstranil znak BRAVO ne pa FIAT

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po sep 13, 2010 4:37 pm

Bravo napis daj dol, platišča bi dal jaz nekaj v black opciji oziroma kombinacija black silver. V sivi barvi jih jaz nebi dajal. In potem lahko še vedno streho kombiniraš v black varianto, ogledala pa lahko pustiš, daš črna ali krom izvedba odvisno od platišč.
Zadnje luči pa zatemni oziroma še lepše, če boš kje našel že zatemnena.
Drugač pa avto zelo lep in tudi kot se vidi tudi skrbiš lepo za njega, kar je še posebej lepo in pohvalno. Upam, pa da ne boš tlačil gor kakšno plastiko. ;)

Lp

Kafiii
Nov uporabnik

Napisal/-a Kafiii Po sep 13, 2010 4:41 pm

scirocco12 je napisal/-a:Bravo napis daj dol, platišča bi dal jaz nekaj v black opciji oziroma kombinacija black silver. V sivi barvi jih jaz nebi dajal. In potem lahko še vedno streho kombiniraš v black varianto, ogledala pa lahko pustiš, daš črna ali krom izvedba odvisno od platišč.
Zadnje luči pa zatemni oziroma še lepše, če boš kje našel že zatemnena.
Drugač pa avto zelo lep in tudi kot se vidi tudi skrbiš lepo za njega, kar je še posebej lepo in pohvalno. Upam, pa da ne boš tlačil gor kakšno plastiko. ;)

Lp

Plastike NOBENE! ala ''šanki'' in ''plugi'' bom videl kako pašejo tista črna platišča z rdečim robom če bo kdo imel čas da na redi fotošop :lol: Zadnjih zatemnjenih luči pa mislm da ni v prodaji sem že use prebrskal :lol:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Po sep 13, 2010 4:46 pm

Avto je fotrov tako da ne vem če se mu bo dalo kam vozit, ker on ni te sorte.
- kot 1 na original platišča 18" ne boš nikol dobil širine 245 ker so 7,5J in verjemi mi da že 225 guma zgleda široko za tak avto.
- kot 2 ne nižaj več kot ti ponuja eibach ker avto bo zelo nizek in koliker je cesta malo bolj zvita (rudnik v lj pozabi) boš takoj popraskal po spodnji zaščiti motorja (plastika). Na tisti sliki ki sem prilepil modrega bravota je nižan z eibachi in je max v poden ker drugače je nemogoče vozit
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov